Är du förundrad över de sexuella övergreppen på We are Sthlm?

Om du är förundrad över den stora mängden sexuella övergrepp på festivalen “We are Sthlm” så är det bara att titta på filmklipp från festivalen där man ser sammansättningen på den besökande publiken och plötsligt är du inte förundrad längre. Unga tjejer omgivna av nästan enbart invandrare som ser ut att vara från Mellanöstern och Afrika, där troligtvis en stor andel av dem är nyanlända. Här och där ser man några svenska killar, men de verkar vara väldigt få.

Text: Tobias Lindberg 2016-08-18

forundrad-over-sexuella-overgrepp-pa-we-are-sthlm-001-fb-anpassad-mellanI filmklippet från TV4 som ni finner längst ned i denna text syns publiksammansättningen väldigt tydligt och man slås av hur otroligt stor andelen invandrare är på festivalen We are Sthlm. Frågan som infinner sig är hur föräldrar egentligen kan släppa iväg sina alltför unga tonårsflickor på tillställningar som denna när nu “våra” ledare och etablissemanget har skapat en totalt ohållbar situation genom den massinvandring från kulturer som inte är kompatibla med vår som de har tillåtit under flera årtionden och som har intensifierats än mer de senaste åren? Fattar inte föräldrar att flickorna som tillåts gå till dessa festivaler blir lite som lamm som skickas till slakt? Visst alla drabbas kanske inte, men en alldeles för stort antal blir ofredade och några få till och med våldtagna.

stod-011

I dagens Sverige kan vi inte fortsätta att leva som om allt fortfarande är som det var på 70-, 80- och 90-talen bara för att vi inte vill att vårt samhälle ska förändras. Vårt samhälle har förändrats, dagens verklighet är en annan och det är något som alla måste inse. Bara om vi sätter stopp för massinvandringen och genomdriver en massiv repatriering, alltså tillbakaskickande av de som har anlänt de senaste 10–20 åren, så kan vi återgå till att leva någorlunda nära så som vi tidigare kunde. Som det är nu hör det relativt säkra Sverige, där flickor och kvinnor faktiskt kunde känna sig någorlunda trygga ute på gator och torg, till det förgångna.

Här följer några bilder tagna från TV4-filmklippet.

forundrad-over-sexuella-overgrepp-pa-we-are-sthlm-002-fb-anpassad-mellan

Här har TV4 så klart tagit med två flickor som känner sig oroliga, men som ändå på ett politiskt korrekt sätt säger att de “inte fattar hur killar tänker”.

Ja, TV4 tar med flickor som skuldbelägger killar generellt, trots att det är väl känt och till och med fastslaget i polisens egna rapporter att de som begår de sexuella övergreppen på festivalerna, på badhusen och på gator och torg nästan enbart är invandrare och när det kommer till de sexuella ofredandena som förekommit på We are Sthlm de senaste två åren, där det handlat om att unga flickor har blivit tafsade på, så har gärningsmännen i hundra procent av fallen med känd gärningsman haft utländsk bakgrund.

Ja, du läste rätt. I hundra procent av fallen!

De flesta är så politiskt korrekt indoktrinerade att de inte ens kan se verkligheten för vad den är och om någon för ovanlighetens skull faktiskt ändå tänker annorlunda så sållas det ändå bort av de flesta medier. Bara det som stämmer överens med det politiskt korrekta narrativet tillåts.

Lite senare i reportaget säger tjejerna som intervjuas att det har blivit så illa att tjejer måste komma dit tillsammans med killar som de känner för att kunna känna sig lite säkra. Observera bakgrunden i bilden hur besökarsammansättningen ser ut. Unga tjejer, många svenska, sedan nästan bara invandrarmän och invandrarkillar.

forundrad-over-sexuella-overgrepp-pa-we-are-sthlm-003-fb-anpassad-stor

Japp… Ja, jag har egentligen ingen riktig kommentar till denna bild, annat än att den ser otroligt skrämmande ut.

forundrad-over-sexuella-overgrepp-pa-we-are-sthlm-004-fb-anpassad-mellan

Så en sista bild, en som ser ut som nästan alla sekvenser i filmklippet. Nästan bara invandrarmän och invandrarkillar. Här på denna bild är det en invandrartjej, men av tjejerna som man såg i filmklippet så var säkert hälften etniskt svenska, medan andelen etniska svenskar av killarna och männen som var där inte alls verkade vara lika hög.

att-gora-001För mer information om vad vi måste göra för att återställa vårt land och göra vårt samhälle tryggt igen samt för referenser som stödjer sådant som jag har skrivit här, som t.ex att invandrare från Mellanöstern och Afrika är kraftigt överrepresenterade när det kommer till sexualbrott, så kan den som vill läsa texten “Vad som måste göras“.

Här är filmklippet från TV4. Se det! Det är viktigt att alla vet hur det ser ut och att alla förstår hur illa det är!

Referenser

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/%C3%96vriga%20rapporter/Lagesbild%20over%20sexuella%20ofredanden.pdf

http://tino.us/2016/08/polisens-internrapport-om-massovergreppen-kungstradgarden/

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

http://www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=3477412

8 tankar kring ”Är du förundrad över de sexuella övergreppen på We are Sthlm?

 1. Berra

  Det känns nästan som att det är kört för Sverige. Här i Gullspång kryllar det av lakristroll. Skolgården är nattsvart och snart händer det något här är jag säker på. Här kan ingen vettig människa låta sina barn växa upp Det bästa är kanske att emigrera. På sikt tror jag det blir riktigt obehagligt att leva här. Finland tror jag mer på. Finska lappland är gudomligt vackert. Vilka vidder. Ska visst vara plåmboksvänliga fastighetspriserna där också.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, det är väldigt illa, men kört anser jag inte att det är. Saken är att de flesta här i Sverige inte ens har insett att det är en fight på gång, men när folk väl börjar inse det så tror jag att det kommer att vända rätt snabbt. Det kommer då att bli hårt och fult, men vi kommer helt säkert vinna till slut. Att överge vårt land är inte ett alternativ.

   Svara
 2. Vicky

  Så här ser det tyvärr ut dagligen på vissa orter i Sverige. Jag kommer inte låta mina framtida barn växa upp här, för det är inte Sverige längre. Svenska värderingar och lagar gäller inte och det sprider sig som en löpeld genom hela landet. Det handlar inte om hudfärg, det handlar om politikernas olust att se verkligheten, ställa krav och upprätthålla rättsväsendet för alla de som uppbär landets ekonomi. Nu är det tyvärr alldeles försent.

  Jag är på väg mot ett annat nordiskt land under det kommande året. Hoppas innerligt att jag slipper utsättas för något tragiskt under den tiden som med en annorlunda politik hade kunnat undvikas. Det blir med sorg och rädsla jag lämnar mina nära och kära kvar i detta förlorade samhälle. Undrar också vad som händer inom de kommande åren när allt fler som har möjlighet och inser hur de blivit förda bakom ljuset av politiker påhejade av media lämnar landet och allt färre ekonomiska medel finns att på något sätt återskapa lite av trygghet. Inte bara på gatorna, utan inom sjukvård, skola, äldreomsorg och poliskår. En helt ny svensk mentalitet föds nu fram, en mentalitet jag och många andra inte vill vara en del av.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jag håller helt med om att det är illa, men som jag svarade till signaturen “Berra” här tidigare idag så är inte att det är illa en anledning till att ge upp och lämna vårt land, utan det är en anledning till att börja kämpa för att återta vårt land och samhälle genom att stoppa massinvandringen och genomdriva repatriering av de som har kommit de senaste årtiondena. När det blir svårt så kämpar man, vilket var våra förfäders väg, men ger inte upp och flyr.

   Svara
 3. En som inte är en rasist.

  Okej. Jag fattar. Ni är less på att höra “alla män” när våldtäkter and such sker, men helt jävla allvarligt. DOM KOMMER INTE HIT FÖR ATT TA ÖVER LANDET ERA INKOMPETENTA BOLLAR. Dom flyr från krig, död och kaos. NEJ, människor från andra länder är inte automatiskt våldtäktsmän. I vissa religioner har dom en annan syn på kvinnor, ja. Vissa som kommer hit är idioter, ja. MEN oräkneligt många svenskar är jävligt stora jävla idioter med så försök inte ens. Jag säger inte att det dom gjorde inte är fel, men att det beror på att dom kommer från andra länder är total bullshit. Du, Tobias, som skrev detta är mer än säkerligen less på att höra “alla män” för att en man våldtog, jag tror inte du vill bli dömd pga något nån annan gjorde, eller hur? Så HUR kan du sitta och påstå att alla som invandrar hit är våldtäktsmän eller kriminella? Och HUR kan ni andra som kommenterat ba “de kommer bli krig, vi måste fly från Sverige”, va är ni ens för varelser? “Hjälpa på plats”, my ass. Hur ska vi kunna hjälpa så? Jaha okej, vi skickar mat och bidrar med lite läkarvård, men stoppar det bombningarna? Nej. Stoppar det alla beskjutningar på civila? På barn? På helt oskyldiga? Nej. Kommer det att stoppa kriget och antalet döda? NEJ. Vad som måste göras är att ALLA länder måste hjälpa till, alla måste ställa sig upp för våra medmänniskor som dör dagligen. Dom som gör sådant som våldtäkter and such är, självklart idioter, men alla som kommer hit är inte det, och några andra som är idioter är ni som tror att ALLA som kommer hit är kriminella, våldtäktsmän, osv. Fyfan för er.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ingen här påstår att alla som kommer hit är våldtäktsmän eller att alla håller på och ofredar kvinnor och flickor sexuellt. Något sådant har Informationskriget aldrig påstått och aldrig fått det att verka som, utan det som Informationskriget.se säger är att invandrare från Mellanöstern och Afrika är väldigt kraftigt överrepresenterade när det kommer till allvarliga vålds- och sexualbrott och att Sverige alltså kommer att få uppleva mer och mer av sådant ju fler vi tar in och av den anledningen så borde vi sluta att ta emot folk och istället hjälpa på plats i säkra områden i Mellanöstern och Afrika.

   Du kan läsa mer om detta i inlägget “Vad som måste göras” här:

   http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

   Svara
  2. En som inte är fjorton år gammal.

   Det är skrämmande när man får svart på vitt att barn går på den propaganda/indoktrinering som skola och media spyr ut. När färre än 5% är att betrakta som flyktingar (enligt FN, 100% är flyktingar enligt svensk media/vänstern såklart) så fungerar halmgubben inte lika väl. När afghanska män (hazarer) från Iran låtsas vara 14 år gamla så återstår bara klyschor, lögner och propaganda, för de kommer hit för att få pengar utan att behöva bidra (och för att kunna våldta utan att riskera straff, tydligen), inte för att de måste fly.

   Alla araber, afghaner och afrikaner som kommer till Sverige är inte våldtäktsmän “och such”, men de är så ofantligt överrepresenterade att man måste vara bra naiv/korkad/ung för att inte koppla ihop etnicitet/ursprung/kultur och beteende. Om en afrikan är >2000% mer trolig att begå ett visst brott (2300% för våldtäkter t.ex….värre om man ser till flockvåldtäkter) än en svensk, så bör man titta på det hela och kanske t.o.m. inse att det är bättre om man inte släpper in afrikaner/araber/afghaner/zigenare/dylikt i landet.

   Ingen, förutom du, har påstått att “ALLA” som kommer hit är “kriminella, våldtäktsmän, osv”. Jag påstår dock utan att tveka att i stort sett samtliga från ovan nämnda grupper är negativa för vårt land. De som faktiskt flydde till Sverige från Jugoslavien är fortfarande en ekonomisk börda, trots att de integrerade sig lätt och intelligensmässigt ligger nära vårt folks nivå (ironin är uppenbar, ja). Somalier (för att ta den sämsta gruppen) kommer aldrig någonsin bli en produktiv del i det svenska samhället, och den andra (och tredje) generationen har visat sig vara ännu sämre än den första.

   Fy fan för de blinda, dumma, okunniga som röstar på förrädare och förstör vårt land utan att någonsin ta något ansvar för vad de har gjort mot oss. Läs på hur Sverige såg ut före 80-talet och inse att allt förutom tekniken var bättre förut här. Grupper som har en snitt-IQ under gränsen för “lätt efterbliven” kommer aldrig, någonsin, bidra positivt till ett utvecklat land. Fast visst, Sverige kommer ju inte vara ett sådant speciellt länge till, just pga att äldre varianter av sådana som du har tillåtit att närmare två miljoner av vår arts absolut sämsta individer har släppts in i landet.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *