Gruppvåldtagen flicka tog sitt liv

Eva Helgetun blev bara 14 år. Hon var en glad flicka med hela livet framför sig, ända tills hon i maj 2011 blev gruppvåldtagen av tre utlänningar i en park i Trondheim. En månad senare tog hon sitt eget liv.

Text: Tobias Lindberg 2016-05-28. Uppdaterad 2016-12-17

valdtakt-eva-helgetun-041

Eva Helgetun letade efter några kompisar som hon skulle träffa den där kvällen innan 1:a maj 2011 när en ung utländsk man kom fram till henne och började försöka krama och kyssa henne. När hon inte ville och sa att hon letade efter sina kompisar sa han att han visste var de var. Hon följde honom en liten bit när han plötsligt drog in henne på ett litet grönområde och började försöka våldta henne. När hon såg två unga män komma längs gatan så tänkte hon att hon skulle bli räddad, men de två männen kände mannen som försökte våldta henne och hjälpte honom istället att genomföra våldtäkten.

Eva Helgetun som bara var 14 år blev våldtagen av två av männen. Först våldtog en henne medan de andra två höll i och sedan bytte de så nästa kunde våldta henne, men så vid den tredje så lyckades hon slå sig fri, springa därifrån och skaffa hjälp.

stod-donera-swish-013

De tre gärningsmännen som enligt polisen hade utländsk härkomst greps aldrig. Kort efter händelsen grep polisen tre afrikaner som de misstänkte för gruppvåldtäkten, men som snabbt släpptes igen. Även fast det inte var dessa tre afrikaner som hade utfört gruppvåldtäkten så ger det faktum att polisen ändå grep dem en indikering om vilken etnicitet männen som våldtog henne hade.

Eva Helgetun ville verkligen att gärningsmännen skulle åka fast och samarbetade bra med polisen för att det skulle skrivas mycket om det. Hon ville att det skulle bli känt vad som hade hänt så att inte fler skulle drabbas.

De första två veckorna verkade Eva Helgetun trots omständigheterna hantera allt rätt bra, men sedan blev hon plötsligt väldigt deprimerad och fick svåra sömnproblem. Den 28 maj 2011, mindre än en månad efter gruppvåldtäkten, tog hon sitt liv.

Här kan ni läsa om Eva Helgetun och gruppvåldtäkten hon utsattes för i Adresseavisen som är Trondheims största tidning.

Här står det kort om Eva Helgetun på Metapedia.

Här nedanför kan ni se en minnesfilm som några vänner till Eva Helgetun gjorde, en vacker film som visar en glad ung flicka med hela livet framför sig.

Vila i frid Eva Helgetun!

Nästan exakt samma som Eva Helgetun i Norge råkade ut för har även drabbat en svensk 15-årig flicka. Jennifer Lindström blev 2008 våldtagen av ett gäng med invandrarkillar i Uppsala och tog ungefär två år senare sitt eget liv. Bara två av de som deltog i gruppvåldtäkten greps och de fick bara 5 månaders sluten ungdomsvård för vad de hade gjort. Detta kan man läsa om i en arkiverad artikel från Exponerat.

Låt inte det som hände denna flicka drabba fler av våra flickor och kvinnor! Ju fler invandrare från arabländerna som kommer hit ju fler våldtäkter kommer norska, svenska och nordeuropeiska flickor och kvinnor att utsättas för. Män från arabländer är nämligen otroligt överrepresenterade näatt-gora-002r det kommer till vålds- och sexualbrott jämfört med svenska män, vilket bevisas av både forskning och statistik, något som jag redogör för och ger referenser till här. Därför måste vi se till att den pågående massinvandringen, där c:a 90 % av invandringen kommer från just arabländerna, upphör omedelbart!

Om vi vill få ordning på Sverige och Europa igen så att vi och våra barn kan leva säkrare och att vi på sikt på ska kunna leva på ett sätt och i en kultur som vi själva väljer så är det detta som jag skriver om här som vi måste göra.

valdtakt-eva-helgetun-060

Referenser

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2011/06/10/Tok-livet-sitt-fire-uker-etter-voldtekt-846455.ece?device=classic

http://archive.is/khn8d

http://sv.metapedia.org/wiki/Eva_Helgetun

http://archive.is/qYy4m

https://www.liveleak.com/view?i=32d_1496051099

http://www.exponerat.net/fem-ar-sedan-jennifer-lindstrom-tog-sitt-liv/

http://archive.is/xDYxp

http://www.informationskriget.se/2016/05/26/arabisk-man-nu-atalad-for-barnvaldtakten-i-mariestad/

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

16 tankar kring ”Gruppvåldtagen flicka tog sitt liv

 1. Mikael

  Vi behöver ALLA gemensamt hitta en hållbar lösning
  INGEN ska behöva känna oro att liknande kan ske.
  I sverige finns redan så otroligt många liknande händelser där hela familjer förstörts, krossats, splittrats och släkt, vänner, par, sambo, partner, grannar, skolkamrat eller arbetskamrat tvingas leva vidare med en tomhet och svår saknad där ständigt frågan VARFÖR dagligen gör sig påmind utan att få ett svar.
  Så HUR gör vi.?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Mikael: Jag håller helt med. Längst ned i artikeln lade jag precis till ett stycke, en uppdatering av texten, med en länk till en annan text där jag förklarar vad det är som vi i Sverige och Europa måste göra för att vi ska kunna fortsätta att leva säkert på ett sätt som vi själva väljer.

   Svara
  2. Stefan Lakso

   Hej vi har samma åsikter i vad som sker i samhället, ni belyser problemen, men vi angriper problemen på det politiska planet, vi föreslår ett sammarbete med många motståndsfickor likt ert.
   Kontakta oss på Optimaldirektdemokrati@gmail
   Eller gå in på vår hemsida optimaldirektdemokrati.se
   Tillsammans blir vi starkare och då kan vi stoppa det som sker i samhället.

   Svara
   1. Stig

    Hej,
    Tyvärr är detta våld och förföljelser av kvinnor , bränder av bilar m.m. Jag kan göra listan mycket längre.
    Det är försent, dessa avarter av invandrare, som vi tagit emot, kommer aldrig att intigrera sig. De har kommit hit för att bli försörjda resten av sitt liv. De får allt gratis, utan att röra på ett finger. Röker gör de flesta som borstbindare. Detta kommer framöver att drabba Svensk sjukvård.
    Så det vi förmodligen kommer att få se framöver i Sverige är, inbördeskrig. Och Svenka regeringen har orsakat svenskar till rasister idag. Tack vare all orättvisa mot oss Svenskar som byggt upp detta land. Det är kört för Sveriges del. Tragiskt, men så är det.

    Svara
    1. admin Inläggsförfattare

     Stig: Tack för din kommentar! Det enda jag vill tillägga är att det absolut inte är kört för varken Sverige eller svenskarna, utan att vi kommer att vända detta. Det är ett svårt läge nu, men detta har gjort att vårt folk nu håller på att vakna. När vi väl kommer igång så kommer vi med all säkerhet att vinna detta.

     Svara
  3. Ylva

   Hjälpa de som är flyktingar enligt enligt Flyktingkonventionen, på plats i lägren .
   Hans Rosling sa något om att.om vi hade satsat de pengar som satsas på de som tar sig själva till Sverige hade det räckt åt all världens flyktingar dvs satsa i närområdet kostar mindre och personerna har nära till sitt hemland och grannländer vars kultur , rättssystem, flickors/kvinnors rättigheter och sedvänjor liknar deras egna avsevärt mer än vad Nordens kultur , rättssystem, flickors/kvinnors rättigheter och sedvänjor gör.

   Svara
   1. admin Inläggsförfattare

    Ylva: Precis! Faktum är att de pengar som Sverige lägger på de som kommer hit skulle räcka åt alla världens flyktingar två gånger om.

    Svara
 2. Kristiai

  Ja jag vet inte vad jag ska säga om detta det är förfärligt det som har hänt, det är tråkigt när sådant här inträffa. Sedan vi ingick i den europeiska unionen så har det bara gått från hurra hurra till fri sprit, till förtryck och fördärv bombhot till ja jag vet inte allt, vi skulle hållt oss utanför EU så hade vi inte fått in så mycket skit i vårat så kallade nu mera fina land. Men regeringen som jag då anser är en lekskola lyssnade inte på svenska folket, jag tror att den enda gången som vi svenskar får upprättelse är om vi alla i gemensam Krafft låter vårat Sverige stanna av i en hel vecka så får vi se hur mycket regeringen får in i skatter och Politikernas löner, för vore det inte för oss ARBETARE så skulle våra land stå stilla, vilken fin protest det hade blivit, Så Regerings anhängare ta och TÄNK OM

  Svara
 3. Stefan Lakso

  Eller ännu hellre kan någon tinga upp mej för ett samtal om sammarbete och gemensama stödmedel till er mm.

  Ring 070-2909249
  Stefan Lakso
  Ordf ODD-riks

  Svara
 4. Robin

  Hej!

  Först vill jag ägna en tanke till Evas familj, släkt och vänner som har förlorat sin ängel.
  Sen vill jag önska dessa våldsförövare ett olyckligt men plågsamt liv, dom vet inte vad dom har gjort.
  Dom har dödat en flicka, en kvinna och berövat hela dennes omgivning när dom begått ett så respektlöst brott som detta. Må ni alla brinna i helvetet!
  Utvisning omedelbart mot icke lands födda, asylinvandringen ger oss andra ett otryggt samhälle där brotten ökas och säkerheten minskas drastiskt.
  Vila i frid Eva!

  Svara
 5. Göran seydel

  Menafolken tar med sin religions psykotiska
  Livsuttolkning.Muhammed var sämsta tänkbara profet för en ny religion .han
  Var mördare och Pedofil och till skillnad
  Från asatron som upphöjer kvinnan till
  Mannens värde .bort med islam som tar ifrån kvinnan hennes möjlighet till
  Ett relativt fritt västerländskt levnadsvillkor ?.bränn Koranen å förbjud den.?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Problemet är ju inte religionen i sig, utan att det finns så många icke-européer och muslimer i vårt land. Hur de väljer att leva och vilken religion de vill utöva hemma i sina egna länder är ju inte vår sak att lägga sig i. Det vi ska fokusera på är att få ut den absoluta merparten av alla icke-européer från vårt land, snarare än att bränna koranen. Till vi har lyckats få ut dem vi ska få ut måste vi självfallet få dem att acceptera och anpassa sig till våra lagar och vårt sätt att leva. Inte på så sätt att de måste bli likadana som oss, utan på så sätt att de inte påverkar och förändrar vårt samhälle till att bli mer som deras.

   Svara
 6. Ateistblatten

  Mitt största misstag var att försöka vinna respekt av vita män och judar och nästan rösta på SD för några år sedan. Jag är assimilerad egentligen för att jag växte upp bland svenskar. Något i mig sa att jag inte skulle rösta och att dom svenska männen och judarna var falska och jag hade visst rätt.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   På vilket sätt menar du att de svenska männen skulle vara falska?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *