Döden är här – Nu ska ni fan vara riktigt rädda

Har ni inte släppt detta med corona än? Att hela tiden oroa sig och vara rädd för olika saker är inte bra för hälsan!

Text: Tobias Lindberg 2020-06-18

Saken är att det hela faktiskt inte är mycket värre än en vanlig säsongsinfluensa om man ser till antalet smittade och antalet döda. Det är i vart fall inte den hemska och förödande pandemi som det utmålas som och den stora rädsla som många idag har för corona och som mainstreammedia hjälper till att sprida är totalt obefogad.En österrikisk undersökning visade redan för ett par tre månader sedan att de som dör i covid statistiskt följer åldersstrukturen för de som dör totalt i samhället. Det är alltså de som ändå skulle ha dött om inte corona hade kommit. Klicka här för en Google Translate-översatt artikel om undersökningen.

Att fler har dött i Sverige beror troligtvis främst på att Sverige har kommit längre i smittspridningen eftersom vi aldrig stängde ned samhället. Allt eftersom andra länder som varit nedstängda i olika grad öppnar upp så kommer fler bli smittade och en del av de äldre och sköra kommer sålunda att dö, precis som de skulle om en vanlig säsongsinfluensa spreds.En annan starkt bidragande orsak till att fler har dött i Sverige är troligen de rutiner gällande coronavård som svensk sjukvård antog relativt tidigt, där äldre och sköra som blev sjuka istället för att få vård som underlättar andning istället bara får palliativ vård med morfin vilket ju försämrar andningen och alltså gör en sjukdom som Covid ännu värre.

2 tankar kring ”Döden är här – Nu ska ni fan vara riktigt rädda

 1. Magnus

  Börjar du möjligen nu inse att det du skrivit ovan inte stämmer? Eller hänger du inte med i nyheter och kunskapsutveckling? Ju mer smittspridning, desto fler chanser för viruset att mutera. Var du korkad nog att tro att Corona skulle vara slut i somras när de flesta virus trivs bäst på vintern i Sverige. Även FHM var korkad nog att inte ta höjd för det. Och ta för fan inte vaccin mot Covid! Det är ju skitfarligt och något du måste vara _mycket_ rädd för… Har du inte slutat vara rädd för vacciner ännu? ;-).

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Sedan jag skrev detta inlägg har tiden visat mig ha rätt. Statistiken visar tydligt att den totala dödligheten 2020 bara var obetydligt högre än de tidigare fem åren. Alltså är det ingen pandemi det handlar om.

   Att det kallas pandemi beror enbart på att definitionen av vad som utgör en pandemi ändrades av WHO 2009. Med den definitionen som fanns innan 2009 skulle detta aldrig ha räknats som en pandemi.

   Tittar man på total dödlighet samtliga orsaker och per capita så har samtliga år från 1960-2014 haft högre total dödlighet per capita än vad det påstådda krisåret 2020 hade.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *