När samhällskontraktet har brutits och våldtäktsmän går fria

Under årtusenden har principerna varit klara för svenskar. De som deltar vid en överfallsvåldtäkt straffas hårt. Oftast har det pliktats med livet. Om tre män skulle ha varit med vid en gruppvåldtäkt, där det var svårt att avgöra vem som hade gjort vad, eftersom två hade våldtagit kvinnan medan den tredje tittade på utan att att försöka stoppa det hela och eftersom de sedan skyllde på varandra, så hade forna tiders svenskar inte tvekat över straffet, utan självfallet skulle de ha avrättat alla tre eftersom två av dem var våldtäktsmän och den tredje, som man visserligen inte visste vem det var, ändå var en usling som inte ingrep när en kvinna blev våldtagen och sålunda inte värd ett förbarmande som skulle omöjliggöra straffandet av den oförrätt som den våldtagna kvinnan har utsatts för.

Text: Tobias Lindberg 2016-10-20. Uppdaterad 2016-10-26.

nar-samhallskontraktet-ar-brutet-010

Dessa urgamla och självklara principer gäller dock inte längre i Sverige. Nyligen friades tre afrikanska män av Svea hovrätt efter en gruppvåldtäkt mot en ung svensk kvinna eftersom man inte kunde avgöra vem eller vilka av de tre männen som våldtog henne. Alla tre var med vid tillfället, kvinnan blev våldtagen, men ändå friar hovrätten alla de tre misstänkta männen eftersom en av dem kanske inte var med och våldtog utan istället bara tittade på. [1][2]

Detta är svensk rätt 2016. En kvinna har blivit gruppvåldtagen och man vet vilka tre som var där när det skedde, men ändå får hon ingen upprättelse. Ingen straffas. Hon får inte ens något skadestånd.

stod-donera-swish-012

Man kunde tro att det efter detta skulle vara slut med eländet, men faktum är att vårt rättssystems ruttenhet inte stannar där. I dagarna fick en av de tre afrikanska männen 144.000 kronor från staten eftersom han har suttit häktad och sedan friats. Det kan mycket väl bli så att även de andra två männen också får ersättning av staten. [3]

Den våldtagna kvinnan får inte bara leva med oförrätten att männen som våldtog henne och stod och tittade på när hon våldtogs går fria, utan hon får även se dem få omfattande skadestånd samtidigt som det skadestånd som utdömdes till henne drogs tillbaks. Detta är svensk rätt 2016.

Det är tydligt att de människor som sitter i domstolarna och som stiftar våra lagar, domarna, åklagarna, tjänstemännen och riksdagsmännen, har förvillat sig bland paragrafer och förlorat insikten om vad rättvisa verkligen handlar om, att folket ska känna sig skyddade och rättvist behandlat.

Saken är att i alla mer avancerade samhällen finns ett samhällskontrakt mellan medborgare och stat som säger att vi som enskilda i många avseenden står tillbaks och avhåller oss från att göra många saker, som att t.ex skydda oss själva och skipa vår egen rättvisa, mot att staten sköter detta åt oss. Vi har lagt ner de vapen som nästan alla människor hade förr mot att staten istället skyddar oss med militär och polis. Vi har slutat att ta livet av de som gjort oss orätt mot att staten genom sina domstolar verkligen straffar de skyldiga åt oss. Detta samhällskontrakt gäller så länge staten hedrar sin del av avtalet, men allt mer tyder på att staten nu har brutit detta avtal.

Det är tydligt att samhällskontraktet är brutet när staten och dess rättssystem agerar som den nu har gjort med den här gruppvåldtäkten i Ludvika. Förr hade anhöriga till kvinnan slagit ihjäl de tre männen. Nu straffas de inte ens, utan går helt fria och får till och med pengar av staten. Visst kanske många av oss inte efterfrågar avrättning, men att de alla tre frias är djupt upprörande.

Det är tydligt att samhällskontraktet är brutet när allt fler svenskar känner vanmakt över att allt fler invandrare släpps in i Sverige, trots att det inte ens finns en majoritet av folket som stödjer detta. Förr hade svenskar som såg hur främlingar invaderade deras land tagit upp sina vapen och stoppat det som helt uppenbart var en invasion.

I dagens Sverige är det staten som möjliggör invandringen genom att använda våra resurser för att hjälpa främlingarna att etablera sig på vårt territorium samtidigt som den inte skyddar oss tillräckligt bra mot de vålds- och sexualbrott som dessa nyanlända så ofta utsätter oss för. [4] Vidare är det de som styr staten och medierna, den så kallade samhällseliten, som straffar och hänger ut de svenskar som börjar beväpnar sig och gå ihop i grupper för att kunna försvara sig själva och sitt folk. De som påtalar problemen kallas för rasister.

Samhällskontraktet är brutet! Och det var inte vi, det svenska folket, som svek avtalet. Skulden för vad som längre fram sker när enskilda och grupper av modiga nordbor börjar att återta de befogenheter som folket under en relativt sett kort period av vår historia har låtit staten sköta kommer att ligga på den samhällselit som svek oss och vår dom över dem kommer att bli hård.

Här är ett filmklipp där Joakim Laotte på ett bra sätt ger uttryck för vad han och många av oss andra känner när det svenska rättssystemet gör på detta sätt. [5]

Om Youtube-klippet inte fungerar kan filmklippet ses här på Lamottes Facebook. [6]

Dag Öhrlund skrev riktigt bra på sin blogg om hur otroligt sjukt det är att de tre gruppvåldtäktsmännen i Ludvika frigavs och nu ersätts med tanke på hur solklart bevisläget är i detta fall, vilket han beskriver i detalj i sin text. [7]

Referenser

[1] http://www.dalademokraten.se/blaljus/brott/darfor-frias-valdtaktsmannen-fran-fredsgatan-av-hovratten

[2] http://www.exponerat.net/tva-afrikaner-anhallna-misstankta-for-grov-valdtakt-i-ludvika/

[3] http://www.dalademokraten.se/blaljus/brott/friad-for-grov-valdtakt-far-140-000-av-staten

[4] http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

[5] https://youtu.be/Yaj48dpWnj8

[6] https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1153758041385452/

[7] http://www.ohrlund.se/blogg/?p=3383

14 tankar kring ”När samhällskontraktet har brutits och våldtäktsmän går fria

 1. Berra

  Jag håller med Jocke till 100% och om jag inte var en fattig självhshållare med 5 hungriga ungar och utan lönejobb skulle jag givetvis donera en summa var månad. Och då skulle jag inte snåla något. Ett par tusen minst..

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, tack till dig med! Ja, tyvärr är det ju väldigt få som bidrar med pengar, då man som jag har att allt är öppet för alla och donationer är frivilliga, så inte är det för pengarna jag lägger så mycket tid på detta.

   Svara
 2. Hans Nilsson

  Det Svenska folket skall inte bry sig eller ta åt sig när makt och PK media eliten kallar oss rasister, nazister, homofober, främlingsfientliga, islamofober eller liknande. Så länge PK lössen vet att man kan få folket att bli rädda kommer de att fortsätta. Jag har själv varit uthängd i Expressen som sk näthatare när drevet gick. Jag bryr mig inte och tycker verkligen att Svenska folket skall sluta att vara så jävla räddhågsna.

  Svara
 3. LegeNet Holistisk detektivbyrå

  Tobias Lindberg 2016-10-20:  “Det är tydligt att de människor som sitter i domstolarna och som stiftar våra lagar, domarna, åklagarna, tjänstemännen och riksdagsmännen, har förvillat sig bland paragrafer och förlorat insikten om vad rättvisa verkligen handlar om, att folket ska känna sig skyddade och rättvist behandlat.”

  De vågar inte tänka.  De vågar bara följa regler.  Vad värre är, dessa regler används mot de laglydiga, men inte mot de laglösa.  Varför?  Jag tänker på den så kallade pinnjakten, som bara tycks gå ut på att träna folket i lydnad till auktoritet, dvs motsatsen till att träna folket till att ta eget ansvar och till att tänka själv.  En möjlighet är att envar som tänker själv med nödvändighet kommer att “tänka fel” i förhållande till vad man genom skolsystem är tränade i vad “man ska” tänka.  Detta innebär en traumatisering och övergrepp som de-fakto innebär människorättsövergrepp.  Ju mer insyltad i systemet du är, ju mer traumatiserad är du då din position genast hotas om du går ut med att du “tänker fel” i förhållande till det som har beordrats.  Konsekvensen är att dumheten exploderar, då nästan ingen vågar vara klok.

  http://blog.lege.net/?/364-Vad-aer-lag.html#c2509

  “Om du inte kan skilja mellan en rättsstat och en lagstat, så är du regelfetischist.
  Om du inte förstår att ont respektive gott är rättsligt relevant, så är du inte jurist.
  Om du tror att objektivitet är att bara låta båda sidor säga sitt, och inte kontrollera mot empiri, så är du inte journalist.
  Om du tror att allt bara är narratives och sociala konstruktioner, så är du inte vetenskapsman.

  Men om du tror att dessa fyra påståenden är åt helvete, så är du ett gott ämne för att bli makthavare eller kommunikatör.  Eller så är du bara helt enkelt idiot.”  (Dennis Töllborg.)

  #4 LegeNet Holistisk detektivbyrå 2016-03-27 15:19

  Dennis Töllborg är professor i rättsvetenskap.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Tack för din mycket intressanta kommentar! Jag har inte hunnit titta ordentligt och sätta mig in i det du skriver på din sida som du har länkat till, men ska försöka göra det snart.

   Svara
 4. Ingemar Ramell

  Vad förväntar Ni Er? Svennebanan är en konflikträdd och väldresserad liten sak som inte vågar säga vad han tycker eller hämnas en oförrätt. Vad tror Ni händer i länder med MÄN som har en högre halt av testosteron?
  Där accepterar de inte våldtäktsmän, de får ett helvete i fängelserna tills de antingen mördas eller begår självmord.

  Ingemar Ramell

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ingemar: Jag fick lov att ta bort en del av din kommentar eftersom du generaliserade lite väl mycket och använde ord i ett sammanhang som troligtvis gör det olagligt för mig att godkänna det. Håll gärna en lite högre nivå på eventuellt framtida kommentarer så är du bussig!

   Svara
 5. Michael A.

  Väl skrivet. När domare och åklagare inte tillämpar svensk lag och helt tappat alla begrepp om rättvisa, så står anarkin för dörren. Det är naturligtvis syftet; det finns ingen anledning att tro att juristerna i Hovrätten inte vet vad de gör – det handlar där inte om gröngölingar, som inte är torra bakom öronen

  Hovrättens dom och mutorna till våldtäktsmannen, så att flera invandrare skall börja våldta och misshandla svenska kvinnor, handlar om ett generalangrepp mot Sverige och svenskarna. Frimurar-juristerna lyder villigt Bankelitens order, i hopp om sin belöning för förräderiet. Med glädje och tillfredsställelse går de satanismens ärenden, allt för att bana väg för den globalistiska diktaturen, New World Order.

  I det Sverige som fordom var, där rättvisa var ett heligt begrepp, togs inte bara våldtäktsmän av daga. Domare, som uppenbart spottat på allt vad rättvisa heter, så som denna Hovrätt gör, skulle ha kunnat räkna sin återstående levnadstid inte i dagar utan i sekunder.

  Svara
 6. Morningstar

  Tänkte bara tipsa dig om att du har en ond PK-tvilling på Helsingborgs Dagblad. Han heter exakt likadant som dig och skriver PK-krönikor. Vet inte om du känner till honom eller inte.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Hehe… Jo, jag vet att jag har en namne inom den vanliga mainstreammedian, vilket ibland gör att när jag ringer och frågar om saker på myndigheter och annat att de frågar om jag är denne person. Som du säger, den där andre är pinsamt PK av sig.

   Svara
 7. LegeNet Holistisk detektivbyrå

  Det jag ser som det allvarligaste problemet är att människor inte vågar tänka.  Problemet är avsiktligt skapat för att de föregivet permanent irrationella inte ska lägga sig i så de besvärar de självutnämnt kloka.  Det är meningen att folket ska vara i permanent psykos – dvs var styrda av ett förnuft de inte kan förstå och därför möjliga att manipulera – det är detta som är kärnan i kyrkans budskap och som nu är kärnan i så kallad vetenskap.  (Sista meningen Ola Alexander Frisk i e-brev i dag.  Se också referenser i “Det var en gång en foliehatt“, LegeNet 2015-07-19.)

  När diskrepansen som nu är total mellan verklighet och narrativ blir också den mentala kortslutningen total.  Det blir ständiga kollisioner med tankeblockeringar vilket hos flertalet resulterar i mental kortslutning, i oförmåga att hantera korrekt information.  Korrekt information och sunt tänkande blir därmed obegripligt för flertalet.  I praktiken blir deras intelligens negativ i dessa lägen.  (Se t.ex. HyperNormalisation av Adam Curtis på BBC som en bra introduktion till perceptionshanteringen.  Eller som Investeringsanalytiker Catherine Austin Fitts konstaterar, “It’s Fiction, Folks!“.)

  Ola Alexander Frisk har senaste månaderna jobbat hårt med ny ännu opublicerad text om “det mystiska förnuftet” där allt ska bli kristallklart och med klara definitioner av alla begrepp.  Se hans tidigare arbete på hyperdialog.tk, där du även finner Adam Curtis HyperNormalisation.  Det han redan har visat i det tidigare publicerade är hur västs vetenskap har eliminerat dynamiska relationer för att människor ska ta för givet att endast statiska relationer konkret kan förstås.  Detta är alltså inledningen av den “gas-lighting” (jmf. Catherine Austin Fitts text) vi alla sedan århundraden är utsatta för.

  — LegeNet Holistisk detektivbyrå, finns även på Twitter som @LegeNet

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *