Åklagare begär straffskärpning då våldtäktsmans rätta ålder uppdagades

Nu har det framkommit att den mest drivande av gärningsmännen vid den brutala gruppvåldtäkten uppe vid Fåfängan i Stockholm i september förra året, Yonés Hachimi, inte var så ung som han hade påstått. Han dömdes som om han var 16 år gammal och fick därför  bara 9 månader sluten ungdomsvård istället för år i fängelset. De nya uppgifterna kommer från Interpol och enligt dessa var han över 20 år gammal när gruppvåldtäkten utfördes. Därför begär nu riksåklagaren resning i Högsta domstolen för att straffet ska skärpas.

Text: Tobias Lindberg 2016-07-21

valdtakt-fafangan-002-fb-anpassad-litenFria tider och Nyheter 24 har skrivit bra om detta:

http://www.friatider.se/v-ldt-ktsman-lj-g-om-att-han-var-flyktingbarn

http://nyheter24.se/nyheter/brott-straff/854444-vill-prova-om-dom-efter-brutala-gruppvaldtakten-garningsman-aldre-an-vad-han-uppgett

Informationskriget.se har tidigare skrivit om detta fall och den parodi som det svenska rättssystemet har blivit när det gäller nyanlända, speciellt då de nyanlända som påstår att de är barn, i flera artiklar som det länkas till längre ned i denna text.

Yonés Hachimi var den som hade bevisats vara den som vid den brutala gruppvåldtäkten vid Fåfängan, en gruppvåldtäkt som pågick i timmar, där en 23-åriga kvinna våldtogs sex gånger vaginalt och en gång analt av minst fyra olika personer, hade inlett allt genom att slå kvinnan med hårda knytnävsslag om och om igen i ansiktet tills hon inte längre kunde eller vågade göra något motstånd, varpå han våldtog henne och sedan hindrade henne att klä på sig för att, som han sa, att hans vän också skulle ha sex och sedan höll i kvinnan medan hans vän våldtog henne. När sedan ytterligare några vänner dök upp slet han än en gång av alla kläderna från den nedkylda, skrämda och gråtande kvinnan och hjälpte till att hålla i henne när även dessa våldtog henne. Allt enligt Stockholms tingsrätts dom Mål nr: B 11469-15.

stod-011

Yonés Hachimi var också den som omgående rymde från den öppna anstalt som han hade placerats på och sedan greps flera månader senare i Tyskland, vilket Exponerat har skrivit bra om i denna artikel:

http://www.exponerat.net/gatubarnet-yones-hachimi-som-domdes-for-grov-gruppvaldtakt-och-rymde-fast-i-tyskland/

Här nedför finns fler texter om denna händelse:

Gruppvåldtäktsmäns lögner belönas av svenskt rättssystem
När man läser domen mot de tre nordafrikanska migranter som utförde den brutala gruppvåldtäkten mot en 23-årig kvinna vid Fåfängan i Stockholm så slås man av hur lätt det är att lura det svenska rättssystemet, hur lindriga straff nästan vuxna våldtäktsmän får här i Sverige och hur brutal denna gruppvåldtäkt var.
http://www.informationskriget.se/2015/11/12/gruppvaldtaktsmans-logner-belonas-av-svenskt-rattssystem/

Inget förstör julfriden som friade gruppvåldtäktsmän
Precis inför julen beslutade Svea Hovrätt att en av de gärningsmän som bevisligen hade deltagit i den grova gruppvåldtäkten vid Fåfängan i Stockholm, där minst fyra afrikanska så kallade gatubarn hade misshandlat en kvinna grovt och våldtagit henne både vaginal och analt i minst en timme, skulle frias från straffansvar för att rätten inte kan motbevisa hans eget påstående om att han bara var 14 år när gruppvåldtäkten begicks. Denne gärningsman har i kontakterna med europeiska myndigheter före den grova våldtäkten vid Fåfängan använt sig av minst två olika identiteter med åldrar som vid våldtäktstillfället uppgick till 15 respektive 17 år och har vid en läkarundersökning i Sverige efter gruppvåldtäkten bedömts vara c:a 18 år. Anledningen att Hovrätten bara måste lita på hans egna uppgifter är att Sverige som enda Europeiska land inte tillåter att myndigheter och rättsväsende utför medicinska åldersbedömningar trots att metoden fungerar och i de flesta fall ger tillförlitliga uppgifter som gör de sammanvägda bedömningarna vid en rättegång bättre och mer sannolika.
http://www.informationskriget.se/2015/12/25/inget-forstor-julfriden-som-friade-gruppvaldtaktsman/

Brutal gruppvåldtäktsman på rymmen – skämtlandet Sverige ansåg öppen anstalt dög
“Nej, min vän ska också ha sex!” sa han till kvinnan som han precis hade misshandlat och våldtagit när hon försökte sätta på sig kläderna. Nu har denne brutale gruppvåldtäktsman tillåtits rymma eftersom svenskt rättsväsende och kriminalvård anser att en sådan kan förvaras på öppen anstalt i väntan på att en hovrättsdom vinner laga kraft. Sverige av idag är ett dåligt skämt, vars enda nytta för omvärlden är som varnande exempel. Jag är trött på det här och vet att jag inte är ensam! Kom till “Folkets demonstration” nu på lördag, tillsammans kan vi återställa ordningen!
http://www.informationskriget.se/2016/01/28/brutal-gruppvaldtaktsman-pa-rymmen-skamtlandet-sverige-ansag-oppen-anstalt-dog/

Åklagare begär straffskärpning då våldtäktsmans rätta ålder uppdagades
Nu har det framkommit att den mest drivande av gärningsmännen vid den brutala gruppvåldtäkten uppe vid Fåfängan i Stockholm i september förra året, Yonés Hachimi, inte var så ung som han hade påstått. Han dömdes som om han var 16 år gammal och fick därför  bara 9 månader sluten ungdomsvård istället för år i fängelset. De nya uppgifterna kommer från Interpol och enligt dessa var han över 20 år gammal när gruppvåldtäkten utfördes. Därför begär nu riksåklagaren resning i Högsta domstolen för att straffet ska skärpas.
http://www.informationskriget.se/2016/07/20/aklagare-begar-straffskarpning-da-valdtaktsmans-ratta-alder-uppdagades/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *