Gruppvåldtäktsrekordet fortsätter att stiga

I söndags skrev jag att oavsett vilken siffra antalet gruppvåldtäkter för denna vecka slutar på så vet vi redan att det handlar om den värsta veckan någonsin när det gäller gruppvåldtäkter, våldtäkter och andra former av sexuella övergrepp. I den texten hade jag räknat upp fem polisanmälda gruppvåldtäkter som hade utförts inom loppet på fyra dygn. I söndags anmäldes att ytterligare en gruppvåldtäkt hade utförts utanför Söderhamn under natten mot lördagen. Detta innebär att det nya makabra “rekordet” för gruppvåldtäkter i Sverige ligger på sex stycken på fyra dygn eller om man vill förenkla det, sex stycken på en och samma vecka.

Text: Tobias Lindberg 2016-07-29

valdtakter-gruppvaldtakter-vecka-29-001-fb-anpassad-litenSka man vara helt korrekt så ska man väl egentligen säg att förra veckan, alltså vecka 29, den som började med måndag den 18:e och slutade med söndag den 24:e, innebar ett nytt fredstida “rekord” för Sverige. Jag kan nämligen föreställa mig att det långt tillbaks i historien säkerligen kan ha utförts fler gruppvåldtäkter på en lika kort tidsperiod av främmande arméer som periodvis plundrade och härjade i vårt land. Att något sådant dock kan ske i fredstid, under modern tid, sex gruppvåldtäkter under en vecka, i ett litet land som Sverige med en befolkning på under 10 miljoner, i ett land där gruppvåldtäkter för bara några få årtionden sedan var ett i princip okänt begrepp, är helt makabert. Det är chockerande. Det är groteskt.

Det är en skam att vi, Sveriges folk, har låtit det komma hit där vi är idag. Att vi har låtit våra ledare och den globala elit som de tjänar göra detta mot oss. Att vi har tillåtit denna massinvandring som har tvingats på oss de senaste 40 åren och nått helt extrema nivåer de sista åren.

stod-011

I texten som jag skrev i söndags [1] så nämndes de fem gruppvåldtäkter som då var kända på detta sätt:

“I tisdags släpades en 17-årig flicka in i skogen av flera män i närheten av ett HVB-hem Västervik i Kalmar län och blev där våldtagen av en eller flera av männen. Under torsdagskvällen och natten till fredagen gruppvåldtogs två kvinnor, en i 50-årsåldern när hon plockade svamp i skogen utanför Kalmar och en i 30-årsåldern i en lägenhet centralt i Kalmar. Informationskriget.se skrev om dessa tre gruppvåldtäkter i fredags. Sedan under natten till lördagen skedde ytterligare två gruppvåldtäkter på två kvinnor i 20-årsåldern, en i Mariestad och en i Ludvika. Vad gäller gruppvåldtäkten i Mariestad så utfördes den av två unga män som enligt den våldtagna kvinnan “inte pratade svenska”.”

I söndagens inlägg finns även källorna för informationen om dessa fem gruppvåldtäkter.

Gruppvåldtäkten utanför Söderhamn utfördes av tre män under natten mot lördagen den 23 juli. Under torsdagen den 28 juli häktades två män som var runt 30-årsåldern medan den tredje uppges vara minderårig och därför släpptes på fri fot. Detta har rapporterats av bland andra Hela Hälsingland. [3]

Nordfront har också rapporterat om detta och tillägger att gruppvåldtäkten skedde i Trönö strax utanför Söderhamn, att gärningsmännen är utländska, har arabiskklingande namn, känner varandra och att de två häktade männen är 27 respektive 32 år gamla. [4]

Pettersson blogg har om gruppvåldtäkten i Söderhamn skrivit följande [5]:

“… den ena heter Seif Ali, född 1989 och den andra Samia Sirvan Ibrahim, född 1984. Båda är medborgare i Irak och av namnen att döma muslimer.”

Häktningsframställan som bekräftar de misstänkta männens namn, ålder och etnicitet finns att läsa här. [6]

Här är en snyftartikel från i höstas i Hela Hälsingland där en av de häktade männen, Seif Ali, är med på en av artikelns bilder.  Här är denna bild [8]och man kan se att Seif Ali är den klena mannen i mitten. Här är artikeln [9] och bilden [10] arkiverad.

Så här kan det inte fortsätta! Nu sätter vi stopp för detta och gör det som måste göras! [11]

Referenser

[1] http://www.informationskriget.se/2016/07/24/fem-gruppvaldtakter-pa-mindre-an-fyra-dygn/

[2] http://www.informationskriget.se/2016/07/22/ni-vet-alla-vad-tre-gruppvaldtakter-i-kalmar-innebar-och-vad-som-maste-goras/

[3] http://www.helahalsingland.se/blaljus/brott/tredje-man-misstankt-for-valdtakt-i-soderhamn-tva-begars-haktade

[4] https://www.nordfront.se/invandrare-misstankta-valdtakt-soderhamn.smr

[5] https://petterssonsblogg.se/2016/07/28/tva-araber-begars-haktade-for-valdtakt-i-soderhamn-en-tredje-ar-misstankt/

[6] https://minfil.org/ReV0n7b9b9/HudiksvallsTingsr_tt.pdf

[7] http://www.helahalsingland.se/halsingland/soderhamn/i-vantan-pa-framtiden

[8] http://images.mmcloud.se/api/v1/images/d2f72eb4-4514-48d9-94ee-9d1a3efb197c/980.jpg

[9] http://archive.is/Su84g

[10] http://archive.is/t9FNL

[11] http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *