Nyhetstips och kommentarer 2016-01-14

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Wow, detta var verkligen en bra och tydlig text av Ann Heberlein, ett måste för alla att läsa! Och dela!

http://www.expressen.se/debatt/rasist-ar-2000-talets-mest-missbrukade-ord/

“Jag är bestört över den flodvåg av texter som nu massproduceras av Sveriges mest profilerade feminister i akt och mening att relativisera sexuella övergrepp på kvinnor och ursäkta en vidrig syn på kvinnan, hennes kropp och hennes sexualitet som hör hemma i ett annat årtusende.

[…]

”Rasist” är tveklöst 2000-talets mest missbrukade ord och har kommit att användas för att tysta misshagliga personer och element. Att bli stämplad som rasist i dagens Sverige är värre än att misstänkas för att vara pedofil eller styckmördare.Jag tar den risken.

Jag är inte beredd att sätta min dotter, alla döttrars framtid på spel. Jag är inte beredd att offra hennes och alla andra kvinnors frihet. Min dotter ska kunna vistas tryggt i ett badhus. Hon ska kunna fira nyår med sina vänner på stan. Hon ska inte behöva skyla sin kropp för att undvika att bli antastad.”

Läs hela texten, den är verkligen bra!

Ska man invända mot något i Ann Heberleins text så är det väl kanske det lite överdrivna påståendet om att det skulle vara värre att stämplas som rasist än att misstänkas för att vara pedofil eller styckmördare. Så illa är det ändå inte. Annars var texten toppen!

——————————

stod-002

Det är skrämmande vilken makt lotterier har över många människor. Läs om vansinnet runt Powerball-lotteriet i USA, snart nog kommer samma typ av vansinne hit.

http://www.infowars.com/no-groceries-this-week-woman-goes-without-food-to-buy-powerball-tickets/

———————————-

Integrerade muslimska ungdomar visar sin avsky och otacksamhet mot den den tyska befolkning som en gång tog emot dem eller deras föräldrar, detta trots att tjejerna vi ser i intervjun troligtvis aldrig ens skulle kunna vara klädda som på det sätt de nu är om de hade bott kvar i sina ursprungsländer och i värsta fall kanske de inte ens hade haft rätt att lära sig saker som de nu kan. Men visst, vi européer är ju så äckliga.

Självklart är inte alla muslimer så här som dessa ungdomar, men tyvärr är åsikter som dessa inte alls så ovanliga som de borde vara.

http://www.infowars.com/integrated-muslim-migrants-germans-are-disgusting-they-should-all-disappear/

Här är videoklippet från artikeln som visar hur de muslimska ungdomarna som intervjuas tänker.

—————————————

Här är en artikel som beskriver ett alternativt skeende av händelserna som ledde fram till att en den 14-årige pojken Arminas Pileckas i måndags höggs ihjäl av en 15-årig pojke som gick i samma skola i skånska Broby.

http://www.friatider.se/f-r-ldrarna-arminas-m-rdades-f-r-att-han-skyddade-svensk-flicka-fr-n-invandrare

I artikeln berättas bland annat att Expressen och andra svenska mainstreammedier har utelämnat uppgifterna om att bråket egentligen hade handlat om att den mördade pojken ska ha försvarat en flicka som hade trakasserats av gärningsmannen, om det faktum att gärningsmannen var en asylsökande från Mellanöstern samt om att den mördade pojkens pappa har riktat kritik mot att svensk media mörkade fakta om vad som hade skett. Allt detta stod nämligen i en artikel i en litauisk tidningen som Expressen sedan tog fakta ifrån för att göra en egen artikel om den mördade pojkens föräldrars syn på vad som hade inträffat, men alla dessa uppgifter utelämnades helt.

Expressen gör alltså en hel artikel på uppgifterna från pappan till den dödade pojken, men utelämnar just detta. Övriga svenska mainstreammedier utelämnar också dessa uppgifter.

Vissa kanske tänker att svensk mainstreammedia utelämnar sådant för att de anser att det bara är påståenden, men då ska man komma ihåg att andra vissa mainstreammedia, som t.ex Aftonbladet, går ut med påståenden från föräldrarna till gärningsmannen, att han skulle ha varit mobbad, som om de vore sanningar. Det är väldigt skumt! Påståenden från ena sidan rapporteras, medans det hålls tyst om påståenden från den andra sidan.

Helt klart är det prioriterat att följa den vidare utvecklingen på denna tragedi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *