Nyhetstips och kommentarer 2016-01-26

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Journalister vinklar för att inte gynna SD

Sakine Madon skriver i Expressen:

“Mörkar journalister information och nyheter för att inte gynna SD? Påståendet avfärdas som foliehattsteori. Men journalister som jag är i kontakt med vittnar om problem.

[…]

Landets medieredaktioner behöver fundera ett varv: ska vi uttalat vara emot SD? Om inte; hur säkrar vi att journalistiken sköts? Det är lätt att ropa ”konspirationsteori!” åt all kritik. Desto svårare är det att se sin egen roll i att förtroendet för medierna sjunker, medan SD-sajterna firar seger efter seger.”

—————————————————

En två tusen år gammal sanning. Tycker ni att beskrivningen passar in på några människor i vårt samhälle?

”En Nation kan fortleva trots sina dårar och sina överambitiösa medborgare. Men den kan inte överleva internt förräderi. En fiende som står vid porten är ett mindre hot, för han är känd och bär sin fana i det öppna. Men förrädaren rör sig fritt bland dem som bor inom murarna, hans sluga viskningar fläktar genom gator och gränder och kan höras i korridorerna av själva regeringsmakten.

Förrädaren syns inte som en förrädare – han talar med samma dialekt som sina offer, han ser ut som dem och klär sig som dem och han vänder sig till den mörka sida vi alla bär djupt i våra hjärtan.

Han förruttnar den själ varje nation besitter – han utför sitt arbete i hemlighet i nattens dunkel, så att samhällets stöttepelare undergrävs. Han infekterar samhällets kärna så att det inte längre existerar. Frukta honom mer än en mördare.”

– Cicero, anno 42 före Kristus.

————————————————

stod-002

Den 22-åriga Alexandra Mezher som mördades/dödades på boendet för ensamkommande ungdomar i Mölndal jobbade helt själv under natten på ett boende för ett tiotal ensamkommande ungdomar. Detta enligt Göteborgsposten.

Hur i helskotta kan någon ha beslutat att det är okej för en ensam kvinna att jobba själv på ett sådant jobb? Och dessutom på natten?

Hon var en kristen libanes som var född i Sverige.

Att flickans familj som har kommit hit från Libanon är kritisk till Sveriges invandringspolitik är inte svårt att förstå, de om några vet problemen som uppstår när ett land släpper in alldeles för många muslimer. Idag har Libanon en muslimsk majoritet, trots att det för inte så länge sedan var ett kristet land.

Det var två av de boende som hade övermannat gärningsmannen och höll fast honom när polisen anlände.

http://nyheteridag.se/alexandra-22-var-ensam-personal-pa-asylboendet-nar-hon-knivmordades/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *