Varningar från en före detta vänsterextremist

De allra flesta av alla er feminister, vänstermänniskor, kulturmarxister, multikulturförespråkare och sociala rättvisekrigare, alla ni som utgör gräsrötterna inom dessa grupper, de flesta av er som jobbar inom myndigheter, inom det offentliga och som journalister, den stora massa av idealistiska och naiva människor som verkligen tror på budskapen inom dessa rörelser, det är ni som är de “nyttiga idioterna” som den globala eliten använder sig av som ett verktyg för att destabilisera olika länder, regioner och folk. När det verkliga övertagandet sedan sker kommer ni att vara bland de första att hamna i fängelset, bli utvisade eller ställas upp mot väggen och avrättas. Jag var tidigare en av er, så läs därför vad jag nu har att säga er. Även många av er som tillhör den nya högern eller ser er som nationalister bör läsa detta.

Text: Tobias Lindberg 2016-05-31

vansterextremist-006-fb-anpassadAllt detta om vilka som är de “nyttiga idioterna” avslöjades av den avhoppade KGB-agenten och sovjetiska diplomaten Yuri Bezmenov i nedanstående filmklipp som spelades in redan 1984. Så fungerade det runt om i världen för 30 år sedan och så fungerar det än idag där den globala eliten lyckas med sina planer och även om de sedan dess till stor del har förlorat sin kontroll över Ryssland så har de på intet sätt förlorat sin kontroll över världen, utan snarare har den stärkts och speciellt då i Västvärlden. Det är därför otroligt viktigt att just alla ni som nu utnyttjas som ett verktyg av den globala eliten tittar på detta så att ni förstår vilken roll ni har i det som sker.

När det verkliga övertagandet har skett kommer dock inte den styrande eliten vilja ha kvar er eftersom de vet att de flesta av er kommer att vända sig emot dem när ni slutligen inser vad ni har hjälpt till att skapa. Därför kommer ni att vara de första de oskadliggör om de lyckas ta över på riktigt tillsammans med de som då finns kvar alla oss som redan idag kämpar emot den globala elitens planer, alla vi som har insett vad dagens rörelser för feminism, HBTQ, socialism och multikultur egentligen handlar om, vi som vet vad som verkligen gömmer sig bakom de fina fasaderna och vilka som verkligen leder dessa rörelser.

Så se nu detta filmklipp med Yuri Bezmenov. Ta till er vad han säger. Det är viktigt. Han pratar om Sovjet och dess påverkan på USA, men globalisternas system uppträder under olika namn och i olika skepnader vid olika tidpunkter i historien och olika platser i världen. Världskommunismen han talade om då är idag det globalistiska systemet, superstater som EU och multikulturalism i västvärlden.

Om någon känner sig provocerad av att jag säger att ni är naiva och lurade så kanske det blir bättre, är lättare att ta, om ni får veta att jag tidigare hörde till er, att jag var lika lurad, lika naiv, att jag var en vänstermupp, en social rättvisekrigare, en socialist. Att jag kallar er naiva och lurade är för att provocera, så att ni vaknar till lite. Ja, jag var själv verkligen naiv och lurad tidigare och det var inte heller bara lite, utan mycket, då jag var aktiv i en riktigt extrem grupp långt ut på vänsterkanten. Rättvisepartiet Socialisterna hette gruppen. Partiet. Jag representerade till och med dem som ersättare i Haninge kommunfullmäktige. Så illa var det. Jag var en vänsterextremist, visserligen inte i så avseende att jag var våldsam eller så, utan för att jag befann mig extremt långt ut på vänsterkanten. Inte heller var detta så länge sedan så att jag kan skylla på ungdomlig dumhet.

stod-011

Detta med min vänstertid är verkligen så otroligt pinsamt för mig så jag försöker oftast bara glömma bort att jag var så lurad tidigare, så hjärntvättad, men samtidigt vet jag att det är viktigt att vara öppen med det eftersom den propaganda som vi alla utsätts för är så otroligt omfattande och därför får grepp om så många av oss. Vissa är dessutom mer utsatta för den än andra. Därför går jag nu ut stort med det. Det är inte så att jag har försökt dölja det, nästan alla som känner mig sedan en 6–7 år och längre tillbaks vet nog om det, men jag har inte heller gått ut aktivt och berättat om det.

Själv så föddes jag in i det, i en släkt med starka socialdemokratiska traditioner. Jag visste inget annat. Som ung höll jag mest på med sådant som unga människor gör och när jag i vuxen ålder började bli allt mer medveten om världens problem och orättvisor så var det självklara för mig att engagera mig och eftersom jag insåg att alla riksdagspartier och den vanliga arbetarrörelsen var en del av problemen så blev det självklara för mig att gå ännu längre vänsterut för att försöka ställa allt till rätta. Jag insåg inte att jag genom att göra så bara gjorde det ännu värre och jag kunde då aldrig ens föreställa mig att det fanns något annat jag kunde göra eftersom allt jag någonsin hade hört tidigare var att “den andra sidan”, allt som stod mot vänstern, var problemet, ondskan. Så om något var fel så var det såklart mer vänster jag var tvungen att bli för att lösa det. Så hade jag blivit lärd att tro och skulle man kämpa emot det dåliga och göra det ordentligt, ja då gällde det alltså att engagera sig i något av de mer extrema vänstergrupperna.

Trots många år av vänsterextremism, där praktiskt aktivistiskt och politiskt arbete varvades med läsande av Marx, Lenin, Trotskijs och många andra författare så var det inte för än jag började se vad den socialistiska praktiken utsatte mitt äldsta barn för på dagis, hur denna samhälleliga norm som idag omhuldas av samtliga riksdagspartier drabbade henne, som jag började se att någonting i allt detta inte stämde.

När jag började läsa och undersöka om vilka gruppstorlekar som fungerar bäst på dagis, så ledde det mig till att börja undersöka olika pedagogiker. Läsandet om pedagogiker ledde mig till författare som Lennart Mogren som kritiserade dagisnormen och skoltvånget. Där började jag förstå att dagis inte var bättre för barnen än att få vara med föräldrarna. Detta ledde i sin tur till podcastsändningar som School Sucks Podcast och författare som John Taylor Gatto. De flesta av dessa var frihetliga av sig och kritiserade socialism och eftersom de var så bra i sin kritik av skoltvång, pedagogik och annat sådant, eftersom jag respekterade deras åsikter så i dessa frågor, så fick det mig att öppna upp mig även för deras resonerande i andra frågor på ett sätt som jag aldrig hade gjort om någon högerperson vem som helst hade försökt övertyga mig om samma sak.

Detta var en långsam process som pågick under flera år. Små steg i taget. Från School Sucks Podcast och John Taylor Gatto så gick det först vidare via Alex Jones Infowars och “Vaken-rörelsen” och senare vidare till Red Ice Radio och nationalism. Och med nationalism så menar jag inte stat, monarki och dominans över andra, vilket globalisterna vill få folk att tro att nationalism handlar om, utan nationalism i form av alla folks rätt att ha ett eget område där de kan leva på det sätt de vill, enligt sin egen kultur med sina egna. Nationalism på så sätt att man förstår att släktskap är viktigt, att kultur gör skillnad. Nationalism på så sätt att alla folk är lika viktiga och har rätt att existera utan att bli utsatt för invandring av sådan omfattning att invandrarna med tiden kommer att ersätta den infödda befolkningen. Detta kom i samma veva som jag började förstå hur stor och dålig massinvandringen faktiskt är och vilken lögn det är att multikulturalism skulle kunna fungera.

Min egen långa väg för att genomskåda hur världen fungerar, att den globala eliten faktiskt står bakom de flesta av de rörelser vanligt folk världen över tror ska rädda dem, har fått mig att förstå att det krävs många olika små steg av ny information för att de flesta människor att ta sig från en ståndpunkt till en annan. Det fungerar sällan att slänga hela sanningen på en gång i ansiktet på någon eftersom de flesta är inte redo för det, utan det krävs rätt typ av information vid rätt tillfälle. Ett litet paket som tar personen ett litet steg i rätt riktning. Det är därför det är så viktigt att det finns många olika aktörer som motarbetar globalisternas propaganda.

Man hör ofta många som likt mig har fått en bättre inblick i hur världen faktiskt fungerar klaga på sådana som Alex Jones och Sverigedemokraterna för att de bara tar beskrivningen av verkligheten till en viss nivå, men faktum är att personer som dem behövs eftersom de människor som de når med sin information kanske hade ryggat tillbaks för information som t.ex Red Ice Radio förmedlar om de inte hade bekantat sig med Alex Jones eller Sverigedemokraterna först. Så var det i alla fall för mig, om jag hade presenterats för informationen jag tar del av nu, för verkligheten jag nu känner till, för 7 år sedan så hade jag aldrig kunnat ta till mig den.

Lösningen är alltså en mångfald av olika aktörer som motarbetar globalisternas planer, så att rätt information hela tiden finns färdig och tillgänglig när en person blir redo för den. Alla behövs från The Rebel Media, Infowars, Sverigedemokraterna, Front National och UKIP till Ingrid & Conrad, Red Ice Radio, David Duke, Victor Orban, Svenska Motståndsrörelsen och Golden Dawn. Hela spektrumet är viktigt. Allt inbördes bråkande mellan alla dessa måste upphöra eftersom faktiskt alla är viktiga. De mer långtgående behöver de som inte går lika långt för att nya människor ska kunna ta sig hela vägen.

Det brukar ofta sägas att djävulens bästa trick var att övertyga mänskligheten att han inte fanns, men sanningen är dock att hans bästa trick var att övertyga alla om att han var gud. Jag tror inte på någon verklig djävul, men det är en bra liknelse. På samma sätt har den globala eliten lyckats övertyga mänskligheten om att de organisationer, ideologier och politiska rörelser som gagnar deras syften är bra, medan de har lyckats smutskasta och demonisera de personer, grupper och organisationer som faktiskt försöker att stoppa den globala elitens förslavande av mänskligheten.

Referenser

17 tankar kring ”Varningar från en före detta vänsterextremist

 1. Cecilia

  Skrämmande och intressant läsning.
  Din text borde publiceras på alla sätt som är möjligt. Tyvärr tror jag att det mest är personer som redan förstår läget som läser! Så…hur nå de som verkligen behöver ta till sig infon. ?! …

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Tackar! Ja, det är ju en del av problemet, de som läser sådant här är oftast de som är i allra minst behov av det.

   Svara
 2. Jan-Ola Gustafsson

  SUVERÄN BESKRIVNING AV HUR MAN KAN ÖPPNA SITT INTELLEKT OCH KOMMA TILL INSIKT OM VAD SOM SKER I DET SOM SYNES SKE ! Med den erfarenheten kan budskapet gå hem hos många som tillhör den vänsterhypnotiserade skaran.

  Svara
 3. Göran Petrsson

  Det finns förstås en del sanning i det här men mest tycker jag det är en annan sorts propaganda.

  Svara
 4. alexander

  Bra skrivet. Synd att du inte vaknat tillräckligt och inte inser att Sverigedemokraterna är kontrollerad opposition. Men du verkar vara på god väg.

  Svara
 5. Perra J

  Har nu läst allt, och sett intervjun med Yuri Bezmenov.
  Jag tror världen står inför ett gigantiskt uppvaknande. Helt enkelt att vi står inför de Yttersta Tiderna. En delning kommer att ske. Makter som vill behålla makten motsätter sig uppvaknandet. Terror kommer att intensifieras överallt, och dess mekanismer kommer att brukas allt hårdare, på det sätt Bezmenov beskriver. Troligen värre.

  Själva uppvaknandet är vertikalt. Men terrorn kommer att gör allt för att vi ska titta enbart horisontellt. Med vertikalt menar jag ett potentiellt högre medvetandetillstånd, ett frekvensmässigt högre tillstånd. Ett uppvaknande ur det nuvarande DUALISTISKA medvetandetillståndet, i vars extremformer vi har just extremism – ett polariserat, svart-vitt tänkande.

  Som du säkert sett, gör MSM ALLT som står i deras makt för att skapa polaritet – och ju extremare polaritet, desto lättare blir massorna att styra dit man vill. 9/11 var ett event just för att skapa polaritet.

  Det är ingen skillnad på extremerna, det bara kan verka så. Högerextremism skiljer sig inte från vänsterextremism, om man är villig att höja sin horisont, stanna till, och SE.
  Vänsterextremism är horribelt, men skiljer sig inte från annan extremism – se t.ex. på polariteten mellan religion och vetenskap – som också kan blossa upp när som helst.

  En vetenskaplig materialist beter sig på exakt samma sätt som en religiös fanatiker. De är på samma vertikala nivå. Den ene har inte rätt och den andra fel – de har bägge fel. Sanningen ligger helt utanför den dualistiska konflikten, som de tror innefattar Verkligheten.

  För mig är lösningen – eller en väg till den – den andliga rörelse som kallas non-duality. Det är dags för stillhet, visdom. Det kommer att addera till det kollektiva medvetandet. Många kommer att rusa iväg, härja, försöka göra något, men kommer bara att öka lidandet, och trassla in sig ohjälpligt i de repressiva makternas nät.

  Svara
 6. Alex B

  Så? Du är national socialist nu? Är den ända politiska gren som fungerar. Men grattis till uppvaknandet iaf, bättre sent än aldrig. ?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Alex: Nja, det väl kanske inte. Jag vet faktiskt inte. Nationalist är jag helt klart i alla fall. Jag är dock inte så övertygad om detta med socialistbiten i nationalsocialismen. Så allt beror väl egentligen på vad som ingår i ordet “socialism” i nationalsocialism som avgör om det är något jag är för eller emot.

   Svara
 7. Nord

  Du har kommit långt, men har en liten väg till att gå om du tror att Alex Jones ger dej alla sanningar. Det finns ett översta skikt som bör undersökas. Du kanske har märkt att event ofta händer på olika platser runtom i t.ex. Europa samtidigt. Det är ingen tillfällighet. Glad att du kommit ur vänsterns klor.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nord: Var har jag skrivit att Alex Jones ger en alla sanningar? Läste du ens texten innan du skrev din kommentar?

   Svara
 8. Göran Lindgren

  Härligt att hitta människor med fungerande hjärnor. Kände inte till informationskriget.se tidigare.

  Svara
 9. Ola Johansson

  Texten är otroligt bra. Publicera den gärna på någon annan sida som har mer trafik så kan du få reklam och trafik till denna sidan. Jag kan webbutveckling skicka mig ett mail om du tror jag kan hjälpa dig med något.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Tack för berömmet och förslagen, Ola! Fast så dåligt med trafik på Informationskriget.se är det ändå inte, utan faktiskt rätt bra. De senaste två månaderna har det varit i snitt 200 tusen unika besökare per månad på bloggen. Dina förslag finns dock i åtanke. /Tobias

   Svara
 10. Hans Borg

  Mycket intressant läsning och att avlyssna. Det är många som borde lyssna till denne (tidigare ryske medborgare). Kanske ramlar en och annan “pollett” ner och börjar begripa ett och annat.
  Politik är en mycket invecklad och svår sak att förstå, men han ger klarheter i hur en hel del fungerar, så pass upp ni så kallade nyttiga idioter! en dag står ni där med ändan bar.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *