Nyhetstips och kommentarer 2016-10-20

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Bra ledare i Gefle Dagblad om det idiotiska förslaget att återvändande jihadister ska få hjälp och stöd med att återintegreras på arbetsmarknaden, ta körkort, få skuldsanering och få bostad.

“Återvändande folkmördare ska inte få vare sig skuldsanering eller bostadsstöd. Bäst vore om de bara möttes av polisen på Arlanda eller vid Öresundsbron.”

http://www.gd.se/opinion/ledare/varfor-ska-atervandande-folkmordare-fa-skuldsanering-och-bostader

Fast ledaren glömde att ta upp det viktigaste, vad som ska hända efter att polisen har mött upp folkmördarna som anländer till Sverige.

När detta sker ska de ställas inför rätta och om de befinns skyldiga ska de dömas till något av följande tre alternativ:

– lämna ut dem till myndigheterna som de har kämpat emot i det område där de har begått sina brott, detta för att folket som har drabbats ska få bestämma deras straff, vilket dessutom nästan alltid är mycket hårdare än svenska straff.

– ge dem ett riktigt hårt kroppsstraff, detta eftersom det är så dyrt för oss med fängelse, följt av att de slängs ut ur landet.

– döma dem till långt och hårt straffarbete, så att de själva bekostar sin fängelsetid, följt av att de slängs ut ur landet.

Det första alternativet vore såklart det bästa och mest rättvisa.

———————————————

stod-donera-swish-012

————————————————-

Här är ett väldigt bra och viktigt inlägg från Blueshift, från lite drygt ett år sedan, om att Sveriges utveckling relativt till andra länder, där vi rasar i HDI- och PISA- jämförelserna, är väldigt dålig och självklart har detta med Sveriges extremt stora invandring att göra.

http://blueshift.nu/sverige-i-fritt-fall-regeringen-awol/

Informationskriget.se skrev för drygt ett halvår sedan om samma sak i denna text:

http://www.informationskriget.se/2016/02/15/sverige-ett-u-land-om-14-ar-enligt-fn/

Det nämns inte i Blueshift-artikeln, men talande för detta är att etniskt svenska barn och ungdomar fortfarande har nästan exakt lika bra skolresultat som tidigare medan de invandrade barnen och ungdomarna själva står för hela den enorma försämringen för Sveriges del. Detta har Informationskriget.se skrivit mer utförligt om i denna text:

http://www.informationskriget.se/2015/12/14/effekt-av-invandringen-obligatorisk-skola-fran-tre-ars-alder/

————————————————–

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *