Den sinnessjuka extremvänstern

Fox News-ankaret Tucker Carlson ifrågasätter i en intervju Yvette Felarca, talespersonen för organisationen “By All Means Necessary” och den extremvänster som står bakom henne.

Text: Tobias Lindberg 2017-02-15

Vänsterextremister som sliter sönder barrikaderna runt Sproul Plaza där Milo Yiannopoulos skulle tala på UC Berkeley i Kalifornien (onsdag 1 februari 2017) och Yvette Felarca vid en annan protest.

När Yvette Felarca i intervjun med Tucker Carlson ombeds att förklara vad fascism är så framgår det snabbt att hon inte ens vet vad det är och när hon sedan får frågan vad som ger henne och den extremvänster hon företräder rätten att hindra sådana som de ser som fascister, som t.ex företrädare inom alt-right-rörelsen eller sådana som de anser tillhör den rörelsen, så säger hon att det är för att dessa personer förespråkar och uppmanar till våld och folkmord, trots att ingen av dem som de har hindrat att tala eller har attackerat någonsin har gjort något sådant.

stod-donera-swish-013

För den som inte minns vem Yvette Felarca är så kanske Informationskrigets inlägg från i somras “Våldsvänstern visar sitt rätta ansikte” med det tillhörande filmklippet “The violent left Sacramento Part 1” som Informationskriget gjorde kan påminna er.

Här är Informationskrigets egenproducerade filmklipp från sommarens händelse i Sacramento:

 Referenser

https://youtu.be/KVYKG49rgto

http://www.informationskriget.se/2016/06/29/valdsvanstern-visar-sitt-ratta-ansikte/

https://youtu.be/YUMFbYT8wJU

2 tankar kring ”Den sinnessjuka extremvänstern

 1. Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  Låt dig inte luras av Fox News, min vän.

  Monopolkapitalisterna älskar att släpa fram de mest kokobängo individerna de kan hitta i världen bara det kan försmutsa vänstern. Den bättre intellektuellt beväpnade delen av vänstern mörkas. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/12/24/censur-bernie-sanders-kommer-sannolikt-usas-nasta-president-aven-om-han-utsatts-for-blackout/

  Monopolkapitalisterna har alltid varit livrädda för verkliga diskussioner med en intellektuell vänster och även livrädda för den verkliga betydelsen av deras begrepp. Det har gått så pass långt att de anordnat “tankesmedjor” för att med olika trix försmutsa de ord som definierar vänstern.

  Svara
 2. Robert

  Om man tittar på Nord-Korea så går det inte att ” smutsa ” ner vänstern så mycket mer.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *