Berömd vaccinförespråkare: Vaccin kan inte förhindra mässlingsutbrott

En av världens mest inflytelserika vaccinförespråkare erkänner att det är osannolikt att mässlingen någonsin kommer att kunna utrotas med MPR-vaccinet, detta även om alla världens barn får två doser enligt vaccinationsschemat.

Text: Tobias Lindberg  2014-06-17. Uppdaterad 2015-08-29.

Foto: NIAID http://bit.ly/1w0lDDa

Foto: NIAID http://bit.ly/1w0lDDa

I en utmärkt text berättar Dr. Mercola om att en av världens största vaccinförespråkare, Dr. Gregory Poland som är chefredaktör för den vetenskapliga tidskriften ”Vaccine”, helt nyligen gick ut med information om att mässlingen aldrig kommer att gå att utrota, även om alla barn i hela världen fick två doser med MPR-vaccin. Detta beror på att det som vaccinförespråkare kallar för “skyddande nivåer av antikroppar”, av någon anledning som vetenskapen idag inte förstår, inte utvecklas i mellan 2-10 % av de som vaccineras med två doser enligt vaccinationsschemat.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/06/17/measles-vaccine-failure.aspx?e_cid=20140617Z2_DNL_art_2&utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art2&utm_campaign=20140617Z2&et_cid=DM46716&et_rid=555992686

Insikten att 2-10 % inte utvecklar “skyddande nivåer av antikroppar” innebär också att de verkligen insatta vaccinförespråkarna faktiskt förstår att mässlingsutbrott kommer att fortsätta uppstå även i framtiden. Det riktigt tokigt är dock att WHO och andra av de stora organisationerna, trots att de mest framstående av vaccinförespråkande forskare nu inser att mässlingen aldrig kommer att kunna stoppas, ändå fortsätter att påstå att deras kampanjer att vaccinera alla världens barn mot mässlingen kommer att förhindra mässlingsutbrott och kanske också kan leda till att mässlingen utrotas.

En sak som jag vill poängtera är att det som vaccinförespråkarna kallar “tillräckliga nivåer av antikroppar” efter vaccinering inte betyder att man inte kan bli sjuk. Immunförsvarets förmåga att skydda mot sjukdom är mycket mer komplext än än så och antikropparna är bara en liten del i det totala försvaret.

Utöver detta tar Dr. Mercolas artikel upp mycket av alla nackdelar som finns med vacciner, om biverkningar som leder till skador och död, om vaccinrättegångar där vaccintillverkarna ofta döms att betala stora skadestånd och om hur vaccinering nästan alltid sker trots att de som vaccineras eller deras föräldrar nästan aldrig är fullt informerade om allt som är viktigt att veta om vaccinet. En mycket läsvärd artikel som bör läsas av alla!


 

Gällande mässlingen är följande texter viktiga att läsa och förstå:

Att skrämmas med mässlingen
Tar man sig tid och går igenom forskningen och räknar på svensk offentlig statistik så blir det övertydligt att myndigheternas, forskarnas och läkemedelsbolagens påståenden om mässlingens farlighet är kraftigt överdrivna. De flesta myndigheter påstår exempelvis att mässlingen dödar något eller några promillen av de som blir blir smittade i västvärlden, oftast brukar siffrorna 1-3 per 1000 smittade nämnas, medan ärligt tillämpad forskning och statistik visar att den verkliga risken att dö av mässlingen oftast är mellan 25-100 gånger lägre än vad myndigheterna påstår beroende på hur man räknar och vilka myndighetspåståenden man jämför med.
http://www.informationskriget.se/2015/01/29/att-skrammas-med-masslingen/

Mässlingvaccinet och verkligheten
Många inom antivaccinrörelsen blir provocerade då någon påstår att mässlingvaccinet gjorde att färre får mässlingen, men faktum är att någonting faktiskt hände när vaccinet infördes. Plötsligt blev antalet smittade med symptom färre och färre och efter MPR-vaccinets införande med två vaccinationstillfällen så sjönk antalet till nära noll. Att så är fallet betyder dock inte att det är bra att vaccinera mot mässlingen, då vaccinet troligtvis inte alls har bidragit till det minskade av antalet som skadas och dör av sjukdomen och bevisligen innehåller skadliga kemikalier och kroppsfrämmande cellrester vars effekter på hälsan forskningen inte vet något om. Det är viktigt att alla inom antivaccinrörelsen förstår detta så att det blir rätt när vi argumenterar mot våra motståndare.
http://www.informationskriget.se/2015/05/15/masslingvaccinet-och-verkligheten/

Berömd vaccinförespråkare: Vaccin kan inte förhindra mässlingsutbrott
En av världens mest inflytelserika vaccinförespråkare erkänner att det är osannolikt att mässlingen någonsin kommer att kunna utrotas med MPR-vaccinet, detta även om alla världens barn får två doser enligt vaccinationsschemat.
http://www.informationskriget.se/2015/08/29/beromd-vaccinforesprakare-osannolikt-att-masslingen-kan-utrotas/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *