Svensk man häktad för våldtäktsförsöket mot 9-åring i Örebro

I onsdags blev en 9-årig flicka utsatt för ett våldtäktsförsök i Örebro. För ovanlighetens skull visade sig den misstänkta gärningsmannen för detta överfall vara en svensk man.

Text: Tobias Lindberg 2017-07-31. Uppdatering 2017-08-31.

svensk-man-haktad-valdtaktsforsok-9-aring-orebro-010

Mannen som tidigt under onsdagsmorgonen försökte våldta en 9-årig flicka vid ett litet grönområde på Oskarstorget i Örebro, anhölls i sin frånvaro under torsdagen kl. 11:04 och greps under torsdagskvällen. Under söndagen häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för grovt försök till våldtäkt vid Örebro tingsrätt. Sannolika skäl är den högre misstankegraden vid häktning.

Flickan hade ungefär vid kl. 06:30 på morgonen varit på väg till fritids, när mannen överföll henne. En kvinna som var på väg till sin bil i närheten hörde skrik och tog sig till platsen, varpå våldtäktsförsöket avbröts. Efter händelsen fördes flickan till sjukhuset för omhändertagande, men hade inga fysiska skador.

stod-donera-swish-013

Den häktade mannen är såvitt det går att utläsa av namnet en etniskt svensk 27-årig man. Mannen är inte straffad sedan tidigare och verkar enligt adressregister vara boende nära platsen där själva våldtäktsförsöket utfördes. På Facebook verkar bara en man med samma bo i Örebro och även den personen ser ut att vara etniskt svensk.

Det är väldigt ovanligt per capita sett att etniska svenskar begår överfallsdåd som detta. Självklart händer det och etniska svenskar utgör trots allt fortfarande majoriteten av befolkningen, varför en del överfallssexbrott såklart kommer att utföras av svenskar, men vad som är viktigt att förstå är att invandrare är kraftigt överrepresenterade och att-gora-002trots att de bara utgör en minoritet av befolkningen så står de för majoriteten av överfallsvåldtäkter och försök till överfallsvåldtäkter i Sverige mot såväl vuxna och minderåriga offer. Ser man till gruppen invandrare från Mellanöstern och Afrika så är de till och med ännu mer överrepresenterade än invandrare generellt. Allt om detta kan man läsa i inlägget “Vad som måste göras“.

Informationskriget.se skriver inte så ofta om brott som utförs av etniska svenskar, då sådant ändå brukar lyftas fram så bra av de vanliga mainstreammedierna, utan fokus brukar ligga på det som de vanliga medierna inte rapporterar om eftersom resurser saknas att täcka alla nyheter.

När det gäller särskilt avskyvärda överfall som detta i Örebro så är det dock viktigt att lyfta fram det och visa att det inte är samtliga av denna typ av brott som utförs av invandrare, utan att det även finns äckel bland oss svenskar, även om de är färre per capita sett.

Saken är dock att om nästan samtliga icke-européer som har kommit efter 1975 repatrieras, vilket ska ha gjorts i det framtida norden, så kommer den totala mängden sexualbrott som vårt folk utsätts för i förhållande till folkmängden minskas något otroligt. Vidare kommer i framtidens norden de inhemska sexbrottslingarna, de förhållandevis få som finns kvar efter att repatrieringen är genomförd, att straffas bra mycket hårdare än i dagens Sverige.

Målnumret är B3704-17 och åtal i målet ska väckas senast 14 augusti kl. 11:00.

[Uppdatering 31 augusti] Åtalet senarelades och ska vara inkommet senast den 11 september. [Slut på uppdatering]

Glöm inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör om du uppskattar det du läser. Donera genom Paypal på knappen uppe till höger på sidan eller swisha på 0723-781776.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *