Våldsvänstern visar sitt rätta ansikte

Här i detta filmklipp som Informationskriget.se har gjort visas våldsvänsterns rätta ansikte. I söndags, den 26 juni 2016, hade det nationalsocialistiska Traditionalist Workers Party fått tillstånd att samlas för ett möte vid stadshuset i Sacramento, Kalifornien, för att använda sin yttrandefrihet, motverka globalism och protestera mot våldet de utsattes för vid sina senaste möten. Mötet som kanske skulle samla ungefär 30 nationalister hann inte ens inledas för än polisen fick avblåsa det hela på grund av de våldsamma angreppen från motdemonstranterna. Ett 20-tal nationalister försvarade sig tappert mot de 300–400 motdemonstranterna och i tumulten och striderna så skadades och knivhöggs sammanlagt 10 personer så allvarligt att de hamnade på sjukhus. Motdemonstranterna i USA kallar sig lustigt nog precis som här i Sverige för anti-fascister, trots att de själva hindrar andra att samlas och använda sin yttrandefrihet och ofta använder sig av hot och våld för att uppnå detta. Så vilka är egentligen de verkliga fascisterna?

Text: Tobias Lindberg 2016-06-29

valdsvanstern-visar-sitt-ratta-ansikte-002Den nationalsocialistiska organisationen “Traditionalist Worker Party” (TWP) hade fått tillstånd att samlas vid Stadshuset i Kaliforniens huvudstad Sacramento kl. 12:00 i söndags, den 26 juni. Sammanlagt 30 nationalister, främst från TWP, men också några från gruppen “Golden State Skinheads”, tog sig till platsen men kunde aldrig ha sin samling eftersom våldsamma motdemonstranter attackerade alla som på minsta sätt verkade tycka annorlunda än dem själva så hårt att polisen snabbt fick avblåsa mötet. Mycket av detta visas väldigt bra i det första filmklipp som Informationskriget.se har satt ihop om våldsamheterna i Sacramento.

När nationalisterna skulle ta sig från platsen blev de så hårt angripna, samtidigt som polisen inte klarade eller inte ville upprätthålla ordningen, att regelrätta gatustrider utbröt mellan ett 20-tal nationalister som försvarade sig tappert mot massan av framförallt svartklädda och maskerade så kallade anti-fascister. Allt detta kan ni se i ett andra filmklipp om våldsamheterna i Sacramento som Informationskriget.se har gjort och som släpps inom kort.

stod-donera-swish-012

Enligt TWD:s ledare Matthew Heimbach uppträdde alla nationalister omaskerat och använde sin rätt att försvara sig när de blev angripna av motdemonstranter som angrep dem bl.a med pinnar, slagträn och knivar samt kastade stenar och flaskor. Eftersom de var i underläge och situationen var så allvarlig så använde en del av nationalisterna de knivar de alla bar med den bladlängd och på det sätt som är tillåten och som de har rätt att använda för att försvara sig om situationen kräver det enligt staden, statens och landets lagar.

http://socallawblog.blogspot.se/2014/02/what-kinds-of-weapons-can-i-legally.html

Till skillnad mot Sverige så får man i Kalifornien bära och försvara sig med kniv, stora knivar om de bara bärs synligt, om hotet är allvarligt och detta trots att vapenlagarna i staten är en av de hårdaste i USA.

Trots alla våldsamma situationer nationalisterna hamnade, trots att de oftast uppträdde omaskerat, trots att de bar kniv och vid några tillfällen drog dem, trots alla filmklipp som finns och trots att flera motdemonstranter blev knivskurna så har ingen av nationalisterna gripits för sina handlingar eftersom de har all rätt att försvara sig när de blir angripna och i Kalifornien även med kniv. Av alla de filmklippen som finns på nätet och av nedanstående filmklipp och det som ska komma framgår det väldigt tydligt att det var motdemonstranterna, de så kallade vänstergrupperna och de så kallade anti-fascisterna, som började alla våldsamheter och som hela tiden attackerade nationalisterna och att nationalisterna försvara sig.

Att inga motdemonstranter ännu har gripits är underligt. Visst var många av de mest aktiva och våldsamma av motdemonstranterna maskerade, men många var inte maskerade och att ingen har gripits måste nästan bero på att polis och myndigheter inte är vidare intresserade av att sätta fast motdemonstranterna för allt våld och allt olagligt de gjorde.

Med tanke på de ojämna styrkeförhållandena så kämpade nationalisterna från TWP otroligt hårt, bra och rättfärdigt. Två av dem hamnade på sjukhus, den ena med allvarliga skador i en artär efter att ha blivit knivhuggen i nacken. De övriga 8 som hamnade på sjukhus var alla motdemonstranter och av dem hade 4–6 stycken knivskador.

Den enda saken som nationalisterna gjorde som inte var okej var en nationalist som slog ett slag med en käpp i huvudet på en person som höll på att resa sig upp. Detta var fel eftersom denne person i det läget faktiskt inte utgjorde någon fara för någon. Detta kan jag säga efter att ha sett i stort sett all som man kan se av händelserna i söndags i Sacramento. Denna situation med detta slag är uppseendeväckande och visas i medierna om och om igen. Efter att ha tittat på situationen i fler vinklar och i “slow motion”, bildruta för bildruta, vilket gör allt väldigt tydligt, så tyder allt på att det var en nationalist som slog det slaget. Personen som blev slagen sägs i vissa medier ha varit en kvinna, men av filmklippen ser det faktiskt mer ut som att det är en långhårig man. I övrigt är allt som jag kan se fullt berättigat självförsvar av nationalisterna, något de tvingades till eftersom polisen inte gjorde sitt jobb. För detta slag skulle denne nationalist kunna ställas inför domstol och troligtvis skulle han bli fälld. Med tanke på att detta dock var det enda så är det slående för hur dåliga motdemonstranterna är med tanke på att de initierade och ansvarade nästan allt det våld och de olagligheter som förekom den dagen.

Signaturen “NoMoreLies” skrev detta som en kommentarer till ett av filmklippen som finns på Yotube:

“ok dumb msm swallowers, listen up. The Traditionalist’s Workers Party is NOT the KKK , if anything they are Nationalists, there was only 25 of them headed to the Capitol for a peaceful congregation of which they obtained a permit to do so. Antifa leftist rats had planned an attack with bats bottles & bricks and the Cops led them directly into the 25 Nationalists path & did nothing while the Antifa started throwing bricks & bottles & hitting the Nationalists & Antifa got stabbed because of it. The Nationalists will not be charged because they were well within their rights to self defense..can’t say the same for Antifa because they brought weapons & began the assault. Antifa got what they deserved.”

https://youtu.be/G1EqxPZhL8k

En av grupperna av motdemonstranter var BAMN (By Any Means Necessary), en grupp som förespråkar militanta metoder för stoppa bl.a sådana de definierar som “nazister”. Talespersonen för BAMN under händelserna i Sacramento, Yvette Felarca, sågs i ett filmklipp personligen dra i och upprepat slå en person, som hon ansåg vara en nazist, i magen trots att han inte gjorde någonting olagligt. Kort efter detta står hon inför otaliga nyhetskameror och säger att det är nationalisterna som är farliga och utgör ett hot mot samhället. Dagen efter kom det ut att Yvette Felarca arbetar som lärare på Martin Luther King Jr. Middle School i North Berkely, vilket har utlöst stora protester från skolbarnens familjer och folk i trakten som inte tycker att det är lämpligt att hon undervisar och har hand om deras barn.

http://www.berkeleyside.com/2016/06/27/anonymous-email-threatens-students-at-berkeley-school-after-sacramento-rally-tied-to-local-teacher/

Inom kort kommer ytterligare ett filmklipp som Informationskriget.se har gjort om våldsamheterna i Sacramento. Om du uppskattar arbetet som Informationskriget.se utför så kan du stödja genom att donera på “Donera-knappen” högst upp i högerkolumnen här på bloggen.

2 tankar kring ”Våldsvänstern visar sitt rätta ansikte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *