We wuz kangs n shiet

Apropå Marvels film Black Panther, där en hemlig afrikansk civilisation som har lyckats undvika vitas förtryck ligger minst ett sekel före i den tekniska utvecklingen, så kunde inte Informationskriget hålla sig ifrån att göra ett meme om det. Faktum är att modern forskning stödjer att vi driver med idéer om afrikanska supercivilisationer.

Text: Tobias Lindberg 2017-07-27

if-it-only-hadent-been-for-the-oppression-we-wus-kangs-memes-010

Nu har även nöjesindustrin i spåren på PK-trenden och Black Lives Matter-rörelsen börjat lansera de gamla grundlösa och sedan länge motbevisade idéerna om att afrikanerna låga tekniska utveckling beror på att de har blivit förtryckta. Framförallt ska de ha blivit förtryckta av de vita människorna.

stod-donera-swish-013

Det är Marvel Studios som håller på att producera filmen “Black Panther”, en film som inte bara handlar om en svart hjälte, utan som också lanserar en svart superavancerad civilisation.

Här kan den som vill se filmens trailer.

Många har börjat driva med hela denna idé om att afrikanernas brist på teknisk utveckling beror på förtrycket och mest drivande i detta har användarna på 4chans /pol/ varit, vilka var de som kom på hela detta meme “We wuz kangs”.

Även idéerna att det egentligen skulle ha varit afrikaner och inte europeiska folkslag som stod för de högstående antika nordafrikanska kulturerna, inklusive den egyptiska, driver detta meme med.

Här kan man läsa lite mer om memet “We wuz kangs“.

4chan /pol/ är bildforumet 4chans politiskt inkorrekta del.

Modern forskning visar tydligt att det var europeiska folk som bebodde de nordliga delarna av Afrika och det mesta av det som idag är Mellanöstern. Ett exempel på sådan forskning är denna forskningsrapport i Nature där forskare har undersökt DNA från mumier som har begravts i ett område i mellersta Egypten under en 1800 år lång period och jämfört detta med DNA från nu levande och forna tiders folkgrupper i olika delar av Afrika, Europa och Mellanöstern.

Det mest slående i denna forskarrapport är att de forna egypterna är mer besläktade med de som på den tiden bodde i Mellanöstern och Europa samt med dagens européer än med dagens egyptiska befolkning. Forskarna säger att det tydligt syns att andelen afrikanskt DNA började öka efter den romerska perioden och att det mesta troligtvis berodde på att 6-7 miljoner slavar fördes in från de subsahariska delarna av Afrika efter romartiden.

Något som forskarna i rapporten är förvånade över är att de inte kunde se någon förändring i DNA:t hos mumierna under dessa 1800 år trots upprepade övertaganden av området av folk från områdena i nuvarande Grekland, Turkiet och östra delarna av Medelhavet.

Vad som inte nämns i rapporten är att folken som bodde i de områden som invaderade och tog över detta område i mellersta Egypten alla var europeiska folk. Därav att det inte syntes någon förändring i DNA.et på de mumier som begravdes under denna period trots alla övertaganden.

Vidare nämns inte heller i rapporten att islam och araberna tog över Nordafrika under 6-700–talet och att i princip all afrikansk slavhandel utfördes av dem. Det var också då som Egyptens befolkning började förändras från att ha varit ett vitt europeiskt folk till att bli araber.

Det finns mycket mer fakta och forskning som stödjer detta med att Nordafrikas och Mellanösterns avancerade antika civilisationer var europeiska och som även stödjer det faktum att vita ariska folk historiskt har bebott och utvecklat de avancerade antika civilisationerna över nästan hela jorden, inklusive stora delar av östra Asien samt Nord- och Sydamerika, men mer om detta i kommande artiklar från Informationskriget.se.

Tills vidare kan bara nämnas att ökenområdena söder om de nordafrikanska landområdena utgjorde en väldigt svårpasserad barriär för de primitiva afrikanska stamfolken som bebodde de subsahariska delarna av Afrika. Havet gjorde däremot Nordafrika mer åtkomligt för de sjöfarande antika europeiska folken i Europa och Mellanöstern än vad motsvarande sträcka hade varit för dem om de hade behövt ta sig dit över land. Innan den europeiska kolonialismen av Afrika söder om Sahara hade de afrikanska folken inte uppfunnit eller utvecklat någonting utöver vad som behövdes för att leva i de primitiva stamsamhällen de hade utvecklat.

stod-donera-swish-013

Innan araberna och judarna började med den afrikanska slavhandeln efter romartiden och européerna senare under 1500-talet så hade inga icke-afrikaner påverkat och förtryckt de afrikanska folken och ändå hade de inte utvecklat någonting. Trots detta beskyller svarta människor, vänsterfolk samt politiskt korrekta stollar de europeiska folken för att det idag går så dåligt för svarta länder och för områden där många svarta bor.

De vita ariska folken hade utvecklat de avancerade bronsålderskulturerna, de sumeriska och egyptiska civilisationerna, de grekiska, persiska och det romerska rikena, de nordeuropeiska germanska vikingarikena, den medeltida europeiska civilisationen och hade just trätt i renässansen när de började verka och kolonisera ett Afrika som inte ens hade uppfunnit eller börjat gagna sig av hjulet. Inte en enda högstående civilisation har utvecklats av afrikanerna och de som har byggts upp av vita och som afrikaner har fått ta över har alla börjat rasa samman och förfalla i samma stund och samma takt som de vita lämnar dem. Trots detta kommer den judiskt dominerade nöjesindustrin i Hollywood med sådant här trams som i Black Panther om att afrikaner som inte förtrycks utvecklar superavancerade civilisationer,  att de “wuz kangs n shiet”.

Fast mer om det senare.

Som avslutning ett annat suveränt meme från 4chan /pol/ på temat.

detroit_2013_race_we_wuz_kangs-memes

Hahaha… ;D

Vilken typ av civilisation som ett folk utvecklar och hur avancerad den är har såklart med egenskaper hos det folket att göra. Det har ingenting med någon slump att göra och det är därför det är så viktigt att folk förstår att det faktiskt är helt avgörande vilka människor man väljer att släppa in i sitt land och vilka människor man låter bli en del av sitt folk.

Dela nu detta Black Panther We wuz kangs-meme som Informationskriget.se har gjort. Bilden högst upp i denna artikel går att förstora genom att klicka på den. Glöm inte heller bort att stödja Informationskriget.se gör om du uppskattar det du läser. Använd Paypal eller swisha på 0723-781776.

Referenser

https://youtu.be/dxWvtMOGAhw

http://knowyourmeme.com/memes/we-wuz-kings

http://boards.4chan.org/pol/

https://www.nature.com/articles/ncomms15694

http://archive.is/yG1Vx

3 tankar kring ”We wuz kangs n shiet

    1. admin Inläggsförfattare

      Kanske idag, men från islams uppkomst och i alla fall ända in på 1800-talet höll man på med slavhandel inom islam. Det står till och med i Koranen och haditherna om vad muslimer får och inte får göra med sina slavar.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *