Efter gruppvåldtäkt i Visby ordnar F! och V demonstration mot rasism

Efter gruppvåldtäkten på en rullstolsburen kvinna i Visby med efterföljande ilskna opinionsyttringar från lokalbefolkning och allmänhet så går nu Feministiskt Initiativ och Vänsterpartiet ut och anordnar en demonstration i Visby, men inte som man kunde förvänta sig mot själva våldtäkten, utan mot rasism.

Text: Tobias Lindberg 2016-10-12

efter-gruppvaldtakten-demonstration-mot-rasism-010-fb-anpassad

Jo visst, de som anordnar demonstrationen skriver att den även är mot sexism, men för de allra flesta borde det vara väldigt tydligt att det för dem bara handlar om detta som de kallar rasism, att folk blir arga och vill försvara sig och kräva upprättelse, då man aldrig ser dem ordna några demonstrationer mot sexism efter alla de gruppvåldtäkter som sker utan efterföljande arga opinionsyttringar.

stod-donera-swish-012

Hade de varit ärliga i detta att det även handlade om att kvinnor och flickor inta ska behöva bli våldtagna, vilket de kallar sexism, så hade vi sett dem anordna demonstrationer vid de flesta andra våldtäkter och gruppvåldtäkter som sker, men det gör vi ju aldrig.

I slutet av juli i år saknade jag t.ex deras demonstrationer mot sexism i Västervik, Kolboda, Kalmar, Mariestad, Ludvika och Trönö. Jag trodde verkligen att demonstrationerna skulle organiseras och väntade på dem efter att sex kvinnor på olika orter över hela landet hade blivit gruppvåldtagna på mindre än en vecka, men inga demonstrationer syntes av. Så underligt!

Nordfront har skrivit en bra artikel om detta.

Referenser

https://www.facebook.com/events/1581585068815958/

10 tankar kring ”Efter gruppvåldtäkt i Visby ordnar F! och V demonstration mot rasism

 1. Towe

  Det var en kvinna i rullstol som våldtogs av flertalet asylsökande män som friades så jag vill veta om den rullstolsbunda kvinnan är rasist enligt extremvänstern? Vilka är rasister enligt F! och Vänstern? Våldtäktsmän som är asylsökande från Mellanöstern eller våra svenska offer? Ni är så patetiska att jag som fd våldsoffer vill borra ett hål i marken och försvinna för i eran värld där alla får frias vill jag inte leva i. Jag vill känna mig trygg.

  Svara
 2. Peter

  Brukar inte märka ord, men det heter inte rullstolsbunden… Dom är inte bundna i rullstolen, utan använd det korrekta ordet rullstolsburen.

  Det är skit att sånt här får hända i Sverige med att en rullstolsburen skall behöva råka ut för det här.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Helt korrekt och tack för påpekandet! Jag skrev fel helt enkelt. Ledsen för det! Nu är det ändrat i alla fall.
   /Tobias

   Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jag förstår hur du tänker, men gällande just detta med vapenlobbyn och Columbine så är ju detta bara vad den svenska vänsterlutande mediakåren har framställt det som. Problemen med skjutningen i Columbine var ju inte att det är för lätt att få tag på vapen, utan att för få på skolan bar vapen, vilket gjorde att de inte kunde försvara sig när galningarna väl började skjuta. Om en stor del av lärarna t.ex hade varit beväpnade så hade det hela tagit slut med kanske bara några enstaka offer. Det är nämligen en illusion att tro att man kan få bort alla vapen från samhället. Illegala vapen kommer alltid att finnas och om an inför hårda vapenlagar så är de enda man tar bort vapnen ifrån alla laglydiga och bra människor som är de som skulle hjälpa och skydda andra om en galning en dag börjar skjuta.

   Läs gärna några eller alla dessa texter där jag lägger ut det hela om vapen och rätten till självförsvar lite mer:

   Att skjuta tillbaks – Vapen i händerna på vanligt folk räddar liv
   Ibland räcker det med en vanlig människa med en revolver för att stoppa de som vill döda och skada andra!
   http://www.informationskriget.se/2015/11/18/att-skjuta-tillbaks-vapen-i-handerna-pa-vanligt-folk-raddar-liv/


   Skärpta lagar mot legala vapen minskar inte terrorn

   Som svar på den hemska terror som drabbade Paris under november så levererar EU ett förslag på skärpta vapenlagar i unionen. Det nya förlaget är dock ogenomtänkt och kommer inte att minska terroristers eller kriminellas tillgång på vapen, utan bara göra det svårare för för skötsamma och laglydiga människor att äga legala vapen för jakt, sportskytte och försvar.
   http://www.informationskriget.se/2015/12/07/skarpta-lagar-mot-legala-vapen-minskar-inte-terrorn/

   Beväpna folket
   Efter att terrorister hade attackerat ett köpcentrum i Kenya 2013 sa den dåvarande chefen för Interpol, Ronald Noble, att en beväpnad befolkning är ett bra skydd mot terrorism. När ISIS ett par år senare attackerade Texas sköts båda terroristerna ihjäl omedelbart, medan terrorister som vid två olika tillfällen samma år attackerade Paris däremot hade gott om tid att skjuta ihjäl oskyldiga utan risk att någon sköt tillbaks.
   http://www.informationskriget.se/2015/12/07/bevapna-folket/

   Baby’s Got a Gun
   Den ögonöppnande kortfilmen ”Baby’s Got a Gun” förklarar de verkliga orsakerna bakom varför de som styr vill att folket ska vara obeväpnade, rädda och beroende av sina ledare för skydd och försörjning.
   http://www.informationskriget.se/2015/08/27/babys-got-a-gun/

   Riktig feminism
   Ingenting jämnar ut oddsen mellan en kvinna och en man som försöker att dominera eller våldta henne bättre än en pistol. I all äkta feminism ingår att möjliggöra att kvinnor kan försvara sig själva, med vapen om de så vill.
   http://www.informationskriget.se/2015/08/28/riktig-feminism/

   Den amerikanska historien de inte vill att du ska känna till
   USA bildades som en konstitutionell republik för att en amerikanska revolutionens ledare visste att ett folk aldrig kan vara fritt i en utpräglad demokrati. Redan hundra år senare hade dock mäktiga bank- och finansintressen i praktiken lyckats att omvandla landet till en demokrati, bara på pappret och i högtidstal var det fortfarande en konstitutionell republik. Något som bank- och finansintressena däremot aldrig lyckades med, trots sina upprepade försök, var att ta ifrån det amerikanska folket rätten att äga och bära vapen för att försvara sitt liv, sin egendom och sin frihet från såväl brottslingar som tyranniska regeringar.
   http://www.informationskriget.se/2015/01/18/den-amerikanska-historien-de-inte-vill-att-du-ska-kanna-till/


   Rätten till självförsvar är medfödd i våra hjärtan

   http://www.informationskriget.se/2016/04/14/ratten-till-sjalvforsvar-ar-medfodd-i-vara-hjartan/


   Så skyddar du dig mot sexövergrepp i sommar

   I en riktigt bra artikel på Nyheter Idag hymlas det inte med hur tjejer bäst skyddar sig mot övergrepp. Inget trams om att armband från polisen eller förslag om säkra zoner för tjejer. Rådet som tidningen ger är istället det självklara, skaffa vapen och lär er hur man använder dem. Förslag som ges är pepparspray, elpistoler, knogjärn, knivar och pistoler. Det som passar en bäst. Ja, självklart är allt sådant såklart olagligt att gå runt med i vårt sjuka samhälle, men det som egentligen borde vara olagligt är att genom lagar och regler göra det omöjligt för folk att försvara sig på tillräckligt effektivt sätt. Självklart måste även massinvandringen stoppas och de flesta av alla som har invandrat de senaste årtiondena skickas tillbaks för att ordningen ska återställas, men detta som Nyheter Idag ger råd om är sådant som du själv kan göra omedelbart.
   http://www.informationskriget.se/2016/07/15/sa-skyddar-du-dig-mot-sexovergrepp-i-sommar/

   Svara
 3. Dan Fröberg

  Gick in på deras event och skrev …

  Vad är så mystiskt med våldtäkten och varför försvarar ni våltäktsmännen. Hon som dragit igång protesterna mot våldtäkter, vilket inte ni gör (uppenbarligen enligt rubriken), säger att hon hotats till döden av anti-rasister. Vilka är rasister mot svenskar och sprider hat?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Bra gjort! Det är viktigt att folk kommentar och visar att de, F! och V, är fel ute i detta.

   Svara
 4. Wargas

  Nu även i Sverige….
  Ang mynttorget under veckan.
  Intressant att följa, vilken färg och logga väljer de denna gång?

  Vem drar i trådarna?
  Vem står bakom draperiet?
  De har ju gjort det förut menar jag.
  Dessa färgrevolutioner……
  NGO……

  Kom ihåg
  Vi är miljoner, de är några tusen. Men de äger kameran.

  Svara
 5. Lingonet

  Dessa människor är så hjärntvättade/konditionerade att de inte fattar hur de spelar folk rätt i händerna på oss.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *