Ni vet alla vad tre gruppvåldtäkter i Kalmar innebär och vad som måste göras!

Två gruppvåldtäkter i Kalmar sedan igår och en förmodad gruppvåldtäkt i Kalmar län i tisdags. En 50-årig kvinna som plockade svamp utanför Kalmar, en 30-årig kvinna i en lägenhet centralt i Kalmar och en 17-årig flicka som släpades ut i skogen av flera män i närheten av ett HVB-hem i Västervik där en eller flera av dem våldtog henne. Ni vet alla vad dessa tre gruppvåldtäkter innebär! Ni vet alla vad som måste göras! Nu är det allvar!

Text: Tobias Lindberg 2016-07-22

valdtakt-004-fb-anpassad-litenPolisen har i nuläget inte släppt signalement eller detaljer som gör att man säkert kan säga vilka gärningsmännen i dessa tre fall är, men vi vet alla vad detta handlar om. Du vet vad det handlar om! Gruppvåldtäkter som utförs på detta sätt talar sitt tydliga språk. Att polisen håller inne informationen talar sitt tydliga språk.

http://www.expressen.se/kvallsposten/17-arig-flicka-blev-valdtagen-i-skogen/

Den jävel som invänder att inte alla invandrare från arabvärlden våldtar! Självklart våldtar inte alla araber, men det som orsakar denna våg av våldtäkter som pågår nu och som inom kort kommer att bli ännu större är den massinvandringspolitik som nu förs.

stod-011

Våga inte föra bort samtalsämnet från detta faktum genom självklarheter som att alla invandrare inte våldtar eller att etniska svenskar också våldtar! Det avgörande är nämligen att invandrare från arabvärlden våldtar i en mycket större utsträckning än etniska svenskar, mycket mer per capita. Detta är något som är fastslaget i svensk forskning, i två rapporter från BRÅ om invandrares brottslighet från 1996 och 2005. Ju fler vi tar in från arabvärlden, ju fler kommer våldtäkterna bli per capita, ju fler svenska flickor och kvinnor kommer att våldtas. Det är det som är det viktiga!

Det måste bli ett slut på massinvandringen nu! Ingen acceptans för nykomlingarna, vi måste tänka på oss själva och hur vårt samhälle påverkas av att det är så många som anländer! Repatriering (återvändande) måste påbörjas nu, tvingad sådan om så behövs,

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

Nu måste vi börja engagera oss. Du måste engagera dig! Organisera er. Gå med i grupper som redan finns eller bilda egna grupper. Anslut er till Sverigedemokraterna. Gå med i organisationer som gör något i praktiken, som Soldiers of Odin och Nordiska Motståndsrörelsen. Den sistnämnda ställer även upp i valet 2018. Bilda egna försvarsgrupper och medborgargarden där ni bor. Döp dem till vad som helst. Farsor på stan om ni inte kommer på annat. Bunkra upp mat. Se till att ni har vatten, förnödenheter och bränsle hemma. Ta jägarexamen. Gå med i skytteklubbar. Lär er odla och hålla boskap. Lär er ett hantverk. Läs lite varje dag, gärna böcker. Bli den smartaste ni känner. Se till att ni kan lära andra något. Lyft vikter, träna kondition och lär er att slåss. Engagera er. Var ett föredöme för andra. Gör något i praktiken. Staten, myndigheterna och polisen vill eller klarar inte att lösa detta, vi måste göra det själva. Du måste göra det själv! Våra medier mörkar vad som pågår, varför ni måste välja att läsa och stödja alternativa medier som Exponerat, Fria Tider, Avpixlat, Nya Tider, Informationskriget.se och Red Ice. Sluta vara rädda. Nu är det allvar. Organisera er! Agera!

Referenser

Gällande att våldtäkten på tisdagen mot den 17-åriga flickan ska ha skett i anslutning till ett av kommunens HVB-hem:

http://www.vt.se/nyheter/vastervik/kan-vara-flera-garningsman-om4223855.aspx

En arkiverad version av artikeln i VT.se om utifall den skulle ändras eller försvinna:

http://archive.is/mb8LK

20 tankar kring ”Ni vet alla vad tre gruppvåldtäkter i Kalmar innebär och vad som måste göras!

 1. Thomas DeWynn

  Jag förstår inte hur detta kan fortgå utan att svenska folket agerar på något litet sätt åtminstone? Nästa gång kan det vara DIN mamma, DIN syster eller DIN dotter,

  Svara
 2. Stefan Einarsson

  Vad är det i ren konkret detalj som “måste göras”, Tobias?

  Har du tänkt dig något slags civil repatriering, utförda av voluntärgarden?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nja, om tillräckligt många är bestämda om det så kommer det att genomföras av staten eller så tas statsmakten över av dem som är villiga att genomföra det. Mer så.

   Om fler bara börjar organisera sig så kommer det att bli omöjligt för de som styr att fortsätta med den inslagna vägen och då kommer politiken att ändras till det bättre.

   Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, de som har andra idéer om hur saker och ting ska skötas kommer att ta över vissa delar av verksamheten om tillräckligt många står bakom det. Så fungerar det.

   Svara
 3. Mikael Karlsson

  Hälldre medborgargarden som slår skiten ur araber än araber som våldtar våra tjejer.. och de verkar ju inte finnas någon annan lösning.. slå skiten ur ett par stycken så sprider de sig fort bland svinen så kanske dom inte vågar bete sig till slut..

  Svara
 4. Patrik

  ta lagen i egna händer polisen är bak bundna. så dax straffa våldtäkts männen och andra,
  kriminella

  Svara
 5. Mm

  Det med 17 åringen var inte nära ett flyktingboende. O jag vet detta eftersom jag känner människan. Sluta skriv ut falska saker tack! Detta är en hemsk sak, lägg ner tankar för OFFRET inte dom som gjorde detta. Ni behöver inte ha med era rasistiska uttalanden i ALLT!!!!!!

  Svara
   1. Nej.

    Ett HVB-Hem är ju dock inte detsamma som ett asylboende…
    Dessutom har jag läst i andra tidningar att det var flickan själv som bodde på HVB-hemmet. Så tyvärr kommer du inte undan rasistanklagelsen, för den är fullständigt rimlig.

    Svara
    1. admin Inläggsförfattare

     I folkmun brukar man säga flyktingboende om både flyktingboende och HVB-hem. Jag valde att skriva flyktingboende för att fler förstår vad det är för något.

     Jag märker att du till skillnad från mig inte hänvisar till några källor eller klistrar in länkar för dina påståenden. Var har du läst att flickan bodde på HVB-hemmet?

     Att kalla folk olika ord, såsom rasist och dylikt, är karakteristiskt när man inte klarar att argumentera. Fortsätt med det du, inget förtar din trovärdighet snabbare. 😉

     Svara
    2. admin Inläggsförfattare

     Jag har nu tittat mer på detta med HVB-hemmet. Klart är att gruppvåldtäkten skedde nära ett HVB-hem.

     Vilket HVB-hem det handlar om är inte helt säkert på så sätt att det nämns i någon artikel som idag ligger uppe på nätet, men utifrån det filmklipp som Aftonbladet hade i en av sina artiklar, ett filmklipp som de sedermera har plockat ner från nätet, så var det dock tydligt att det med största sannolikhet handlade om Behandlingshemmet Egenhem i Västervik.

     I Aftonbladets filmklipp filmades nämligen naturvyer i närheten av brottsplatsen och då kunde man tydligt se en ladugård som man också kan se på en bild på HVB-hemmets Facebooksida.

     Detta HVB-hem är enligt sin egen Facebooksida ett behandlingshem för flickor i 13–22 års ålder med självskadebeteende.

     Allt detta kan ni se stöd för i de länkar som finns här nedanför.

     Så om allt detta stämmer så är det helt korrekt att detta inte var ett flyktingboende eller ett HVB-hem för nyanlända, utan ett behandlingshem för flickor och unga kvinnor med självskadebeteende. Detta förutsatt att inga förändringar har gjorts så att hemmet förutom att vara ett behandlingshem för flickor och unga kvinnor med självskadebeteende också har blivit ett HVB-hem för nyanlända personer. Idag görs stora förändringar på olika boenden och institutioner runt om i hela Sverige för att kunna ta hand om alla nyanlända, så att det skulle ha kunnat gjorts förändringar även på detta HVB-hem i Västervik är inte en omöjlighet, men tills med information kommer fram så är ändå det mest sannolika att det bara är ett behandlingshem för flickor och unga kvinnor med självskadebeteende.

     Vidare så kan man tänka sig att det är nyanlända eller invandrare som kanske har kommit till behandlingshemmet och där överfallit och gruppvåldtagit flickan, detta eftersom det är så otroligt ovanligt att etniskt svenska män utför just gruppvåldtäkter, medan det är mycket vanligare att män från Mellanöstern och Afrika gör det.

     Att Aftonbladets filmklipp har plockats ned från nätet ser man här:

     http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23209241.ab

     Här är hemmets internetsida:

     http://www.egehem.se/

     Här är hemmets sida på Facebook:

     https://www.facebook.com/egehem

     Här är sidan 9 i Flashbacktråden där detta om att Aftonbladets filmklipp visar samma lada som på en av HVB-hemmets bilder nämns:

     https://www.flashback.org/t2743991p9

     Här är två bilder av samma lada, den ena från HVB-hemmets Facebooksida och den andra från Aftonbladets filmklipp om våldtäkten:

     http://imgur.com/a/nuCch

     Här ser man ladugården från en av HVB-hemmets bilder på Facebook:

     https://www.facebook.com/egehem/photos/a.148603631912617.24976.146226142150366/845562045550102/?type=3&theater

     Här är samma bild arkiverad:

     http://archive.is/RQqjK/image

     Här är informationen om HVB-hemmet på hemmets Facebooksida:

     https://www.facebook.com/egehem/info/?entry_point=page_nav_about_item&tab=overview

     Här är samma informationssida är arkiverad:

     http://archive.is/ar5fv

     Svara
 6. Anne Heed Kvile

  Ge kvinnor extra skydd, tex dina egna släktingar och vänner. Lär dom att ta eget ansvar för eget liv, bland annat att inte gå i naturen ensam i närheten av asylboenden. När allt kommer till allt, är fri abort ett faktum i hela Europa, och asylanterna kommer inget vart om dom vill integrera sig genom våldtäkter, kvinnorna går altså fria från oönskade barn på detta sätt.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nja, om asylinvandringen stoppas och massiv repatriering sker så behöver inget sådant göras.

   Svara
 7. Emil

  Dessa råd är bra allesammans….somliga tycker det är märkligt att inte fler (eller ens någon) “Svennebanan” verkar agera (ta lagen i egna händer)…själv tror jag vi skall vara tacksamma för det, föreställ dig rubrikerna och skadeglädjen i mainstream-media om “vi” skulle producera en galning som löpte amok….just det, mycket mer skada än nytta. Nej, jag tror på att vi skall bida vår tid, vi kommer få rätt och det kommer visa sig och ja, folk kommer inse allt detta. Det tar sin rundliga tid bara, folk måste själva få smaka på multikulturens “frukter”. Valet 2018 närmar sig….SD blir gigantiska, kanske att vi tom får in ett nytt parti i riksdagen. Saker kommer att hända! Det rör på sig! Ha tålamod!

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Emil: Helt riktigt att vi inte ska ta lagen i egna händer. Inte heller något olagligt. Däremot är jag rädd att vi inte har två år på oss. Därför krävs organisering och engagemang redan nu. Och självförsvar är fortfarande tillåtet. Är allt fortfarande någorlunda fungerande 2018 så får man ju såklart också fokusera på valet på partier som man tycker är bra och som man tror kan göra något, som SD och Nordiska Motståndsrörelsen och kanske även andra partier.

   Svara
 8. C

  Det finns inga bevis på att detta är asylsökande eller invandrare, vad jag kan läsa mig till. Också, jag vet inte om det låter som att våld eller vapen är en lyckad taktik. Om det nu är som artikeln säger att det är en kulturskillnad som skulle skapa detta (vilket, det fortfarande inte har kommit ut bevis på) så är kanske information och sprida kunskap om jämställdhet bland kön exempelvis en mer rimlig approach? Och, om man ska “bli smartast av alla man känner” så tror jag man ska läsa andra medier än parti-bundna. SVT är ofta bra och neutralt.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nej, det finns inga bevis för att det är invandrare och anledningen att det inte finns några bevis för det är att polisen håller inne med att lämna ut signalement och andra uppgifter till medierna. Att hålla inne med uppgifter tycker jag är fel. Även medierna mörkar i många fall uppgifter även fast de är kända, vilket också är fel. Det är viktigt att folket är väl informerat om vad som sker så att alla kan göra bedömningar grundade på fakta vad gäller sina egna liv och även för t.ex hur de ska rösta.

   Om vi säger så här angående vad man kan tänka om de tre gruppvåldtäkterna i Kalmar. De två som skedde utomhus, alltså den mot 17-åringen i Västervik på tisdagen och den mot kvinnan i 50-årsåldern som plockade svamp i skogen utanför Kalmar så är de med största sannolikhet utförda av nyanlända eller invandrare. i båda dessa fall var det tre gärningsmän. Etnisk svenska män utför i princip inga klassiska gruppvåldtäkter utomhus, alltså i form av regelrätta överfallsvåldtäkter där flera gärningsmän är inblandade. Att etniskt svenska män inte gör sådant beror på att vår kultur så till den grad fördömer och ogillar våldtäkter att det helt enkelt finns så väldigt få etniskt svenska män som faktiskt tycker att det är okej att våldta, vilket gör att sannolikheten att två stycken som tycker att det är okej att våldta kommer samman är så liten att det i praktiken knappt händer.

   I en del kulturer är acceptansen för våldtäkter mot kvinnor/flickor som inte tillhör den egna kulturen/religionen eller mot kvinnor/flickor som inte beter sig eller klär sig så som de ska större. Sådant är vanligare i kulturerna i Mellanöstern och Nordafrika än i t.ex de europeiska kulturerna. Saken är dock den att inte ens inom kulturer som har en större acceptans för våldtäkter mot “de andra” och “de dåliga” så våldtar de allra flesta någon. De allra flesta även inom dessa kulturer ogillar våldtäkter och de allra flesta våldtar inte ens de kvinnor/flickor som de anser vara så kallade “dåliga” kvinnor/flickor. Den större acceptansen för våldtäkter inom kulturen gör dock att det ändå finns så pass många fler som tycker att det är okej med våldtäkter mot “dåliga” kvinnor/flickor att det blir en reell skillnad i hur många våldtäkter som utförs och det är denna skillnad vi ser i forskningen och statistiken där det är tydligt att de som kommer från Mellanöstern och Afrika är överrepresenterade när det gäller våldtäkter här i Sverige och i övriga västvärlden jämfört med svenskar och européer. Inte heller beror denna överrepresentation på att de från Mellanöstern och Afrika har det sämre ställt, då skillnaden kvarstår även efter att korrigering för socioekonomiska förhållanden har gjorts.

   Om någon av gruppvåldtäkterna i Kalmar skulle vara utförd av etniska svenskar så är det den mot kvinnan i 30-årsåldern som skedde i en lägenhet efter en festkväll. i det fallet handlade det om två gärningsmän. Etniska svenskar överfallsvåldtar nämligen inte i grupp eftersom sådant beteende är så ovanligt att två sådana individer helt enkelt inte kommer samman, men däremot händer det att sexuella aktiviteter när folk är för fulla och sådant går för långt och då kan det ibland bli frågan om att rätten dömer flera etniska svenskar till våldtäkt. Alltså gruppvåldtäkt. Sådant beror ofta på missuppfattningar mellan parterna om hur långt de andra medverkande är villig att gå i de sexuella aktiviteterna och eller folk som “kör på” även om någon part är alldeles för full och då blir det ibland dömt som våldtäkt.

   Överfallsvåldtäktsmän finns såklart bland etniska svenskar, men de agerar inte i grupp, utan i princip alltid som ensamvargar. Detta för att vår kultur fördömer våldtäkter så mycket hårdare än de flesta kulturerna i t.ex Mellanöstern och Afrika. Faktum är att Koranen och haditerna tydligt säger att det är tillåtet att i vissa fall våldta icke-muslimer. Självfallet följer inte de flesta muslimer allt i Koranen och haditerna, men en liten andel följer mycket och detta är troligtvis en stor delförklaring till varför våldtäkter av “andra” och “dåliga” kvinnor/flickor är vanligare i Mellanöstern och Nordafrika än i västvärlden.

   Så om man bara tittar på vad polisen har gått ut med hittills så är min gissning, baserad på kunskap och sannolikhet, att gruppvåldtäkterna mot 17-åringen på tisdagen i Västervik och mot den 50-åriga kvinnan som plockade svamp i skogen utanför Kalmar, vilka båda dessutom hade tre gärningsmän, med största sannolikhet är utförda av nyanlända eller invandrare, medan den mot kvinnan i 30-årsåldern troligtvis är utförd av nyanlända eller invandrare från Mellanöstern eller Afrika, men att den om någon av de tre gruppvåldtäkterna kanske skulle kunna vara utförd av etniska svenskar.

   Att jag säger att våldtäkten mot kvinnan i 30-årsåldern i lägenheten troligtvis är utförd av nyanlända eller invandrare beror på att dessa faktiskt idag utför en klar majoritet av våldtäkterna, ofta nämns uppåt 70 % när försök görs för att uppskatta deras andel av våldtäkterna, detta trots att de nyanlända och invandrarna från Mellanöstern och Afrika bara utgör ungefär en sjättedel av befolkningen. Vidare blir andelen där nyanlända eller invandrare är gärningsmän ännu större om man bara tittar på gruppvåldtäkter.

   Viktigt att komma ihåg dock är att allt detta bara är bedömningar utifrån vad som enligt forskning och statistik är mest sannolikt, vad gäller dessa tre fall så kan någon av dem såklart visa sig att vara undantag. Om något av dem skulle kunna vara ett undantag så är det just gruppvåldtäkt som verkar ha skett i en lägenhet efter en kväll på krogen, vilken skulle kunna vara utförd av etniska svenskar även om det troligaste är nyanlända och/eller invandrare. Det är väldigt osannolikt, nästan försvinnande liten sannolikhet, för att de två överfallsgruppvåldtäkterna som båda hade tre gärningsmän, de på 17-åringen och på kvinnan i 50-årsåldern, är utförda av etniska svenskar.

   Jag förespråkar bara självförsvar och vid självklart borde man såklart få använda vapen för att skydda sig själv eller sina nära om man blir attackerad. Att man inte får bära och ha vapen till sitt eget försvar i Sverige är fel och något som i framtiden måste förändras.

   Faktum är att det inte är en fråga om det finns kulturella skillnader som avgör hur vanligt det är med våldtäkter, utan det finns en sådan skillnad och bevisen för detta finns i både svensk och internationell forskning och statistik, som t.ex BRÅ:s rapporter om Invandrares brottslighet från 1996 och 2005. Människor från Mellanöstern och Afrika är misstänkta för våldtäkt 4,5–17,5 gånger oftare än svenskar beroende vilka områden i Mellanöstern och Afrika de kommer ifrån.

   Nej, det är inte bättre att sprida kunskap om jämlikhet mellan män och kvinnor och information om att det är fel att våldta till de som anländer till Sverige än att helt enkelt bara hoppa över att släppa in dem. Även om vi sprider sådan kunskap och information så kommer nämligen en större andel av de som kommer hit att våldta än vad svenskar gör och denna skillnad kommer att finnas under en tid som kan handla om allt från år till några generationer. Detta alltså trots spridande av kunskap och information. När man vet detta, att de nyanlända från dessa kulturer fortfarande kommer att våldta mer, varför ska man då ens ta in några? Varför ska svenska kvinnor och flickor behöva drabbas av fler våldtäkter och gruppvåldtäkter än vad de skulle om vi inte tog in några bara för att den svenska och globala eliten har bestämt sig för att vi ska ta in enorma mängder av människor från Mellanöstern och Afrika till Sverige och Europa?

   Saken är att det inte ens finns någon bra anledning för att ta in så många människor som vi gör idag till Sverige och Västvärlden, då vi faktiskt på detta sätt hjälper färre än vad vi skulle kunna göra om vi riktade våra resurser till att hjälpa människor och flyktingar på plats i säkra områden när där de hjälpbehövande finns. Sverige skulle ensamt för de kostnader vi lägger på att ta emot något eller ett par hundra tusen asylflyktingar per år kunna hjälpa världens samtliga 70 miljoner flyktingar. Inte heller skulle vi bara kunna hjälpa dem med vad de behöver, utan vi skulle kunna dubblera vad de får för dessa pengar. Allt det skulle Sverige kunna göra själv för de pengar vi lägger på asylmottagningen av några få till Sverige.

   Så frågan är, varför ta emot asylflyktingar till Sverige när vi kan hjälpa fler och bättre på annat sätt samtidigt som svenska kvinnor och flickor slipper att bli våldtagna och gruppvåldtagna lika ofta som det har blivit nu? Den frågan borde du ta med dig och tänka igenom.

   Smartast av alla blir man om man läser varierat. Läser man bara sådant som SVT så får man inte en korrekt bild av världen. Jag läser istället både den vanliga mainstreammedian, där t.ex SVT ingår, och alternativ media. Vidare läser jag både det som brukar kallas högermedia respektive vänstermedia samt att jag försöker att ta till mig nyheter från flera olika internationella källor istället för bara västerländska. Utöver detta måste man läsa djupare analyser av frågor i böcker av forskare, historiker och andra kunniga människor. SVT kommer man inte långt med och troligtvis så går man även snabbt vilse.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *