Soylent Green är gjort av aborterade foster

soylent_green_002I Sverige aborteras drygt ett av fyra foster. Liknande siffror förekommer i USA och många andra länder. Det är en väldigt stor andel! Varför är det så?

Enorma värden och mycket pengar finns i de stamceller och den vävnad som tas från dessa foster som används inom forskning, vård och industri.

Är ett samhälle som gör sig av med var fjärde barn verkligen ett friskt samhälle? Hur är egentligen synen på människovärdet i ett samhälle som gör så? Hur påverkar olika vinstintressen allt detta? Är det verkligen bara de som ändå skulle ha aborteras som används i forskningen, vården och industrin eller påverkas antalet aborter på något sätt av de som tjänar pengar på dem? Är ökningen av mängden hormonstörande kemikalier i vår livsmiljö och antalet separerade familjer i vårt samhälle, som båda är faktorer som gör att pubertetsutvecklingen kryper allt längre ned i åldrarna, samt den tilltagande sexualiseringen av barn och ungdomar i vår kultur bara olyckliga sammanträffanden eller finns det möjligen de som tjänar på att allt fler unga flickor blir gravida och gör abort?

stod-001

Detta är frågor man kan ha i bakhuvudet när man ser det väldigt proffsigt gjorda filmklippet “Soylent Green is Made Out of People” från Infowars. I den gamla klassikern med Charlton Heston var Soylent Green gjort av människor, men kanske är det så att verklighetens Soylent Green är gjort av aborterade foster.

Källor för denna text:

http://www.lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Klinisk-oversikt/2013/09/Sverige-har-Nordens-hogsta-aborttal/

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/vastvarldens-flickor-allt-tidigare-i-puberteten_8949478.svd?fromMobile=true

1 tanke kring ”Soylent Green är gjort av aborterade foster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *