När Alex Jones förklarar globalism, IS och migration utelämnas sionisternas inblandning

Här nedanför ser ni ett filmklipp från Infowars som på ett bra sätt förklarar hur globalisterna använder sig av radikal islam och massmigration för att krossa västvärlden!

Det enda tillägget som måste göras är att Alex Jones aldrig förtydligar att dessa globalister faktiskt inte enbart består av en västerländsk elit och deras underhuggare, vilket man lätt får uppfattning av när man lyssnar på honom, utan att den faktiskt består av en blandning av västerländska (europeiska) och judiska globalister som arbetar för att stärka sin makt och för att lyckas med detta så måste de störta västvärlden, vilket har gjort att de nu på senare tid har börjat använda sig av radikal islam och massmigration för att genomföra detta.

Så det mesta i klippet är väl egentligen rätt förutom att judisk-sionistiska intressena liksom aldrig nämns. =)

2 tankar kring ”När Alex Jones förklarar globalism, IS och migration utelämnas sionisternas inblandning

 1. Anders

  Det är väl bättre att 80% av sanningen kommer fram än att inget alls kommer fram? Du kan ju själv lägga till de resterande 20%.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jag håller helt med dig, Anders! Det är därför jag om och om igen skriver att vi alla som har en alternativ verklighetsbeskrivning behövs för att kunna nå sanningssökande människor på den nivå som behövs just för dem just då. Man kan väldigt sällan smälla på hela “sanningen” för en som kanske precis har börjat vakna till för att allt inte är som det berättas av etablissemanget.

   Bl.a har jag skrivit om detta här i dessa två blogginlägg:

   http://www.informationskriget.se/2016/05/31/varningar-fran-en-fore-detta-vansterextremist/

   http://www.informationskriget.se/2016/06/01/kontrollerad-opposition/

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *