Träffa Musab Idris som bara är 11 eller 12 år gammal

Här är Musab Idris efter att han har vunnit 600 metersloppet för pojkar födda 2003. Han sägs alltså vara bara 11–12 år gammal på denna bild. Inget konstigt med det, väl? Alla vet ju att barn från Nordafrika som är 11–12 år gamla ser ut som vuxna, har utvecklade ansikten som vuxna, har en kroppsbyggnad som vuxna och har en hals med utvecklad strupe och adamsäpple som vuxna.

Text: Tobias Lindberg 2016-02-29

ensamkommande-barn-musab-idris-001-fb-anpassadÄr det någon som tycker att det var underligt att han vann loppet över barnen han tävlade mot under en friidrottstävling som Gefle IF anordnade i juni 2015?

Bilden tagen 2015-06-04 och pojkarna på bilden tävlade i gruppen pojkar födda 2003, vilket man kan se här på Gefle IF Friidrotts sida:

http://www5.idrottonline.se/GefleIFFIF-Friidrott/Nyheter/Klubbnyheter/BilderfranGDGIFsfinaler/

Här finns sidan arkiverad om den en dag skulle råka försvinna från sin vanliga adress eller bli ändrad:

http://archive.is/YoifH

stod-011

Jag rekommenderar alla att pröva att skrolla nedåt från toppen av sidan Gefle IF Friidrotts sida och titta på alla bilderna. Ni kommer att se massor av bilder på barn som tagit medaljer i olika grenar och allt ser bra ut, ända tills ni kommer till den här bilden med Musab Idris som ligger lite längre ned än halvvägs på sidan. Man fullkomligt slås av hur fel det ser ut, hur denne Musab Idris verkligen sticker ut genom att han inte passar in åldersmässigt.

För det handlar verkligen om att han ser alldeles för gammal ut, inte om att han skulle vara den ende invandraren eller något sådant. Flera av barnen på bilderna högre upp är nämligen också invandrare, men skillnaden mellan dessa och Musab Idris är att de faktiskt är barn på riktigt, det är inte han.

Det allra värsta är ju att denna Musab Idris förutom att han tävlar och tränar med småbarn även går i skolan tillsammans med små 11–12-åriga tjejer. Det är helt sjukt! En av mina döttrar är född 03 och jag blir helt skogstokig när jag ser och tänker på detta!

Inför medicinska ålderskontroller nu! Stoppa asylinvandringen nu, man hjälper bättre på andra sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *