14 år och våldtagen på marken i en buske

Solen strålade och hon var ute och gick vid Husiegårdens idrottsplats i Malmö. En man som ledde en cykel kom gående i motsatt riktning. Mannen stannade till vid flickan och slet plötsligt in henne i en buske där han våldtog henne på marken. När våldtäkten var fullbordad försvann mannen snabbt från platsen. I efterhand har mannen beskrivits som “mörk” och “ska inte ha talat svenska”. Flickan som hade våldtagits där på marken mitt på dagen, mitt i ett stadsplanerat område, ett stenkast från ett dagis, var bara 14 år gammal och hade precis fått betala en del av vad mångkulturen kostar vårt land. Förrådda av sina ledare som sålt ut oss alla till en brutal global elit som är i full färd att förstöra Europa för att gagna sina egna agendor är det nu Sveriges och Europas flickor och kvinnor som får bära bördorna.

Text: Tobias Lindberg 2016-07-24

valdtakt-005-fb-anpassadFlickan tog sig efter våldtäkten hem till sina föräldrar och berättade vad som hade hänt och på kvällen anlände familjen till Rättscentrum och anmälde våldtäkten. Flickan var så förstörd av händelsen att polisen inte kunde höra henne ordentligt och skulle försöka fråga ut henne om vad som hade hänt under lördagen.

stod-011

valdtakt-eva-helgetun-020Nu ska förhoppningsvis allting gå så bra det kan trots omständigheterna när det gäller flickan i Malmö, men för att folk ska förstå hur förödande en våldtäkt kan vara, särskilt för en ung människa, så kan det vara på sin plats att påminna om den norska 14-åriga flickan Eva Helgetun som för fem år sedan tog sitt eget liv en knapp månad efter att hon hade blivit gruppvåldtagen av tre utomeuropeiska invandrare i Trondheim. På bilden syns Eva Helgetun mellan två vänner något eller några år innan gruppvåldtäkten. Den som läser Informationskrigets text om Eva Helgetun får inte missa att se den vackra minnesfilmen som några av hennes vänner gjorde.

Förutom att alla måste få folk runt om sig att vakna upp och förstå vad som är på gång så är en medvetenhet om vad som nu måste göras viktig och att vi faktiskt fortfarande kan återställa vårt land genom att stoppa i princip all asylinvandring och repatriera de som har anlänt de senaste 15–20 åren.

Bilden högst upp i blogginlägget har ingenting att göra med våldtäkten i Malmö att göra, medan bilden på Eva Helgetun är en riktig bild av henne. Flickan som våldtogs kan mycket väl vara en invandrare, men eftersom de flesta flickor i Sverige är etniskt svenska och många utländska våldtäktsmän verkar rikta in sig särskilt på svenska flickor så fick den översta bilden i inlägget bli en på en gråtande flicka av nordeuropeiskt ursprung.

Referenser

http://24malmo.se/2016/07/23/polisens-signalement-pa-misstankt-valdtaktsman/

http://archive.is/hGLAX

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23217286.ab

https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Skane/2016-07-23-1200-Valdtakt-Malmo/

http://www.informationskriget.se/2016/05/28/gruppvaldtagen-flicka-tog-sitt-liv/

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

8 tankar kring ”14 år och våldtagen på marken i en buske

 1. Birgitta Åkesdotter

  Många tack för att du skriver om ett av de största problemen i vårt land i vår nutid. Det är det grövsta integritetsbrottet mot en medmänniska näst efter mord. Att våra flickor och kvinnor rakt av offras till, av landets skatteproducenter försörjda, lycksökare män av landet regering är ett brott. En regering som aldrig ens nämner dessa flickor och kvinnors ödelagda liv. De ger inte besked om hur detta massiva problem de skapat med sitt nya Sverige ska hanteras. Dessa politiska ledare tiger still och samtycker till varje nytt ödelagt liv. Och, de fortsätter fylla landet med män från 3:e världen och låtsas tro att det ska fungera. Vi och de vet faktiskt konsekvenserna och de fortsätter tiga still vilket gör dem medskyldiga till varje ny våldtäkt. Dessa politiker har med berått mod pga av sin otroliga okunskap om människosyn, kvinnosyn, kulturella traditioner och religiösa grundmurade värderingar skapat ett Sverige många av oss vanliga hårt arbetande skatteproducenter aldrig sagt ja till. De kanske avskyr svenska flickor och kvinnor och vill medvetet förstöra deras liv? Eller är de bara för fega för att adressera problemet och ta itu med konstruktiv lösning för sina egna medborgares bästa? Det säger också sig självt, när man hela sitt liv umgåtts med människor från olika kontinenter och kulturer, att vi ser så oerhört olika på vår dagliga livsföring och om vad som är Ok och inte. Och, vi måste alltid förhålla oss till det andra utifrån vår gedigna kunskap för att det ska fungera. Observera att det till att börja med alltid krävs ömsesidig respekt, som faktiskt inte ens finns från män som begår brott mot landets invånare som tagit emot dem. Vi kan aldrig som Mp mfl bara tro att alla personer från främmande länder tänker som oss svenskar och delar våra heliga ideal om jämlikhet mellan könen och rätten till den egna kroppen. Rätten till sin egen kropp som vi lär våra barn så fort de har insikt om sin egen kropp och dess gränser. De lär sig att de bestämmer vem som får röra dem, vem de vill kram eller pussa, eftersom de alltid själva äger hela sin kropp och själ. Det har vi lär våra barn sedan generationer tillbaka. Vänner har ett företag i Dubai men vill inte bo där. Utanför turistparadiset kan en kvinna inte fungera som en självständig person. Hon lärde sig snabbt att männen hon mötte på trottoaren gick rakt på henne eftersom en kvinna inte ens finns för dessa arabiska män. Vi ska givetvis inte generalisera. Vår regering ska kräva skriftligt avtal att de män, i alla åldrar från tonåring till åldring, som får vara i vårt land med våra seder bruk och lagstiftning ska signera att de förstår och godkänner vad som gäller i vårt land avseende ömsesidig respekt och jämlikhet samt att det ger fängelse och utvisning vid varje dom för brott mot svensk lagstiftning. Fint om rättsväsendet som verkar lida av svår röta får hjälp att klara av rättskipningen på ett korrekt sätt av goda kunniga krafter från andra civiliserade anglosaxiska länder.

  Svara
 2. Stefan Einarsson

  Varför är våldäkt extra dåligt om den utförs av en invandrare, eller brunhyad person?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Det har jag aldrig skrivit. Självklart är en våldtäkt lika dålig oavsett vem som genomför den. Det jag belyser med mina inlägg är hur otroligt stor andel av våldtäkterna som de utomeuropeiska invandrarna står för trots att de bara utgör ungefär en sjättedel av befolkningen. Det är för att visa hur stor överrepresentation de har när det gäller allvarliga vålds- och sexualbrott och att det därför är dumt att hålla på att ta in så många till Europa och Sverige som vi gör.

   Svara
 3. Stefan Einarsson

  Nej, inte riktigt Tobias. Vi har båda tittat på samma statistik från BRÅ.

  Ja, frekvensen av brott bland invandrare som en grupp (särskilt från Nordafrika/Mellanöstern), som en andel av hela gruppmängden är procentuellt hög.
  Det är ett problem.

  Men.

  I absoluta antal våldäkter brott, så är det väldigt få individuella händelser. Så, som andel av HELA antalet, så är det inte grovt överrepresenterade, endast något så. Det är just där som din logik fallerar lite grann.

  Dock är våldäkter begångna av invandrare nog KRAFTIGT överrepresenterade i mediarapporteringen det senaste året ungefär. (Särskilt om man räknar in Alt-Högermedia.) Det skevar till perceptionen någorlunda. Det får det att KÄNNAS som att det är så. Det skapar liksom en påtagligt stark “vi vet ju alla vad som EGENTLIGEN pågår”-magkänslakultur ute i marginalerna.

  Den interna överrepresentationen INOM gruppen invandrare bör diskuteras. Det finns långsiktiga problem där.
  Medborgargarden, höga på alternativ media och magkänsla, är liksom inte riktigt den optimala responsen mot just invandraraspekten när det kommer till våldäkt. Ge de vita våldtäktsmännen lite översikt också.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Stefan: Helt riktigt att invandrare som grupp är överrepresenterade i brott och som du säger är särskilt de från Mellanöstern och Nordafrika väldigt överrepresenterade när det kommer till vålds- och sexualbrott. Per capita begår de alltså mycket brott. Helt riktigt.

   Däremot säger du att de inte är så överrepresenterade när det kommer till det totala antalet. När det gäller våldtäkter stämmer inte det. Särskilt överfallsvåldtäkter. Där begår de c:a 70 % av det totala antalet. Och detta trots att de bara utgör en tredjedel av befolkningen.

   Sedan att invandrare skulle vara felaktigt överrepresenterade i medierna så håller jag inte med om det, utan jag tror att det faktiskt är tvärtom, att de faktiskt är aningen underrepresenterade. Att de är kraftigt överrepresenterade i alternativmedia kommer ju av att de vanliga medierna mörkar nästan all information som har med etnicitet att göra. Hade de haft med den informationen så hade inte en stor del av dagens alternativa media växt fram. Därför tycker jag att det är dumt att räkna ihop det som står i de vanliga medierna och alternativmedia och säga att invandrarna är överrepresenterade, då artiklarna i alternativmedia i princip inte är extra artiklar utan att de tillkommer bara för att komplettera vad som saknades i de vanliga medierna.

   Jag håller helt med om att mer fokus ska läggas på alla våldtäktsmän, men bäst vore om vi inte tog in asylflyktingar, de hade ju inte alternativmedia behövt skriva en massa om nyanlända och invandrare som våldtar.

   Svara
 4. Ola

  Hemskt att våra svenska systrar i Sverige och i Norden ska behöva bli våldtagna bara därför att en liten elit vill ha mångkultur. Sverige var ett fungerande land på 70-talet när jag växte upp och gruppvåldtäkter hade jag aldrig hört talas om på den tiden. Att Norskan begick självmord efter våldtäkten är fruktansvärt och allt är politikernas fel.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nej precis, gruppvåldtäkter hade man inte ens hört talas om på den tiden, men idag har dessa blivit vardagsmat. Det är väldigt illa nu här i Sverige! Och ja, det är politikernas och etablissemangets fel detta.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *