Bara Sverige så mogna barn har

ensamkommande-barn-nallebjorn-003“De ensamkommande barnen åldras snabbare eftersom de har levt så hårda liv”, hörs ibland hjärntvättade människor säga.

Nej, hårda liv med stress av olika slag, som rädsla, dålig sömn, undernäring, svält och annat sådant som är så vanligt vid krig och konflikter, gör att man växer och utvecklas långsammare, inte snabbare. Fråga valfri djuruppfödare eller biolog vilka förutsättningar som får såväl djur som människor att växa och utvecklas snabbast. Lugna harmoniska förhållanden med tillräckligt med bra mat eller stressiga förhållanden med brist på bra mat? Vad tror du själv?

Här nedanför syns två bilder som har förekommit i mainstreammedia av två personer som svenska myndigheter har registrerat som så kallade “ensamkommande barn”. Många människor blev förstummade när de insåg att artiklarna där bilderna fanns inte var granskande reportage om fusket med åldrarna hos de som söker asyl i Sverige, utan istället var artiklar som beskrev de uppenbart vuxna männen som just barn.

ensamkommande-barn-lopare-nallebjorn-004För information om de två bilderna och den pågående parodin med alla de så kallade “ensamkommande barn” som nu kommer till Sverige rekommenderas följande artikel, som även om den skrevs före den enorma ökningen av antalet migranter under det andra halvåret 2015 ändå är väldigt informativ:

http://sv.gatestoneinstitute.org/6215/flyktingbarnen-invaderar-sverige

Polismannen Peter Larsson från Göteborg berättar:

“Jag kan stå med en 30-åring framför mig och på pappret står det 14 år. Det blir som att de är straffimmuna. De står och garvar åt oss när vi griper dem, de skiter totalt i oss eftersom de vet att ingenting händer.”

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vast/polisen-peter

Faktum är att “ett hårt liv” inte gör att barn utvecklas snabbare och ser äldre ut, som det så ofta brukar sägas, utan att det snarare är tvärt om att barn från fattigare delar av världen inte växer och utvecklas lika snabbt som barn som får allt de behöver av näring, stimulans, lugn och vila, något som de som har stor erfarenhet att arbeta med barn och påstådda barn som nu kommer från Mellanöstern och Nordafrika vet om, vilket nyligen Sherry Olesen som arbetar på ett ungdomsboende i Alvesta nyligen vittnade om i denna väldigt uppmärksammade dom från Göta Hovrätt på sidan 13 med orden “De som kommer från dessa länder ser normalt yngre ut än vad de är“. De ser alltså normalt sett yngre ut än vad de är, inte äldre. Att många utländska barn ändå ser äldre ut för sin ålder beror helt enkelt på att de verkligen är äldre än vad de är registrerade som.

Under 2015 kom hela 35.369 människor som registrerades som “ensamkommande barn”:

http://www.migrationsverket.se/download/18.7c00d8e6143101d166d1aab/1451894593595/Inkomna+ans%C3%B6kningar+om+asyl+2015+-+Applications+for+asylum+received+2015.pdf

Här kan man se hur enorm ökningen av antalet “ensamkommande barn” har varit de senaste åren, från bara 350 “ensamkommande barn” år 2000 till hela 35.369 år 2015:

http://www.migrationsverket.se/download/18.23e76fe91505855cf762c8a/1447767909977/Asyls%C3%B6kande+2000-2014+samtliga+medborgarskap.pdf

Övriga europeiska länder har inte inte ens varit i närheten av en sådan ökning av antalet “ensamkommande barn” som Sverige har haft eftersom samtliga länder förutom Sverige fortfarande använder sig av möjligheten att göra medicinska åldersbedömningar i de fall där en asylsökandes påståenden om sin ålder inte framstår som trovärdiga. Även om metoden med medicinsk åldersbedömning i vissa fall kan ha en felmarginal på mellan 2–4 år så fungerar metoden väldigt bra för att sålla bort alla som hävdar att de är mer än 4 år yngre än vad de verkligen är.

stod-011

Här är några fler texter från Informationskriget.se om “ensamkommande barn” och i dessa kan man även läsa om medicinsk åldersbedömning och hitta relevanta länkar om om metoden:

http://www.informationskriget.se/2015/10/21/ensamkommande-barn-som-egentligen-ar-vuxna-man/

http://www.informationskriget.se/2015/10/30/annu-ett-ensamkommande-barn-som-ar-en-vuxen-man/

http://www.informationskriget.se/2015/12/19/stackars-ensamkommande-mukhtar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *