Barn våldtaget på Eriksdalsbadet i Stockholm

valdtakt-barn-eriksdalsbadet-001Allt försämras nu snabbt i Sverige!

Under 2015 gjordes 14 polisanmälningar om sexuellt ofredande på Eriksdalsbadet, där flickor så unga som 11 år var offer. Bara hittills under januari 2016 har fyra flickor under 18 år utsatts. Och nu blev ett barn våldtaget.

Alla gärningsmän som hittills har identifierats för dessa övergrepp har varit så kallade ensamkommande barn.

Om detta kan man läsa i denna artikel från Expressen:

http://www.expressen.se/nyheter/barn-valdtogs-pa-bad–okar-bevakningen/

En av de 14 anmälningarna under 2015 gällde två tioåriga flickor blir ifattåkna i vattenrutschbanan av en 16-årigt pojke (ett så kallat ensamkommande barn) som tar på deras kön.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22075491.ab

En sak man måste undra lite över med tanke på att pk-eliten bestämt hävdar att den enda gemensamma nämnaren av betydelse för sexualbrott är att förövarna är män är detta att inga av förövarna i polisanmälningarna har beskrivits som etniskt svenska eller av de förövare som har gripits har varit etniska svenskar. Hur kan detta komma sig? Kan det kanske vara så att etniska svenskar har någon särskild egenskap som gör att de inte blir upptäckta? Kan det kanske vara genetisk betingat? Hur som är det ju väldigt underligt, eller vad säger alla ni som fortfarande tror på pk-medias förklaringsmodeller?

stod-002

Nu ska uniformerad polis börja patrullera regelbundet på Eriksdalsbadet.

Är detta måhända Sveriges framtid vi nu ser utvecklas inför våra ögon, uniformerad polis på alla badhus eller kommer det kanske bli så att kvinnor och barn bara slutar att gå till badhusen?

Något som vore mycket bättre än poliser på badhusen är att den galna invandringspolitik som Sverige har fört de senaste decennierna avbryts och att istället något i stil med följande införs:

1. Avbryt asylmottagande och hjälp istället flyktingar på plats,

2. Tillåt bara invandring som gynnar Sverige, t.ex arbetskraftsinvandring,

3. Repatriering ska vara målet för de som anlänt det senaste decenniet,

4. Assimilering ska vara modellen för de som stannar, inte integration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *