Rasfrämling onanerade inför mamma och barn på tåg

En rasfrämling ställde sig och onanerade framför en mamma och hennes treåriga dotter på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg. Två veckor senare åtalades han vid Varbergs tingsrätt.

Text: Tobias Lindberg 2017-09-05

rasframling-onanerade-tag-010

Tidigt på morgonen den 15 augusti blev  flera passagerare på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg vittnen till hur en 30-årig rasfrämling blottade sig och onanerade inne i tågvagnen.

Bland annat gick han fram och drog ner sina byxor framför en småbarnsmamma och hennes treåriga dotter. En annan kvinna stannade han framför och började onanera.

stod-donera-swish-013

Upprörda passagerare försökte fösa bort mannen tills polisen kom och grep honom på Kungsbacka station. I förhör har den misstänkte uppgivit att han inte kunde motstå det. Han medger gärningarna, men förnekar brott.

Mannen som har ett muslimskt namn och tolkbehov på persiska släpptes fri i avvaktan på rättegång efter att ha varit anhållen i ett dygn. Han åtalas vid Varbergs tingsrätt för sexuellt ofredande. Rättegången är planerad till den 3 oktober klockan 10:00 och målnummret är B 1974-17.

Referenser

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/onanerade-infor-mamma-och-barn-pa-pendeltag

http://archive.is/GG4Sn

https://minfil.org/P8u2u2c9bf/Varbergs_TR_B1974-17_Aktbil_1.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *