Kontrollerad opposition

Nyhetskällor som Infowars, The Rebel Media, Avpixlat och Fria Tider samt partier som Sverigedemokraterna är väldigt populära och har många lyssnare, tittare och väljare, men viktigt att förstå är att dessa medier och partier inte är något annat än kontrollerad opposition. Visst, de har en hel del bra reportage, de gör en hel del bra jobb, men de tar tyvärr aldrig analysen av problemen vi står inför hela vägen.

Text: Tobias Lindberg 2016-06-01

kontrollerad-opposition-002-fb-anpassad-mellanDet är absolut inte fel att ta del av The Rebel Media, Infowars och andra liknande alternativmedier eller att rösta på Sverigedemokraterna, speciellt då det idag faktiskt inte finns något bättre alternativ att rösta på, men kom bara ihåg att det finns ännu bättre alternativ att ta del av, stödja ekonomiskt, gå med i och arbeta för. Så man behöver inte motarbeta The Rebel Media, Infowars eller Sverigedemokraterna, men nöj er inte med dem, stanna inte där. De skriver om och producerar väldigt mycket bra saker, men de går inte in på alla ämnen som är viktiga. Vill ni komma rätt så ska ni gå till Red Ice Radio, troligtvis det absolut bästa alternativa median idag, det alternativ som vågar att tala om allt, en plats där kan man få reda på vad man faktiskt behöver veta för att kunna förstå vad som pågår.

stod-000

Med kontrollerad opposition menar jag inte heller att de är medvetet kontrollerat och styrt av någon högre instans eller att de som utgör organisationen agerar som kontrollerad opposition medvetet. Många som pratar om kontrollerad opposition framställer det nämligen så, som att t.ex Alex Jones som driver Infowars skulle vara en Stratfor-agent och massor av andra liknande och lika larviga påhitt. När det kommer till t.ex Alex Jones så är det faktiskt så att han är sin egen chef, han behöver inte lyda andra, utan han har byggt upp sin egen organisation från grunden. Bara för att någon inte verkar säga hela sanningen om exakt varje fråga så innebär det inte att de nödvändigtvis måste vara en hemlig agent eller något sådant. Det är inte så det fungerar. De som äger, jobbar och engagerar sig för The Rebel Media, Infowars, Fria Tider, Avpixlat och Sverigedemokraterna gör troligtvis vad de tror är rätt och så gott de kan, men deras analys av de problem vi står inför går bara inte hela vägen, de konstaterar att muslimsk massimmigration är till västvärlden är dåligt, vilket de har helt rätt i, det är helt förödande, men sedan slutar allt där, utan ens ett nämnande om hur till exempel sionistiska intressen också är inblandade i det mesta som sker i världen, hur globalister använder sig av migrationen från muslimska länder för att krossa västvärlden och att sionisterna har en central del i att detta sker. Att förklara verkligheten och samtidigt utelämna ett så viktigt faktum duger inte. Det är nämligen inte bara islam som är ett problem, utan även judendomen är ett problem och i viss utsträckning är även kristendomen. I vart fall var kristendomen ett problem tidigare, från när den först kom till Europa några århundraden efter Kristus och ända fram till den reformerades under upplysningstiden. Det är inte heller bara gamla europeiska kunga- och bankfamiljer som utgör de centrala kärnorna bland globalisterna som styr världen, utan bland de mest centrala av de som styr finns även ett stort sionistiskt inflytande.  Problemen vi står inför är mycket mer komplexa än vad grupper som The Rebel Media, Infowars och Sverigedemokraterna eller personer som Jan Sjunnesson och Stefan Torssell framställer det, den maktstruktur som styr världen genom att bland annat kontrollera USA och Europa samt genom att manipulera den muslimska världen och olika terrorgrupper är inte bara angloamerikansk, utan sanningen är att det är en anglo-sionistisk maktstruktur som styr genom att få olika grupper att bråka med varandra, vilket gör dem blinda för vilka som verkligen styr genom att manipulera bakom kulisserna och det är just detta som t.ex Red Ice Radio förklarar och analyserar på ett väldigt bra sätt.

Avslutningsvis vill jag bara påpeka vad jag skrev i mitt inlägg från igår att alla dessa alternativmedier med alla sina vinklar och speciella frågor som de fokuserar på behövs eftersom allmänheten består av ett myller av människor vars “vakenhet” varierar stort, varför alla inte är mottagliga för hela sanningen vid ett tillfälle. Mångfalden av alternativa medier gör då att det alltid finns alternativ för varje människa som möter dem på den plats med de förklaringar som de är redo för just då och när detta sedan har bearbetats och personen är redo för mer så finns det andra som kan ta vid. Då kan allas medvetenhet ökas med ett litet steg i taget.

6 tankar kring ”Kontrollerad opposition

 1. alexander

  Mycket väl skrivet. Jag tar tillbaka min mening i föregående inlägg. Du verkar ha förstått det hela!
  Dock är det så att SDs ledning är MEDVETNA att de är kontrollerade oppoisition, de finansieras direkt av Israel. Jimmie Åkesson är smart nog för att veta att det är zioniseterna som ligger bakom massinvandringen, ändå har han aldrig nämnt detta någonsin utan fokuserar istället på själva symptomen (islamism). Dock håller jag men om att inte alla i partiet är kontrollerade, men indirekt är de det med tanke att deras ledning är det.

  SD väljare är tyvärr lika naiva som sossar och övriga väljare tyvärr. Betänk när SD kommer vinna valet (vilket de kommer tyvärr att göra) hur kaotisk det skulle vara när man öppet riktar ansvaret för all problem mot muslimer när vi har 500 000- 1000000 muslimer i Sverige. Vem gynnas av detta? Jo, zionister.

  När det gäller Alex Jones så har han flera gånger berömt israel.
  David duke, som verkar tala sanningen, har flera gånger visat sitt stöd till Trump som i sin tur har berömt Israel och sagt att “israel är den enda demokratiska landet i mellanöstern”. Så även han är ett stort frågetecken trots allt.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, jag menade inte heller att ingen inom dessa medier och grupper inte är medveten om hur saker och ting verkligen ligger till. Helt klart är det många av dem som vet, de är smarta människor, så självklart vet de. Däremot så måste det inte vara så att de är kontrollerade eller styrda så som många genast vill få det att vara. Det kan vara så att de bara inte vill eller vågar kliva in på frågan om sionism eller Israel eftersom de vet att den är minerat område. Feghet kan det nog handla om, men bara för att ett media, parti eller person inte tar upp något så måste det inte betyda att de går någon annans ärende.

   Vad gäller att SD:s ledning verkligen skulle arbeta så direkt för Israel som du säger är ju svårt alltid svårt att bevisa. Sedan gällande Trump så har han visserligen uttalat sig positivt till Israel, men det kan ju faktiskt bara vara rent taktiskt agerande från honom eftersom han vet att det är i stort sett vad en president måste göra för att kunna väljas och att han kanske senare när han är vald visar var han faktiskt står i denna fråga.

   Svara
  2. Kjell Holmsten

   Trump har också sagt att USA håller Israel under armarna så att de har svårt att klara sig själva. Han vill därför dra ner på dollarmiljarderna. Vilket nog är dödsstöten för det landet. Trump är bra!

   Svara
 2. alexander

  Komplettering:

  SD är ett sätt att kontrollera folks ilska mot det som händer och styra ilskans riktning. Genom att uttnytja läget och själv ta upp den självklara problemet med massinvandringen så kan de även kontrollera hur oppositionen ska tänka.
  Ett exempel är natoröstningen. Trots att de flesta SD väljare var emot nato, så verkar de flesta av de försvara åkessons val.

  Svara
 3. alexander

  Muslimer är lika offer som svenskarna. Förutom att man förstör deras länder så utnyttjas dem och låter de flytta till Europa för att nå sionisternas mål. Inser man att muslimerna är lika offer som oss svenskar, ja då ahr man vaknat till fullo. Tänker man däremot att muslimerna är orsaken till allt och riktar hat mo dem så är man tyvärr fortfarande i sionist-spelet och agerar exakt hur sionisterna vill ha det.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Japp, jag håller med om att de generellt också är offer. Bland muslimerna finns dock grupper som inte är offer och som har en egen agenda. Men i stort så är de offer.

   Med detta sagt så används ändå muslimerna som ett verktyg av globalisterna, både migranterna och de muslimska terroristerna. Och detta verktyg skadar Sverige, Europa och Västvärlden. Därför är det viktigt att man förutom att avslöja vem det är som använder sig av verktyget även avslöjar varför verktyget är farligt och hur farligt det är. Därför måste man rikta kritik mot massinvandringen, visa hur den skadar genom att inkompatibla kulturer förs samman på ett onaturligt sätt, detta för att alla som fortfarande tror att invandringen är bra ska förstå vilken skada den verkligen gör på västvärlden.

   Ja, globalisterna ligger bakom massinvandringen, en viktig del av globalismen utgörs av sionister, men man måste också visa varför massinvandringen är dålig. Riktar man bara kritiken mot globalisterna, sionisterna, bankerna och Israel så kommer massinvandringen hinna krossa oss innan vi är färdiga. Därför måste man jobba på flera fronter samtidigt.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *