Utvecklingen av 3D-printade handeldvapen går frammåt

För något år sedan skapade Cody Wilson världens första helt 3D-printade en-skotts-pistol och kort därefter 30-skottsmagasin till AR-15 eftersom vissa amerikanska stater bara tillåter 10-skotts-magasin. Hela tiden fortsätter utvecklingen av den teknik som krävs för att alla som vill själva ska kunna skapa de viktigaste delarna av olika handeldvapen med hjälp av en 3D-printer med målet att hela vapen snart ska kunna tillverkas.

Text: Tobias Lindberg 2016-01-14

Nu idag tillverkar Cody Wilson för första gången med 3D-printers riktiga “lower receivers” av samma typ av metallegering som vapentillverkarna gör. Denna del är en av de viktigaste delarna av helautomat- och semiautomatvapen, de del som alla stater som vill kontrollera sin befolkning riktar in sig på. Allt visas och förklaras i denna intervju på Infowars.

Cody Wilson bevisar om och om igen att han är en av de stora pionjärerna som tillsammans med andra till slut kommer att knäcka elitens möjligheter att förbjuda den vanliga hederliga befolkningen att beväpna sig själva så att de kan försvara sig mot alla de kriminella som redan är beväpnade med illegala vapen. Inom kort kommer hela vapen kunna tillverkas i varje garage och då kommer det inte längre gå att förbjuda att folk beväpnar sig.

stod-002

Vapen i händerna på vanligt folk minskar våld och brottslighet, ett faktum som all seriös forskning och statistik visar på.

Den dag alla människor som vill har vapen så kommer inte de som vill styra och skrämma andra, alltså den kriminella eliten och de kriminella längre ned i samhället, inte ha det så lätt som de har det idag och då när det inte är så enkelt längre så upphör snabbt det mesta av denna kriminalitet.


Mer att läsa om att vapen i händerna på vanligt folk räddar liv finner ni här:

Att skjuta tillbaks – Vapen i händerna på vanligt folk räddar liv
Ibland räcker det med en vanlig människa med en revolver för att stoppa de som vill döda och skada andra!
http://www.informationskriget.se/2015/11/18/att-skjuta-tillbaks-vapen-i-handerna-pa-vanligt-folk-raddar-liv/

Skärpta lagar mot legala vapen minskar inte terrorn
Som svar på den hemska terror som drabbade Paris under november så levererar EU ett förslag på skärpta vapenlagar i unionen. Det nya förlaget är dock ogenomtänkt och kommer inte att minska terroristers eller kriminellas tillgång på vapen, utan bara göra det svårare för för skötsamma och laglydiga människor att äga legala vapen för jakt, sportskytte och försvar.
http://www.informationskriget.se/2015/12/07/skarpta-lagar-mot-legala-vapen-minskar-inte-terrorn/

Beväpna folket!
Dåvarande chefen för Interpol, efter den hemska köpcentermassakern i Kenya 2013: Beväpna folket!
http://www.informationskriget.se/2015/12/07/bevapna-folket/

Baby’s Got a Gun
Den ögonöppnande kortfilmen ”Baby’s Got a Gun” förklarar de verkliga orsakerna bakom varför de som styr vill att folket ska vara obeväpnade, rädda och beroende av sina ledare för skydd och försörjning.
http://www.informationskriget.se/2015/08/27/babys-got-a-gun/

ISIS attackerade Texas
ISIS attackerade Texas – Båda terroristerna sköts ihjäl omedelbart.
http://www.informationskriget.se/2015/12/07/isis-attackerade-texas/

Riktig feminism
http://www.informationskriget.se/2015/08/28/riktig-feminism/

Den amerikanska historien de inte vill att du ska känna till
http://www.informationskriget.se/2015/01/18/den-amerikanska-historien-de-inte-vill-att-du-ska-kanna-till/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *