Nyhetstips och kommentarer 2016-11-01

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Här är ett intressant filmklipp som Henrik Larsson har filmat där man kan höra en del av de otroligt dåliga argumenten hos den samlade folkmassan när de attackerar den hemlösa svarta kvinnan för att hon skyddar Donald Trumps stjärna på “The Walk of Fame”.

En man säger t.ex att den svarta kvinnan skulle få stryk i fängelset för det hon gör och att hon inte är lojal mot sitt eget folk.

Det är väldigt intressant att höra hur folk säger sådant åt svarta människor samtidigt som de själva dagligen genom sitt handlande sviker sitt eget folk enligt samma logik.

I slutet av filmklippet hör man någon säga “vi får se om han kommer att betala för dina tänder”. Det gamla vanliga alltså, att det gäller att välja en ledare som ger just dig mer av andras pengar, klassiskt vänstertänk. “Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha.”

I ett annat filmklipp kunde man se hur en riktigt fet vänsterstolle gick så hårt åt den hemlösa svarta kvinnan att hon välte omkull på trottoaren och hur ingen i den samlade vänsterpöbeln ens gick fram och hjälpte henne upp, utan istället fortsatte att håna henne medan hon låg där på marken. Paul Joseph Watson kommenterar detta i det här filmklippet:

———————————————————–

stod-donera-swish-012

 

2 tankar kring ”Nyhetstips och kommentarer 2016-11-01

  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, i fallet med den 14-åriga flickan som i somras våldtogs på marken i en buske invid Husiegårdens idrottsplats så har artikeln du länkade till helt klart mörkat identiteten. Gärningsmannen var i detta fall “en mörk man” och ska “inte ha talat svenska”. Det andra fallet eller de andra fallen vat jag inte ens vilka de är eftersom de inte har givit några ledtrådar om det i artiklarna som har skrivits om detta de sista dagarna.

   Här har jag skrivit om våldtäkten på den 14-åriga flickan vid Husiegårdens idrottsplats och länkar finns i slutet av texten:

   http://www.informationskriget.se/2016/07/24/14-ar-och-valdtagen-pa-marken-i-en-buske/

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *