Europas undergång

Den pensionerade professorn Karl-Olov Arnstberg förklarar i en väldigt viktig text att vi nu är mitt uppe i vad som är Europas undergång och att det är den massinvandring som nu pågår som är orsaken. Det är visserligen en långsam process, men i slutet av detta århundrade kommer vår västliga civilisation ha gått under, mycket redan under vår livstid. De geografiska områdena som kallas Italien, Holland och Sverige kommer såklart att finnas kvar, men de kommer att vara delar av ett islamiserad kontinent som bara är europeisk till namnet. Karl-Olov Arnstberg avslutar texten med tio punkter som måste följas om vi ska kunna förhindra Europas undergång och den första punkten är att vi måste sluta att importera muslimer.

Text: Tobias Lindberg 2016-01-26. Uppdaterad 2016-03-16.

europas-undergang-001Här är utdrag ur en otroligt viktig text av den pensionerade professorn Karl-Olov Arnstberg som alla borde läsa:

“Han [Mark Steyn] konstaterar att vår västliga civilisation inte klarar att överleva detta århundrade. Mycket försvinner redan under vår livstid. Det kommer visserligen att finnas geografiska områden som kallas för Italien, Holland och Sverige, men dessa delar av ett islamiserat Europa är bara europeiska till namnet. Världsdelens alla vackra och imponerande byggnadsverk kommer att stå kvar som efter en neutronbomb: de som byggde dem och den moderna världen finns i bästa fall bara kvar som en krympande och maktlös minoritet. Anledningen? Europas kvinnor föder inte tillräckligt många barn. Se där en fråga värdig Europas alla feminister att bita i, som omväxling till självförverkligande yoga, genusaktivism och queerstudier.

[…]

Nå, spelar det någon roll varifrån medborgarna kommer? Vi integrerar och assimilerar dem in i vår kultur och den enda egentliga skillnaden blir lite färre blonda och blåögda människor i framtiden. Eller?

Tyvärr är det inte alls så enkelt, därför att allting pekar på att muslimer inte låter sig integreras. Muslimerna är inte svagare än de kristna och sekulariserade européerna, de är starkare, med Europas islamisering som resultat. Så här säger den serbisk-amerikanske författaren Srdja Trifković i en intervju i Nya Tider nr 3, 2016:

Här har vi redan en enorm muslimsk diaspora, uppskattad till minst 25 miljoner människor, som uppenbarligen inte integreras i sina värdsamhällen, och det är värt att notera att de beter sig på samma sätt överallt, oavsett vilket deras ursprungsland är. Turkarna i Tyskland, algerierna i Frankrike, marockanerna i Holland och pakistanerna i England, alla beter sig på samma sätt. De skapar sina egna ghetton, där den lokala infödda befolkningen inte längre är välkommen och dit polisen tvekar att bege sig. Det finns 700 sådana ”känsliga stadsområden” bara i Frankrike och denna process kommer att ersätta de infödda europeiska befolkningarna redan mot slutet av detta århundrade, genom de gamla europeiska nationernas demografiska kollaps. Denna process påskyndas nu hastigt

stod-000

I södra Frankrike är 30 procent av barn och ungdomar under 20 år muslimer. I Nice, Marseilles och Paris är siffran så hög som 45 procent. I östra Frankrike finns det nu fler moskéer än kyrkor. I Holland är femtio procent av alla som föds muslimer. År 2027 kommer var femte fransman att vara muslim. I Belgien är 25 procent av befolkningen muslimer och 50 procent av alla nyfödda muslimer. År 2025 är en tredjedel av alla barn som föds i Europa muslimer. I Storbritannien finns ett åttiotal inofficiella domstolar som praktiserar sharia. År 2050 är Tyskland en muslimsk stat.

[…]

Som avslutning ska jag frångå min allmänna inställning, att som forskare inte komma med lösningsförslag. Läget är emellertid på tok för allvarligt för att jag bara ska lämna frågan. Nedan tio punkter som dessvärre ligger ljusår från den politik som bejakas i Sverige. Du som klassar det här är högerextremistisk goja eller fantasier, gå i svaromål. Visa att jag har fel. Inget skulle göra mig gladare.

1. Sluta importera muslimer. Bara sluta!

2. Familjepolitiken måste superprioriteras och inriktas på att få svenska kvinnor att föda fler barn.

3. Död åt den extrema svenska individualismen! Ensam är inte stark.

4. Sluta mobba vita män, det är de som är bäst på att bygga den samhällstyp som de flesta vill leva i.

5. Feminister, byt kurs! Med nuvarande ideal blir inte tillräckligt många barn gjorda.

6. Sluta hjälpa världen. Hjälp istället Sverige. Importera kristna och buddhister, undvik minoriteter, eftersom de prioriterar diasporiska gemenskaper.

7. Bryt med EU och bejaka nationen och patriotismen. Ett folk måste vara stolt över sig själva och sitt land.

8. Sänk skatten och förhindra brain drain. Höga skatter och krympande välfärd är en katastrofal combo. Om inte Sverige klarar att behålla sin kreativa kompetens är det tack och adjö till välståndet.

9. Sluta med den postmoderna minoritetspolitiken. Det är majoritetens intressen som ska bejakas (kallas demokrati).

10. Rösta aldrig på politiker som sätter internationella intressen framför det egna folkets.”

Det vi alla måste komma ihåg är att denna utveckling som Karl-Olov Arnstberg varnar för fortfarande går att hindra. Det är långt gånget, men om vi vaknar till nu och börjar arbeta aktivt så kommer vi att klara det.

Ett omedelbart stopp av den typ av invandring vi har idag är ett måste, bara invandring som är positivt för Sverige kan tillåtas i fortsättningen, som t.ex viss arbetskraftsinvandring med människor från kulturer som är kompatibla med vår. Kom ihåg att Sverige inte behöver invandring, alla framtida behov av arbetskraft kan lösas med den befolkning vi har, vilket ekonomen Jan Tullberg förklarade nyligen i en föreläsning på SVT Forum.

Repatriering (återvändande till hemlandet) för samtliga som har anlänt det senaste decenniet är ett måste, kanske till och med ända från 2001 när globalisterna satte igång de krig och skeenden i Mellanöstern som vi nu ser resultaten av och sedan måste det strävas efter frivillig repatriering med ekonomiskt stöd från samhället för så många som möjligt av de som anlänt tidigare än så. För de som anlände för mer än 10 år sedan och som inte frivilligt vill repatrieras måste assimilering vara ett måste till skillnad mot den integrationspolitik som gäller nu.

stod-000

Referenser

https://morklaggning.wordpress.com/2016/01/25/europas-undergang/#more-14380

3 tankar kring ”Europas undergång

 1. Sven

  Det skulle se anorlunda ut om de som aborteras bort finge leva, enbart i sverige ca35 000 varje år, hur många är det i övriga europa, de familjer som är barnlösa kunde ju få adoptera dem i stället för att importera från fjärran länder. Sammantaget skulle det bli flera storstäder varje år.

  Svara
 2. admin Inläggsförfattare

  Sven: Ja, det skulle vara en otrolig skillnad om inte så många aborterades. Tyvärr så finns det en stor industri bakom aborterna, en skrämmande verklighet som jag har skrivit om här på Informationskriget.

  http://www.informationskriget.se/2015/06/26/soylent-green-ar-gjort-av-aborterade-foster/

  Sedan har jag skrivit fyra texter om Planned Parenthoods försäljning av kroppsdelar och organ från foster i USA. Här är den första av dessa fyra texter:

  http://www.informationskriget.se/2015/07/30/rfsus-amerikanska-systerorganisation-saljer-kroppsdelar-fran-aborterade-barn/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *