Nyhetstips och kommentarer 2016-10-11

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001RT skriver bra om händelserna på Gotland. Läs!

https://www.rt.com/news/362234-sweden-rape-wheelchair-protests/

———————————

Mycket bra och läsvärd text av Stefan Torssell om händelserna på Gotland och de av mångkulturens nedåtgående trappsteg som vårt samhälle träder längs! Allt på Mikael Hagenbos blogg.

http://hagenbo.blogspot.se/2016/10/om-mangkulturens-7-nedatgaende.html

———————————-

stod-donera-swish-012

——————————

Familjen Sandberg i Mörbylånga kommun på Öland har framgångsrikt hemundervisat fem av sina sex barn i över sex år. Skolan har konstaterat att barnen lär sig utmärkt och socialtjänsten har i två utredningar visat att inga anmärkningar kan riktas mot barnens välmående. Trots detta tvingar nu Mörbylånga kommun på familjen ett vite på 50 000 kr, ett belopp som familjen inte har några som helst möjligheter att betala.

Läs resten av ROHUS pressmeddelande på:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/sverige-skaemmer-ut-sig-igen-nu-moerbylaanga-kommun-1582772

—————————————

Motgift skriver bra om att det är många underliga sammanträffanden just nu på Gotland och allt allt sammantaget ger orsak att vara extra vaksam mot statens försök att försöka kontrollera det svenska folket.

https://www.motgift.nu/2016/10/09/gotlandgate-skandalen-dar-regimen-tappade-masken/

—————————————-

Nadja Arvidsson skriver klokt:

“Avfärda inte ny information bara för att den är annorlunda och socialt oacceptabel. Forska själv med ett öppet sinne. Om jag med invandrarbakgrund, familj som dött i koncentrationsläger vågar slita av mig skygglapparna så kan ni det också.
Vinnarna skriver historia, be the change.

http://thegreateststorynevertold.tv/

https://www.nordfront.se/?s=partiprogram

Och ser man “The Greatest Story Never Told” så måste man även se den otroligt sevärda dokumentären “Hellstorm” om det lidande som segrarmakterna utsatte det tyska folket för under och efter det andra världskriget och det kan man göra här:

http://blueshift.nu/hellstorm/

———————————————-

stod-donera-swish-012

————————————————

Riktigt bra och rolig text om hur SD börjar krypa i stoftet och överger sina egna så fort medierna säger “antisemitism”! Av Henrik Hanell på Motgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *