Nyhetstips och kommentarer 2016-01-27

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Polismannen Peter Larsson berättar i en artikel på SVT.se om de stora problemen de har i Göteborg med kriminella nordafrikanska gatugäng. Samma problem finns i Stockholm och i andra större städer.

“Just nu har vi jätteproblem med ungdomarna även här i Göteborg. De hänger mestadels i Nordstan, ett stort köpcentrum, med omnejd. Mycket ordningsstörningar, stölder, grova stölder, personrån, och en hel del stora gängslagsmål. Slagsmålen kan involvera mellan tio och trettio personer, och nyligen hann polisen avstyra något som höll på att urarta till ett strid mellan upp emot åttio personer.

[…]

Sedan är det åldrarna; jag kan stå med en 30-åring framför mig och på pappret står det 14 år. Det blir som att de är straffimmuna. De står och garvar åt oss när vi griper dem, de skiter totalt i oss eftersom de vet att ingenting händer.”

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vast/polisen-peter

————————

Dansk 17-årig flicka fredade sig från en våldtäktsman genom att spruta pepparsprej i mannens ansikte då han hade fått ned henne på marken och höll på att försöka få av hennes byxor. Nu åtalas flickan då det är olagligt att inneha pepparsprej i Danmark.

Hur sjukt är inte ett Europa där man inte ens får försvara sig?

Om händelsen:

http://lokalavisen.dk/17-aarig-pige-i-desperat-kamp-mod-voldtaegtsmand-politiet-efterlyser-moerkloedet-mand-med-sort-fuldskaeg-/Politi/20160126/artikler/160129397/1265

Om att hon ska åtalas:

http://www.tvsyd.dk/artikel/brugte-peberspray-ved-overfald-17-aarig-sigtes-formentlig

———————————

stod-002

Den kristna libanesiska familjen hade flytt hit 1989 för att det var tryggt, men nu är deras dotter död och de känner inte längre igen det Sverige de en gång flydde till.

http://www.friatider.se/m-rdade-alexandras-mamma-vi-flydde-till-sverige-f-r-att-landet-var-tryggt-men-det-r-det-inte-l-ngre

—————————————

I en lång omfattande intervju i Daily Mail beskrivs mordet/dråpet på 22-åriga Alexandra Mezher på hemmet för ensamkommande ungdomar i Mölndal, den kritiska situationen Sverige har hamnat i på grund av den omfattande invandringen och rikspolischefen Dan Eliassons stora sympati för gärningsmannen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3419094/Who-knows-horrors-Police-chief-sparks-anger-sympathising-Somali-boy-stabbed-refugee-worker.html

4 tankar kring ”Nyhetstips och kommentarer 2016-01-27

 1. Jim

  Och så lite galenskap till …

  ‘On Sunday, we learned that despite the best efforts of German cartoonists, some refugees are still having a hard time understanding how to behave at public pools.

  European authorities, increasingly desperate to salvage the “yes we can” refugee narrative in the face of mounting evidence that it may be well nigh impossible to integrate two vastly divergent cultures, have scrambled to put together integration guides and design brochures and pamphlets aimed at “explaining” Western European societal norms to the millions of asylum seekers that now call the bloc home.

  Most of the integration guides make some reference to the fact that in polite culture, it’s not appropriate to grope women even if they appear, by Mid-East standards anyway, to be scantily clad. On New Year’s Eve, women reported being sexual assaulted by dozens of “Arab” men in Germany, Finland, and Austria among other countries and since then, officials have focused increasingly on what certainly appears to be a kind of “groping” epidemic perpetrated by asylum seekers.’

  Läs mer här …

  http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/gangs-all-male-moroccan-migrant-children-%E2%80%9Ctake-over%E2%80%9D-stockholm-train-station-steal-g

  Svara
 2. Henry

  Hej! Skulle du kunna skapa en annan “från”-tag än “admin” för dina feeds, det trasslar in sig för mina övriga meddelanden?
  Om tjejen ovan (med pepparsprej) under liknande omständighet istället skjutit mannen med pistol, borde hon ha åtalats då??

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *