Lynchningen av Farkhunda

Nu ska ni för fan titta på det här, alla ni som är för att släppa in mängder av människor från Afghanistan och andra liknande länder till Europa och Sverige! Ni ska titta på filmklippet längre ned i detta inlägg, när den här kvinnan bli ihjälslagen och hennes kropp därefter blir förnedrad och skändad av en fanatisk lynchmobb för att de fick för sig att hon hade bränt ett exemplar av koranen, vilket hon inte ens hade gjort! Ni som nu har dragit detta över Sverige ska känna ilskan, frustrationen och vanmakten inom er! Faktum är att ni inte har rätten att inte titta eftersom det är på grund av er och “våra” förrädiska ledare som vi nu har fått in en massa människor i Sverige med åsikter och syn på tillvaron som de som lynchade Farkhunda.

Text: Tobias Lindberg 2016-02-16

lynchningen-av-farkhunda-001Det var flera hundra män som gav sig på henne, som slog ihjäl henne med slag, sparkar, plankor och stenar, som körde över henne med en bil, som lät hennes döda kropp släpas med under bilen, som kastade ut henne för ett stup och som sedan slog sönder resterna av hennes kropp med stenbumlingar innan de slutligen tände eld på henne. Farkhunda Malikzada blev 27 år. Allt filmades av männen som mördade henne eller hejade på. Filmklippet är en sammanställning av flera olika personers filmsnuttar, vilket gör att otroligt mycket av det som skedde är med i filmklippet.

Själv blir jag så arg när jag ser sådant här att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det enda jag kan göra är att sprida informationen till er.

Ja, jag vet att inte alla från Afghanistan eller från andra muslimska länder i Mellanöstern eller Nordafrika är som dessa människor, men det är illa nog att en liten del av dem är så fundamentalistiska som dem vi ser i detta filmklipp eftersom även sådana människor finns bland dem som kommer.

stod-donera-swish-012

Och nej, ni hittar inte en samling européer som gör på detta sätt för att någon anklagas för att ha bränt en bibel. Inte ens om någon har bränt en bibel skulle en grupp hängivna katoliker göra mer än att kanske skälla på personen. Om någon avslöjas ha förgripit sig på och torterat ett litet barn till döds så kanske en lynchning skulle kunna ske här i Europa, kanske, fast sanningen är nog att inte ens då skulle det vara speciellt troligt, men aldrig att någon skulle lynchas för något så trivialt som det Farkhunda anklagades för.

Ja, lynchningar som liknar denna har skett i västvärlden av t.ex rasistiska skäl, men det var för länge sedan och även då väldigt väldigt ovanligt. Det viktiga är att man ser inte sådant här nu för tiden i västvärlden, men det gör man i Mellanöstern och Nordafrika, just de områden nästan alla som idag anländer till Sverige kommer ifrån.

Vi har lyckats bli av med sådant här i vår del av världen, låt oss inte få tillbaks det igen genom att stå passiv inför det som sker, genom att fortsätta att tillåta denna massinvandring.

Titta nu på lynchningen av Farkhunda och läs därefter här nedanför om vad vi måste göra för att vända detta.

Det är dags att ni vaknar nu, innan det är försent! Än finns tid att vända detta, men tiden börjar bli knapp!

att-gora-001Om vi vill få ordning på Sverige och Europa igen, så att vi och våra barn kan leva säkrare och att vi på sikt på ska kunna leva på ett sätt och i en kultur som vi själva väljer så måste vi genomföra det som jag skriver om i inlägget “Vad som måste göras“.

22 tankar kring ”Lynchningen av Farkhunda

 1. eva karlstroem

  This is so completely against anything in the Quran… This people are completely insane…

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, det må vara så att det är förbjudet att slå ihjäl en muslim för något som den inte ens är bevisad skyldig till, men det finns väldigt mycket annat dåligt i koranen och/eller de viktigaste haditherna, så jag tycker inte att vi ska överromantisera hur bra religionen islam är och att alla som gör fel handlar i strid med islam, för så är det inte alltid.

   Jag håller dock med att männen som lynchar henne är helt tokiga.

   Svara
   1. Mikael

    Hoppas hon går igen som spöke och ger igen tills dem dör hela högen. Men håller med vill inte heller ha dessa bråkmakare här. Dem som tar seden dit dem kommer fine! Men inte resten…vi hade fan inte kunnat begära ett skit i deras land så varför i helvete ska vi ge dem allt dem pekar på…

    Svara
 2. kalle brax

  FY FAAAN!!! säger jag bara.
  Det som skrämmer mig är att den mentaliteten springer runt
  på våra bakgårdar.
  Men säger man något så är man ju invandrar-fientlig.

  Svara
 3. Alex

  Men snälla , du säger ju emot dig själv!
  Varför tror du att folk flyr från sådana länder som Afghanistan och Syrien?? Just för sånt som händer på filmen ! Eller ska jag länka till 1000 länkar till om vad människoliv betyder i dessa länder!
  Islam eller kristen eller buddhist verkar inte spela någon roll när länder har varit med om krig i över 30 år!
  Lite historielektion till dig:
  Islamismen i tex Afghanistan och nu även i Syrien, Libyen och Iraq har SKAPATS utav väst (inkl Sverige) genom uppbackning av Saudi som då har exporterat sin sk Wahabbism (en sorts extrem islamism) till alla dessa länder. Detta pga idiotiska politiska syften i Mellanöstern.. Regimbyten av sekulasireds diktaturer osv . Resultatet är krig och elände sedan andra världskriget!
  Afghanistan som exempel i filmen var ett land på väg framåt under 60 och 70talet, ( även för kvinnor), under Sovjets hjälp! Sök på youtube..
  Den här skiten har pågått där sedan taliban tiden på 90 talet! Var var du då??varför var det ingen som skrek då??
  Nästa gång du skriker för något du inte har en jävla aning om , ta reda på lite fakta och bakgrund !
  För mig skriker du bara då du inte skiljer dig nämnvärt från de i filmen !
  Du gillar inte andra grupper och utan att förstå bättre skriker du och pekar du på dem som skyldiga till saker utan att veta något! Oskyldigt dömer ut grupper som flyr från just den terror du länkar till!
  Det finns ett bra namn för sådant ideologi !

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Alex: Tack för din kommentar!

   Nej, jag säger inte emot mig själv och ja, mycket av problemen i många delar av världen är skapat av väst.

   Det lustiga är att du har läst ett blogginlägg här och tror att du har koll på vad jag vet om världen. Innan du skriver mer kan du ju läsa detta inlägg som jag skrev för drygt två månader sedan där jag förklarar att det just är just västvärlden som i samarbete med t.ex Saudiarabien som har skapat problemen och extremismen som vi ser där idag.

   http://www.informationskriget.se/2016/01/01/starkandet-av-den-europeiska-kontrollstaten/

   Jag har skrivit flera andra inlägg här på bloggen som förklarar liknande fördjupande insikter om bakgrunden till problemen i Mellanöstern. Vill du läsa så är det bara att söka lite på bloggen.

   Helt oavsett att fanatismen till stora delar är skapad så finns den ändå där idag och om vi tillåter invandring från dessa länder så kommer en del av de som kommer att vara just så här fanatiska.

   Svara
  2. [email protected]

   Du har kanskje fått med deg st det er mennene som rømmer hit. Mao lynch mobben. De tar med seg religion og kultur. Her får de penger når de kommer. Senere kan de reise hjem og framstår som vinnere. Da kan misshandeln fortsette.

   Svara
  3. Anita Koidan Axelsson

   Alex – aggressioner är aldrig fruktbara – inte heller dina. Jag reste i Afghanistan 1973 landet var även då strängt muslimskt. Burkor överallt endast i Kabul kunde man iblande se en kvinna utan slöja – men det var ovanligt. Så även före krigen var Afghanistan ett av jordens mest strängt muslimska länder. Detta var en av orsakerna till att vi ville besöka landet. Även om många länder har blivit förödda av krig – så har befolkningen alltid ett val- samarbeta för fred eller slå ihjäl varann i inbördeskrig.

   Att vi skulle vara skyldiga till alla de krig som pågått sedan 600- talet inom den muslimska värden är inte sant. Våldsamheten inom denna religion behöver man bara öppna koranen för att se – i våra kristna länder har vi aldrig haft några religiösa skrifter som upp manat till att hata och slå ihjäl och våldta. Tvärtom – Nya testamentet har bara ett budskap – kärlek, förlåtelse och barmhärtighet. En annan sak är att alla religioner har bliviit använda i andra syften.

   Det finns tyvärr en site som heter Afghanistan before the war – men den är inte sann. Jag kan förstå att man vill förhärliga Afghanistan före krigen, men de som skriver där visar endast överklassen i Kabul och dess bilder på sig själva. Många av dem har aldrig satt sin fot utanför pappas residens i huvudstaden – det var för farligt – de var också de första att fly – de hade pengar och de bygger nu upp en fantasibild av något de aldrig sett och förstått.

   Svara
  4. Ubbe

   “Har skapats av väst”, är det dummaste argument som finns. Det kör muslimerna med ständigt, men det började inte med väst, för denna typ av mentalitet har styrt dessa islamister sedan Muhammeds dagar. det finns väldokumenterad brutala folkmord på kristna grupper genom hela historien lång innan väst, ens blev väst. Likadant brutal slakt och tvångsislamisering bort i öster där Hinduer slaktades, och förslavades under flera hundra år, innan ens USA existerade. Tröttsamt med detta ständiga prat om att allt är västs fel, eller judarnas fel. Av någon outgrundlig anledning är allt alltid någon annans fel, när islamister avslöjar sitt rätta jag och visar vilka Satans hantlangare islamisterna är. På vilket sätt är det västs, eller judars fel att islamister i Afghanistan lynchar en kvinna för att kanske eventuellt ha bränt en koran?, jag bara undrar. Om folk flyr från detta är väl en sak, men en stor andel av de som flyr flyr inte från det, utan tar med sig synsättet hit och då kommer det i ett anat läge. Vi kanske borde ha som krav att man konverterar från islam som inträdeskrav för att få komma in i Europa, över huvud taget.

   Svara
  5. Peter

   Tänk att ni totalt omedvetna om verkligheten alltid ska formulera till och rättfärdiga att det är bra att förstöra vårt land, ni blåögda totalt förvirrade som tror ni är humana och med ett gott hjärta och höer er till skyarna, ni borde stå till svars för detta som händer, alla som blir dödade lynshade o våldtäkta o misshandlade i detta landet bär ni en del av skulden till. vad säger ni till dom som blir drabbade av detta som kommer hit till landet, deras barn, föräldrar vänner o andra släktingar. Tycker ni att det ska dom ta för vi ska sädda hela världen o alla ska hit o det är synd om dom. Jag börjar alvarligt bli riktigt förbannad på ert gävla hykleri som bara gör allt värre och har fördärvat landet helt. Det borde vara ni som ska stå till svars för detta för det är ni som ser till att detta sker.

   Svara
  6. Håkan E

   Du bör nog ta dig en funderare på vad du säger. Så väldigt insatt är du nog inte. Eller du tycker att tvångsäktenskap, hedersmord mm är helt ok då?

   Svara
 4. Margareta Lundström

  Nej!
  Detta kunde inte hända var som helst. Detta är helt i linje med Koranen.
  ISIS handlar med fullt stöd av Koranen.
  Vi lever än så länge i en rättsstat (även om den kan göras bättre)-
  Hur skall man få alla godtrogna och naiva människor att förstå att vi säljer ut våra värderingar om jämlikhet, religionsfrihet och yttrandefrihet genom att importera en främmande kulturs värderingar. Att inte kräva att de anpassar sig till våra värderingar. Att man inte kan påverka fanatiker.

  Även jag begriper att precis som det finns kulturella kristna så finns det kulturella muslimer.
  Min iranska hårfrisörska är kulturell muslim. Hon är livrädd för att fundamentalisterna som hon flydde från skall komma hit. Hon har anledning att vara rädd.
  Hon är tacksam över att hennes dotter har en svensk pojkvän.
  Vart skall man rekommendera sina barnbarn att emigrera?
  Argentina?
  Argentina har precis blivit av med sin genomkorrumperade socialistiska Kirchner regering.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jag håller helt med om att mycket av det vi ser idag i Mellanöstern sker i linje med vad som föreskrivs i koranen och hatitherna och det är viktigt att få folk att inse detta. Vad gäller rekommendationer om flytt, jag tycker att vi alla ska stanna och kämpa mot det som sker. Vi kan inte fly från våra hem bara för att det blir svårt.

   Svara
  2. Håkan E

   Vore väldigt bra om fler hade din insikt. Vi kommer få stora problem med dom grupper som vill behålla sina gamla värderingar.

   Svara
 5. Daniel

  “Islamismen i tex Afghanistan och nu även i Syrien, Libyen och Iraq har SKAPATS utav väst (inkl Sverige)” Att utmåla väst som f-n själva..tror ni på allvar att väst skapade kriget i Syrien eller i Libyen eller Irak?. Ni har nog hört talas om Saddam Hussein,Muammar al-Gaddafi eller Bashar al-Assad som har sett till att islam har fått stor inverkan på väst, eftersom människor har fått fly deras härskarvälde..men att USA har en stort intresse i dessa länder pga olja, betyder inte att ni kan anklaga hela västvärlden.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Daniel: Fast nog har västvärlden en hel del skuld i vad som sker på så sätt att många av de som anses som “våra” ledare, de stora politikerna och storföretagsägarna, de som brukar kallas för etablissemanget, har varit med och skapat mycket av det som nu sker i Mellanöstern. I kaoset finns det stora möjligheter för hänsynslösa människor att tjäna pengar och få mer makt. Detta innebär dock inte att vi vanliga människor i västvärlden är skyldiga till vad som sker, men nog låter vi “våra” ledare använda våra resurser och vårt namn när de gör sitt ohederliga verk. Bara för att så är fallet så betyder inte det att västvärlden har skapat allt elände i Mellanöstern, nej en hel del av det har de själva lyckats skapa. Och helt oavsett så innebär inget av detta att vi måste hålla på och ta in enorma mängder asylsökare i våra länder. Vi kan hjälpa på andra sätt.

   Svara
 6. Mari

  Jag blir så arg å förtvivlad över hur människor för det är fortfarande människor så totalt tappat respekten för liv. Kvinnor har aldrig haft någon status i de muslimska länderna. Jag skiter i vem som orsakat vad man skyller på väst här bla , men jag skyller på okunskap , analfabetism, män i klänningar å skägg med dålig självkänsla gör tolkningar av Koranen som inte ens finns skrivet i den. Att kvinnorna skall skyla sig från anklar till huvudsvål är ett påhitt av svartsjuka gubbar. All denna fanatism som nu rullar över hela Europa i form av flyktingar som invaderar våra länder. Självklart har all sköna skit tagit sig in i våra länder för att ‘vi’ saknar ryggrad och säga ifrån. Ensamkommande flyktingbarn dom sk skäggbarnen som påstår sig vara 15-18 år men deras egentliga ålder är den dubbla många gånger. Jag har personligen sett ett ungdom boende där dom påstod sig vara 16 år. Mötte den ena i trappen min spontana reaktion var direkt att denna man är minst 35 år – ärrad av ett hårt liv å hårda ögon. Kände mig skrämd när jag mötte den blicken. Nu knappt 2 mån senare – gick nationella insatsstyrkan in på boendet med dragna vapen! Det visade sig att det var 2 st ‘skäggbarn’ som delade bostad. Varav den ena 16 åringen var på resande fot??? Den andra greps för mordet i Rinkeby för ett par veckor sedan. Dom har alltså utnyttjat systemet fått boende , pengar ALLT. Man fortsätter att resa till Syrien för att kriga å sen springer man å mördar oliktänkande på andra boenden i vårat land. Dom antastar kvinnor och barn i grupp . Går runt en flicka i grupp och knuffade runt henne å talade eller skrek snarare på sitt språk. Jag kände att jag måste göra något ,flickan var livrädd å grät! Jag tog mod till mig med min lilla hund i koppel och fick fram å skrek nåt på engelska. Dom fick blicken på hunden och började skingras å fortfarande skrikandes . Min hund blev rädd å börja skälla , ja då sprang dom! Rädda för valpen 1 år gammal. Flickan hjälpte jag hem. Dom hade helt random omringat henne när hon gick från skolan. Detta är fan för jävligt! Men den krassa sanningen. Jag lider med de barnfamiljer som är kvar i kriget,alla barn å kvinnor som männen lämnar ‘för’ att skapa nytt liv i andra länder. Dom drar från krigstjänst – vilket jag lan förstå. Men man räddar väl sina barn å fruar först! Normalt! Nej fy fan sätt stopp för mer invandring ställ krav , inga pengar om inte kraven uppfyllts.
  En sak till upprör mig och det är att dom får mer pengar per månad 14000:- än vad jag har som sjukpensionär 10303:- och jag har jobbat i många år. Nej det känns så fel allting. Sverige har alltid hjälpt alla under 2a världskrigen tog vi hand om norska barnen till tyska soldater,finska barnen med lappar runt halsen,engelska skadade soldater mfl. Det får bli stopp nu detta urholkar våra välfärdssystem och våld ,religion,å andra motsättningar kommer förstöra Sverige. Japp!
  Stackars kvinnan som skändades så fruktansvärt! Jag grät högt!

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Tack, Mari, för din kommentar och din beskrivning av de förändringar av vårt samhälle som allt fler av oss ser allt tydligare! Osäkerheten växer och orättvisorna blir fler.

   Gällande vad du sa om att det inte ens stod i koranen att kvinnor ska täcka sig, så tolkade i alla fall jag det som att du menade, så står det faktiskt på flera ställen i både koranen och i de viktigaste haditherna att kvinnor ska täcka sig. Det står bra om detta på den här sida, med hänvisningar och citat:

   http://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/veils.aspx

   Svara
 7. Jimmy

  Fyfan…är så tragiskt att vi tar in världens sämsta folk och politikerna står å hymlar om att det är läkare/tandläkare.

  Svara
 8. Göte Andersson

  För mej är det obegripligt att, Stefan Löfven får fortsätta regera Sverige. Att han får hålla på med att importera mördare våldtäktsmän, samt övrigt drägg från Afganistan, Irak, Syrien, och övriga delar av Afrika. Jag anser att han och hela sjuklövern borde ställas inför rätta och dömas för förskingring av våra skatte pengar.

  Svara
 9. Claus Terkildsen

  @alex…
  Likna inte buddhismen med ‘religion’…
  Inga “gud” män en livshållning….
  Buddha vore en läromästare…UTAN en ‘gud’ ellor ‘allah’ på toppen….

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *