Nej, George Soros är inte en “vit kapitalist”, han är en judisk kapitalist

Ofta framställs maktpersoner som George Soros som “vita kapitalister”, även fast de inte är det. Faktum är nämligen att George Soros är en judisk kapitalist. När man talar om “vita” så avses nämligen normalt sett européer och därför är det viktigt att inte slänga sig med termer som “vita kapitalister” eller “vita ledare” när det inte är européer man avser. Ja, en stor andel av de som styr världen är så kallade “vita kapitalister”, alltså europeiska kapitalister, men långtifrån alla som ser ut som européer är det, utan i verkligheten är många av dem judar. Detta är viktigt att förstå eftersom en väldigt stor andel av de inflytelserika judarna, dock inte alla, har andra lojaliteter än de flesta européer.

Text: Tobias Lindberg 2016-08-16

george-soros-inte-en-vit-kapitalist-utan-en-judisk-kapitalist-002I ett utmärkt filmklipp som ni kan se längre ned så smular “den arga blatten” totalt sönder “Black Lives Matters” (BLM) fåniga argument som de använder i sitt försök att nu även etablera sig i Sverige. Det allra mesta som sägs i filmklippet är korrekt och bra, men en väldigt viktig sak som han säger precis i slutet av filmklippet måste ändå kommenteras. Det jag tänker på är det i slutet där han säger att BLM fungerar som “nyttiga idioter åt en vit kapitalist som tillhör den globala eliten”. Saken är att George Soros faktiskt inte inte är en vit kapitalist, utan han är en judisk kapitalist och som alla som är bara lite insatta vet så är judarna ett folk, inte bara en religion som så många tror.

Judarna själva är gravallvarliga med detta att spåra och hålla reda på det genetiska ursprunget och släktskapen hos sig själva. Se bara hur det går till i Israel. Är man inte förbunden i blodet så är man inte jude. Ingen kan egentligen konvertera till judendomen så som man kan till t.ex religioner som kristendomen och islam, utan man föds in i judendomen.

stod-011

Att vara tydlig med sådant här är faktiskt viktigt eftersom när man säger “vit” så tänker folk alltid på “européer”, vilket får som följd att när “den arge blatten” säger att George Soros är en “vit kapitalist” så tror folk att han är en europeisk kapitalist. Det är han inte. Ja, han är född i Tyskland, ja han har vit hy, men trots det så är han inte en europé, han tillhör inte den folkgrupp man kallar för “vit”. Fråga judarna själva om de anser att de är européer.

Lite synd att “den arge blatten” avslutar med ett sådant fel, av okunskap eller av feghet, i ett så bra filmklipp som detta. För många kan det nog vara så att man av rent slarv kallar George Soros för “vit”, men jag tror tyvärr inte att så är fallet i detta fall, då jag tror att “den arga blatten” är alldeles för smart för sådant.

https://youtu.be/H19gCcV-avI

2 tankar kring ”Nej, George Soros är inte en “vit kapitalist”, han är en judisk kapitalist

  1. P

    Fast kollar man på de senaste leaksen från Open Society Foundation så ser man att Soros har gett stora bidrag till muslimska intresseorganisationer i Israel. Soros är helt klart en globalist med stort inflytande, men jag är inte säker på att han står oreserverat på Israels sida.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *