Sverige ett U-land om 14 år enligt FN

sverige-u-land-2030-001Enligt en FN-prognos från 2010 för olika länders utveckling enligt Human Development Index (HDI) så kommer Sverige som vid 2010 låg på plats nr. 14 vid 2030, om 14 år från nu alltså, ligga på plats nr. 45, under ”vällevnadsmirakler” som Polen, Kuba och Förenade Arabemiraten.

Av 81 länder som FN gjorde prognoser för hade bara två, Sverige och Kuwait, en negativ utveckling, alltså en framtiden som troligtvis blir sämre än vad det är nu. Vad gäller Kuwait så är den negativa utvecklingen väldigt liten och princip så kommer landet att ligga kvar på samma nivå år 2030, vilket i och för sig är dåligt då de allra flesta länderna har en rätt stark positiv utveckling, medan Sverige sticker ut med en kraftigt negativ utveckling.

Det nämns inte i FN:s skrift, men vad som är speciellt med Sverige är den demografiska utvecklingen och anpassningen till globaliseringen, där inget annat land i Västvärlden tar in lika många invandrare från Mellanöstern och Nordafrika och flyttar ut lika mycket av sin produktionsindustri till andra delar av världen.

Andra som har skrivit om detta att FN har förutspått Sverige en så dålig utveckling är Speisa och CBN.

stod-011

Här är ett filmklipp från CBN News om detta:

Referenser

http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html

http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2014/April/Soviet-Sweden-Model-Nation-Sliding-to-Third-World

https://youtu.be/tk4uDNSPlXE

13 tankar kring ”Sverige ett U-land om 14 år enligt FN

 1. Benny

  Sverige kanske är ett U-land år 2030 om man fortsätter med nuvarande invandringspolitik men resten av listan är ju närmast skrattretande! Libyen, Mexiko, Litauen så långt upp…vilka skämtare! Måste vara muppar från USA som snickrat ihop skiten!

  Svara
  1. Henry

   Rika oljeländer står sig vål framför ett kommandet fattigsverige i hög grad styrt av islamistisk ideologi

   Svara
 2. Mikael Karlsson

  Kanske dags och flytta på sig? Tankarna har funnits länge och flytta till Norge eller Australien.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, visst är det naturligt att tänka så, att det kanske är bästa att flytta, men ska vi alla bara ge upp vårt land till andra som kommer hit och beter sig dåligt? När det dåliga sedan kommer till den nya platsen man har flyttat till var ska man fly då? Nej, jag tror att vi måste stå kvar och kämpa för vår rätt att leva i trygghet i våra hem och i vårt land.

   Svara
  2. Jukka Järvinen

   Australien går samma öde till mötes som Sverige när man ser hur regeringen Turnbull ger islam fria händer…

   Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Det är en FN-rapport som har blivit väldigt omtalad. Jag återger bara vad den säger.

   Varför anser du att den är orimlig och har du något stöd för att så skulle vara fallet?

   Svara
    1. admin Inläggsförfattare

     På plats 72 vid år 2030 ser det ut som. Det är ju inte bra, men deras HDI förutspås ändå ökar mellan 2010 och 2030 till skillnad mot Sverige som är det enda av två länder som förutspås backa.

     Svara
     1. CS

      Ryssland är ett av få länder som saknar utlandsskuld – det har man missat medtaget borde det innebära att Ryssland är i ett betydligt bättre läge.

 3. zuppics

  Bara fega vänster idioter vågar inte höja handen och vara stolt. Landet är inte förlorat än. Vi kan ta hand om dem privat. Våga stå för åsikter annars har vår anonyma diktatur tagit över våra liv. Dold diktatur under vårt ord Politik i vår tid. Denna granskning kan stämma väldigt väl. Tänk på att det finns länder som fortfarande har barnarbete. Där kan ni säkert köpa mesta av era kläder.

  Svara
 4. Mia K

  Mycket bra analys! Efter valet 2018 kommer kraftiga skattehöjningar tvingas fram och många förvärvsarbetande och pensionärer väljer att flytta, vilket innebär ännu mindre skatteintäkter! Reinfelt och flyktingkramarna har lyckats rasera välfärdssamhället!

  Svara
 5. Helena

  Märk väl att orsaken är att Sv tagit in flest immigranter i världen i förhållande till folkmängden OCH då främst mycket lågutbildade SAMTIDIGT som man flyttar ut jobb till andra länder.

  Canada till ex, tar huvudsakligen in arbetskraftsinvandrare liksom Norge och säkert många fler länder.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *