Stärkandet av den europeiska kontrollstaten

I ett välgjort filmklipp visas hur den globala eliten använder skeenden som de har skapat, som konflikterna i Mellanöstern, migrationskrisen i Europa och terrorattentatet i Paris, för att med klassiska “problem, reaction, solution”-metoder försvaga den nationella identiteten och självständigheten i Europa och på så sätt minska motstånden mot ännu mer överstatlighet. Filmklippet varnar helt korrekt för att svaret på problemet med migrationskrisen, att invandringskritiska så kallade högerpartier kommer till makten, kan vara ett av den globala eliten planerat steg på vägen mot ett ännu mer auktoritärt Europa, men även om detta är en reell framtida risk så är det viktigt att alla vi som förstår detta motarbetar en sådan utveckling, utan att samtidigt falla i fällan och felaktigt tro att vi för att bekämpa detta automatiskt också måste vara emot dessa partiers vilja att minska eller stoppa asylinvandringen som den fungerar idag. Vill vi bekämpa den globala eliten och göra världen bättre är det avgörande att vi klarar att hålla flera olika saker i huvudet samtidigt.

Text: Tobias Lindberg 2016-01-01

kontrollstat-europa-002I ett välgjort tre veckor gammalt filmklipp “The Paris Attack are just the Beginning” går gruppen “StormCloudsGathering” igenom den globala elitens nuvarande attack på Europa, där en kombinationen av skeenden som de medvetet har skapat, som konflikterna i Mellanöstern, migrationskrisen i Europa och terrorattentatet i Paris, används för att försvaga den nationella självständigheten i Europa och på så sätt minska motstånden mot ett mer överstatlig EU med ett gemensamt europeiskt CIA och en gemensam säkerhetsstyrka, båda med befogenheter som står över de enskilda medlemsstaterna, vilket ger möjligheten att ta över kontrollen över enskilda trilskande medlemsstater.

Filmklippet visar tydligt med referenser till alla bevis som till och med har erkänts i vanlig mainstreammedia att konflikterna i Mellanöstern är medvetet skapade, att CIA, USA, Saudiarabien och Turkiet har skapat, stödjer och skyddar ISIS, att ISIS är deras verktyg som används för att störta olika Mellanösternländer i kaos, att ISIS används för att störta Bashar al-Assad och Syriens regering, att det inte finns några moderata rebeller i Syrien utan att alla ingår i eller samarbetar med ISIS och al-Qaida, att Mellanösternkonflikterna hålls igång för att skapa en migrationsvåg, att insläppandet av denna migrationsvåg in i Europa är medveten och har syftet att skapa konflikter, kostnader och för att försvaga den nationella identiteten och självständigheten inom Europa och att insläppandet av migrationsvågen gör att fler extremister släpps in som utför terrordåd eller kan beskyllas för att ha utfört terrordåd vilket försvagar motståndet mot införandet av mer överstatlighet, undantagstillstånd och kontrollstat.

Jag rekommenderar verkligen alla för att se detta filmklipp, då det verkligen är bra och då det pedagogiskt förklarar hur makten opererar genom den klassiska “problem, reaction, solution”-metoden för att nå sina mål och hur de använder den påhittade vänster–höger-dimensionen inom politiken för att skapa illusionen att väljarna kan motverka något genom att rösta på det andra, men att allt oavsett hur man röstar leder i en enda riktning ett steg i taget. Höger, vänster, höger, vänster.stod-002

I filmklippet påtalas den överhängande risken att den framförda lösningen på problemet med den pågående migrationskrisen är ännu ett steg i fel riktning, att de europeiska så kallade högerpartierna, som t.ex Front National och UKIP, får makten och kanske kommer att visa sig vara ännu mer totalitära och hårda än de som nu har makten i Europa. Helt klart är detta en verklig risk. Även ett alternativ där de partierna som sitter vid makten idag utvecklas i en ännu mer totalitär riktning är en risk. Viktigt att är dock att vi som ser dessa risker, alltså inte att dessa så kallade högerpartier kommer till makten, utan risken att de om de kommer till makten att de kanske blir ännu mer totalitära eller om de som nu sitter vid makten blir ännu mer totalitära, att vi arbetar för att förhindra detta, utan att vi för den skull förväxlar det med ett allmänt motstånd mot allt vad dessa partier arbetar för idag. Att minska asylinvandringen som den fungerar idag i Europa eller att i princip få den att upphöra är nämligen något som är absolut nödvändigt, eftersom nivån på asylinvandringen som den har varit under 2015 och de 10–20 åren innan det är alldeles för hög för att Europa ska klara att ta in dem på ett sätt som blir bra för både de nyanlända och Europa, utan istället har det lett till ett försvagande av den europeiska identiteten och den nationella självständigheten.

kontrollstat-europa-001

Nivån på asylinvandringen till Europa har under lång tid varit så hög att assimilering inte har kunnat ske och detta har varit så för att den europeiska eliten inte ens har har haft assimilering som ett mål, utan istället har de medvetet förespråkat integration, vilket innebär att de inföddas och de nyanländas kulturer möts och blandas till något mitt emellan, medans assimilering innebär att de nyanlända får anpassa sig och förändra sig till den rådande europeiska kulturen. Problemet är att de flesta européer när de hör sina politiker tala om att nyanlända ska integreras i de europeiska samhällena så tror de att politikerna talar om att de ska anpassa sig till våra samhällen och värderingar, alltså det som är assimilering, men detta är alltså inte något som den europeiska politiska eliten och den globala eliten vill, utan de vill genom en medveten integrationspolitik blanda ut och urvattna den europeiska och västerländska identiteten och självkänslan tills den är så svag att de slutligen en gång för alla kan knäcka de Europeiska nationalstaterna i praktiken och införa deras version av en verklig europeisk superstat. Med europeiska nationer som består av homogena infödda befolkningar vet den europeiska eliten att det kommer att bli väldigt svårt att få dem att gå med på ett så överstatligt Europa som de vill skapa, men om man tar in människor från hela världen så vet de att de till slut kommer att nå ett läge befolkningen i de europeiska nationerna är tillräckligt heterogen och den nationella identiteten har blivit tillräckligt svag för att de ska kunna gå vidare i upplösandet av de europeiska nationalstaterna.

Det vi måste göra är alltså att hålla flera saker i huvudet och göra flera saker samtidigt. Vi måste avslöja den globala elitens skuld till kriserna i Mellanöstern och att de tillsammans med de västerländska makter de kontrollerar har skapat dessa kriser och terrororganisationerna ISIS och al-Qaida som är deras verktyg. Vidare måste vi stoppa migrationen som pågår in i Europa och ändra Europas invandringspolitik samtidigt som vi informerar alla om elitens användande av terrordåd och hot om terrordåd för att ta ifrån oss fri- och rättigheter på hemmaplan. Terrordåd är trots allt så ovanliga och ofarliga att de alltid utgör en långt mycket mindre risk för oss än vad de inskränkningar i våra fri- och rättigheter som eliten försöker att införa genom att skrämma oss med terrorister.

Det riktigt sorgliga är att de flesta européer av idag felaktigt tror att det bästa sättet att stoppa en framtida auktoritär europeisk kontrollstat är att ta bort EU:s inre och yttre gränser, stödja invandring samt motverka självständiga nationalstater och en nationell identitet, men det enda de gör genom att arbeta för sådana saker är att spela den europeiska och globala eliten i händerna och på så sätt bara snabba på utvecklandet av den europeiska kontrollstaten.

Referenser

Se StormCloudsGatherings filmklipp för referenser:

https://youtu.be/nc4nabFH_aY

2 tankar kring ”Stärkandet av den europeiska kontrollstaten

 1. Stefan E

  Tror att det börjar bli dags för terrornätverksledare att börja köra stenhård disciplin när det gäller att säga till sin underordnade att “För bövelen glöm inte att bränna alla pass ner till de minsta beståndsmolekylerna! Fattar ni!? Inga pass! Om ni så bara har någonting som ens liknar ett pass någonstans i närheten av någonting så kommer vi aldrig att kunna ta på oss några attacker, för att konsprationssnubbarna kommer hävda det som bevis för att de själv-begick de där attackerna själva! Fett störande! Bränn alla pass för helvete!”

  Det är inte lätt när det är svårt…

  🙂

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, fast problemet är ju att en del pass är oförstörbara, vilket vi ju har sett av passen som klarade explosionerna och hettan som inte ens World Trade Center-byggnaderna klarade. Nä, det är verkligen inte lätt att vara terrornätverksledare … =)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *