Sveriges åldersproblem och gårdagens knivattack

Sverige har ett allvarligt åldersproblem då myndigheterna meddelar att gärningsmannen i gårdagens knivattack mot polisen är 17 år, medan vittnen beskriver honom som 30 år.

Text: Tobias Lindberg 2017-09-01

rasframling-knivskar-polis-002

Ett bra exempel på hur de så kallade “gatubarnen” eller “ensamkommande barnen” ljuger om sin ålder för att få fördelar eller för att få stanna i Sverige spelas sannolikt upp just nu inför våra ögon, blixtbelyst, i händelsen med knivattacken mot en polisman igår på Medborgarplatsen.

I Aftonbladets uppdaterade artikel om gårdagens händelse rapporteras det nämligen om att Åklagarmyndigheten uppger att den gripne gärningsmannen är 17 år, medan ett kvinnligt vittne som hade sett gärningsmannen bli bortsläpad av polisern uttalade sig längre ned i artikeln och beskriver gärningsmannen som varandes i 30-årsåldern. [Arkivlänk]

Att det blir såhär beror såklart på att polisen officiellt tvingas att gå ut med den åldern som gärningsmannen är registrerad under här i Sverige, medan vittnet beskrev vad hon faktiskt såg. Det hela är ett tydlig påminnelse om hur dåligt allt detta runt massinvandringen sköts av våra myndigheter och politiker. Hur de sviker oss det svenska folket.

Av bilder från händelsen igår framgår det dessutom tydligt att gärningsmannen är en rasfrämling, att han är av icke-europeiskt ursprung.

stod-donera-swish-013

Vad detta kan få för konsekvenser i just det här fallet är att gärningsmannen kan få ett väldigt milt straff och kanske även slippa utvisning på grund av sin påstått låga ålder. Om gärningsmannen får genomgå en medicinsk åldersbedömning så borde detta kunna undvikas. Allra bäst vore dock att avsluta massinvandringen och repatriera alla som kommit. De här människorna är inte vårt problem.

Informationskriget skrev förövrigt en utförlig artikel igår om händelsen med knivattacken mot polismannen. I denna artikel finns fler bilder och även ett filmklipp att se.

Utöver detta så blev gärningsmannen klockan 22:30 igår anhållen på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. [Arkivlänk]

rasframling-knivskar-polis-034

 att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten “Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Uppskattar du det du läser, glöm då inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör. Donera med Paypal-knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *