Fem gruppvåldtäkter på mindre än fyra dygn

Hittills har det anmälts fem gruppvåldtäkter på fyra dygn, från tisdag till lördag. Vilket antal det än slutar på när vi får helgens facit inom några dagar så kommer det att vara den värsta veckan någonsin i Sverige eftersom de redan fem anmälda gruppvåldtäkterna är långt fler än vi har haft tidigare. Utöver de fem gruppvåldtäkterna så har dessutom flera “vanliga” våldtäkter anmälts, bland vilka fredagens grova våldtäkt på den 14-åriga flickan i Malmö sticker ut på grund av hennes låga ålder och att hon liksom bara så där, som om det inte var något speciellt, blev indragen i en buske och våldtagen av en förbipasserande man när hon mitt på dagen var ute och gick invid en idrottsanläggning. Vi vet vilka som utför de flesta gruppvåldtäkterna trots att de bara utgör en sjättedel av befolkningen och mannen som våldtog den 14-åriga flickan beskrivs som “mörk” och “ska inte ha talat svenska”. Det som nu måste göras är att få de som ännu “sover” att förstå att den våldtäktsvåg som far fram över landet inte är som det alltid har varit, att det som händer nu har med massinvandringen att göra och att allt detta är reversibelt i så avseende att de flesta som har kommit de senaste 15–20 åren faktiskt kan skickas hem igen om vi bara bestämmer oss för att det ska ske.

Text: Tobias Lindberg 2016-07-24. Uppdaterad 2016-07-26.

valdtakt-004-fb-anpassad-litenI tisdags släpades en 17-årig flicka in i skogen av flera män i närheten av ett HVB-hem Västervik i Kalmar län och blev där våldtagen av en eller flera av männen. Under torsdagskvällen och natten till fredagen gruppvåldtogs två kvinnor, en i 50-årsåldern när hon plockade svamp i skogen utanför Kalmar och en i 30-årsåldern i en lägenhet centralt i Kalmar. Informationskriget.se skrev om dessa tre gruppvåldtäkter i fredags. Sedan under natten till lördagen skedde ytterligare två gruppvåldtäkter på två kvinnor i 20-årsåldern, en i Mariestad och en i Ludvika. Vad gäller gruppvåldtäkten i Mariestad så utfördes den av två unga män som enligt den våldtagna kvinnan “inte pratade svenska”.

stod-011

I flera av fallen så nämns ingenting om signalement, men som många idag vet så är detta något som är särskilt vanligt just när invandrare är gärningsmännen. Framtiden kommer förhoppningsvis utvisa vilka som är de skyldiga genom att gärningsmännen grips.

Förutom att alla måste få folk runt om sig att vakna upp och förstå vad som är på gång så är en medvetenhet om vad som nu måste göras viktig och att det går att återställa ordningen i landet genom en massiv repatriering av de icke-européer som har kommit till Sverige de senaste 15–20 åren.

Bilden har ingenting med någon av våldtäkterna i detta blogginlägg att göra.

Referenser

http://www.expressen.se/kvallsposten/17-arig-flicka-blev-valdtagen-i-skogen/

http://www.vt.se/nyheter/vastervik/kan-vara-flera-garningsman-om4223855.aspx

http://archive.is/mb8LK

http://www.expressen.se/kvallsposten/tva-gruppvaldtakter-i-kalmar-misstanks/

http://www.informationskriget.se/2016/07/22/ni-vet-alla-vad-tre-gruppvaldtakter-i-kalmar-innebar-och-vad-som-maste-goras/

http://mariestadstidningen.se/mariestad/2016/07/23/tva-man-valdtog-20-aring

http://www.dalademokraten.se/blaljus/brott/misstankt-valdtakt-i-ludvika-1

http://24malmo.se/2016/07/23/polisens-signalement-pa-misstankt-valdtaktsman/

http://archive.is/hGLAX

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *