Stoppa främlingsinvasionen! Demonstration 12 november

Demonstration i Stockholm den 12:e november, kom du med så förändrar vi vårt samhälle till det bättre, tillsammans!

Den 12 november händer det. Då går vi man ur huse för att visa etablissemanget att vi har fått nog av främlingsinvasionen. Där och då visar vi att det finns ett växande motstånd och att vårt folk inte längre kommer låta sig köras över utan kamp. Det måste vara nog nu.

Samling sker klockan 11.00 i Kungsträdgården (i nordöstra hörnet av parken i slutet av Kungsträdgårdsgatan).

Marschen går sedan en dryg kilometer med slutdestination Mynttorget, ett stenkast från Riksdagshuset.

Väl där kommer anförande att hållas av åtta olika talare och dessutom blir det eventuellt debatt (om någon vågar ställa upp) och kanske ytterligare någon överraskning.

Alla till Stockholm.
STOPPA FRÄMLINGSINVASIONEN!

—————————————–

stod-donera-swish-012

2 tankar kring ”Stoppa främlingsinvasionen! Demonstration 12 november

 1. Elin

  Hej.
  Jag vet att jag säkert inte kommer att kunna nå dig som skriver här, men jag vill ändå försöka.
  Jag förstår att nytt är läskigt, att förändring är svårt. Jag förstår att fientlighet kan komma från att man själv känner att ens eget liksom rubbas och att världen eller ens trygghet sätts på spel. Jag förstår! Men vad jag inte förstår är hur man kan lägga ner så mycket tid, tankar och känslor på att hata allt som är främmande? Varför är en person från t ex Syrien inte värd att få stanna här? Varför ser ni dom som någon himla epidemi eller som skadedjur? Varför är det så viktigt för dig att de ska UT? eller att de ska stoppas? De är människor och Sverige är jättestort. Ja, flera kommuner har tagit emot väldigt många flyktingar, men flera kommuner har inte tagit emot några alls. Kan inte dina känslor och ditt arbete fokusera på att få in flyktingar i kommuner där ca 0 personer kommer in? Kan du inte engagera dig i frågor som gör gott? Bara lite! Eller engagera dig i frågor som gör att dessa flyktingar faktiskt känner sig välkomna? De är precis som du och jag. de har mörkt hår kanske, och pratar ett annat språk. Men de är inte vidriga! De har inte hemska åsikter, de vill inte ta över sverige, de vill bara leva på planeten jorden och må bra! Jag blir så himla trött på att det finns sån här propaganda. Jag vill bara att världen ska vara fin. Och det du skriver är inte så fint. Snälla, tänk på hur du är, vill du verkligen vara så? Vill du verkligen se tillbaka på ditt liv och bara se en massa hat och rädsla?

  Och ja, för dig kanske detta låter väldigt hippie, och kanske EXTREMVÄNSTER, men jag är inte extremvänster, inte heller hippie, jag orkar bara inte med sånt här.

  Hejdå.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Hej Elin och tack för din långa kommentar!

   Ja, du har helt rätt i att du inte kommer att nå mig med detta du skrev. Saken är att du “vill att världen ska vara fin” som u skrev. Saken är dock den att det mesta inte bryr sig om vad andra vill eller hoppas på. Stora skeenden sker även fast du vill annat. Du vill att alla människor ska kunna lev i fred med varandra i bästa samförstånd, men så fungerar tyvärr inte människan, utan människor fungerar bäst om de lever med folk som liknar dem själva och sämst om de lever i blandade samhällen. Det är ett faktum oavsett hur du vill att det ska vara.

   Sedan så är det inte att hata andra om man vill skydda de sina från sådant som inte fungerar och som är dåligt. Bara för att man älskar och vill skydda sina egna så hatar man inte andra.

   Istället för att skriva mer här så rekommenderar jag dig att läsa texten som länken här under går till, då den svarar på mycket av det du skrev i din kommentar. Bland annat förklarar den hur otroligt överrepresenterade människor från arabvärlden är i vålds- och sexualbrott och att det därmed inte är speciellt bra att ta in enorma mängder av dem i vårt land. Dessutom innehåller den länkar till forskning och annan fakta.

   http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *