Skjutningen i München verkar ha varit en slags “skolskjutning”

skjutning-munchen-001Nu tyder allt på att skjutningen vid en galleria i München snarare var en slags skolskjutning än ett terrordåd som det först spekulerades om, bara fast den inte utfördes på en skola, utan istället vid en McDonaldsrestaurang, där den unga iranske gärningsmannen sköt sina offer som han lär ha lurat dit genom att säga att han skulle bjuda på gratis mat. De han planerade att skjuta lär ha mobbat den iranske mannen under skoltiden.

2 tankar kring ”Skjutningen i München verkar ha varit en slags “skolskjutning”

    1. admin Inläggsförfattare

      Jo, fast vad har detta med Utöya att göra? Jag vet att de vanliga mainstreammedierna har velat göra paralleller till Utöya, men den här killen var en andra generationens invandrare från Iran som vad det verkar som gav igen på sina plågoandar.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *