Dömda för sexövergreppen i Köln förstår inte vad de gjort för fel

migranter-domda-sexovergrepp-cologne-forstar-inte-vad-de-gjort-fel-daily-express-001Tidningen Daily Express belyser i denna artikel på ett bra sätt vad det är vi har att göra med. Det är dags nu att fler börjar inse detta.

Två av de dömda efter de sexuella övergreppen i Köln under nyårsaftonen anser inte att de gjorde något fel när den ene dömde erbjöd en man (troligtvis en tysk) €5000 för att få ha sex med kvinnorna han var i sällskap med och sedan hotade honom när mannen vägrade gå med på förslaget samtidigt som den andre dömde tvingade sig på den yngste av flickorna genom att kyssa henne, slicka henne i ansiktet och tafsa på henne.

http://www.express.co.uk/news/world/691967/Cologne-migrant-sex-attacker-SELL-his-side-story-2-000-Germany-Syria-Iraqi-Algerian

stod-011

Exponerat skriver bra om detta i Daily Express-artikeln:

http://www.exponerat.net/araber-betalade-for-att-fa-valdta-i-koln/

Förhoppningsvis är det allt fler européer och svenskar som förstår vad som är på gång så att viljan och beslutsamheten nu växer sig stark nog för att få ett slut på detta vansinne med massinvandringen innan det har gått så långt att det inte kan göras ogjort.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *