Så skyddar du dig mot sexövergrepp

I en riktigt bra artikel på Nyheter Idag hymlas det inte med hur tjejer bäst skyddar sig mot övergrepp. Artikeln ägnar sig inte åt trams som sluta-tafsa-armband från polisen eller förslag om säkra zoner för tjejer, utan rådet som tidningen ger är istället det självklara, skaffa vapen och lär er hur man använder dem. Förslag som ges är pepparspray, elpistoler, knogjärn, knivar och pistoler. Det som passar en bäst. Ja, självklart är allt sådant såklart olagligt att gå runt med i vårt sjuka samhälle, men det som egentligen borde vara olagligt är att genom lagar och regler göra det omöjligt för folk att försvara sig på tillräckligt effektivt sätt. Självklart måste även massinvandringen stoppas och de flesta av alla som har invandrat de senaste årtiondena skickas tillbaks för att ordningen ska återställas, men detta som Nyheter Idag ger råd om är sådant som du själv kan göra omedelbart.

Text: Tobias Lindberg 2016-07-15. Uppdaterad 2016-10-13.

sa-skyddar-du-dig-mot-sexovergrepp-i-sommar-nyheter-idag-sjalvforsvar-001-fb-anpassad

Artikeln i Nyheter idag kan läsas här och så finns den arkiverad här.

Ett bra ordspråk från USA är “hellre dömas av 12 än bäras av 6”. (Ja, ni vet ju att jurysystemet består av 12 personer och kistorna brukar bäras av 6 vid en begravning.)

Så att ingen tror att jag bara anser att tjejer ska beväpna sig. Självklart ska både män och kvinnor vara beväpnade. Män blir också överfallna och ibland finns man i närheten när andra blir det och då måste man kunna försvara sig själv och sina medmänniskor.

Att förbjuda normal närstridsbeväpning i form av handeldvapen, knivar, batonger och sprayer är sjukt. Det som ska vara förbjudet är att använda våld i andra fall än självförsvar. Ett friskt samhälle åtalar och straffar de som använder vapen felaktigt och straffen för detta ska vara mycket hårda, ett friskt samhälle gör det inte omöjligt för skötsamma laglydiga människor att försvara sig genom att inte tillåta dem att vara beväpnade.

stod-donera-swish-013

Här kan man se hur smidigt det går att bära ett dolt vapen även när man är klädd på ett sätt som de flesta tror gör det omöjligt att bära ett vapen. Kvinnan på bilderna är den självförsvarsförespråkande Bunny Hunter.

sjalvforsvar-kvinna-pistol-dolt-barande-001

Även om man har väldigt kort på sig går det som man ser här självklart att kombinera med bärande av vapen.

sjalvforsvar-kvinna-pistol-dolt-barande-002

Bara för att en och annan använder fordon för att skada och döda andra, som igår i Nice när en lastbil användes i vad som verkar vara ännu ett terrordåd för att köra in i en folkmassa där hittills 84 av de som blev påkörda har dött, så är inte rätt metod att förbjuda vanligt folk att använda fordon. Detta är självklarheter för de allra flesta när det gäller fordon, men ändå så tänker så många annorlunda, tänker så otroligt fel, när det gäller vapen.

Fordon används oftast för bra saker och är nödvändiga invänder då många. Ja, men så är det även med vapen. Forskningen visar tydligt att vapen i händerna på vanligt folk, alltså i samhällen med tillåtande vapenlagar, gör mer gott än dåligt då otroligt många brott och mycket våld avstyrs av människor som bär vapen, angripare som backar när de ser att någon är beväpnad, avstår från brott när de inser risken att angripa någon som kan ge igen. Alla dessa fall där vapen används för bra saker vill dock inte medierna skriva om då elitens agenda är att ha en obeväpnad och beroende befolkning.

Den som har gått på myten att det är mängden vapen i samhället som ökar våldet måste sätta sig in i forskningen. Det stämmer nämligen inte. Här finns en sammanställning av den viktigaste forskningen.

Tydligt enligt forskningen är att det är mindre våld och brott ju mer tillåtande vapenlagstiftningen är. Så är det i USA. De delar av USA som har hårda vapenlagar lider av mycket mer våld, de som är mest tillåtande ligger nära svenska nivåer. Schweiz har väldigt tillåtande vapenlagstiftning utan att för den skull lida av mycket våld. Hade det bara varit mängden vapen som orsakar våldet så hade det varit lika mycket våld i Schweiz som i USA och mer våld i de mest tillåtande delarna av USA som i de med hårdast vapenlagar, men så är det inte.

Fakta som dessa visar på att det är annat än mängden vapen hos vanligt folk som avgör hur våldsamt ett samhälle är. Viktigt att komma ihåg är att kriminella inte bryr sig om vapenlagar, det är därför de kallas kriminella och det är de kriminella som står för nästan allt våld. Vill man minska våldet så är det andra åtgärder som krävs än att införa hårda vapenlagar, som bara kommer att följas av laglydiga och skötsamma människor och göra vanligt folk ännu mer utsatta.Den som vill läsa mer som jag har skrivit om rätten att försvara sig själv kan läsa någon eller samtliga av följande texter som jag har skrivit på temat.

Kom ihåg att det enda som kan stoppa en dålig människa med ett vapen är en bra människa med ett vapen. Kom också ihåg att stödja Informationskriget.se om du uppskattar denna text genom att swisha på 0723-781776.

Mer att läsa på samma tema:

Att skjuta tillbaks – Vapen i händerna på vanligt folk räddar liv
att-skjuta-tillbaks-010Ibland räcker det med en vanlig människa med en revolver för att stoppa de som vill döda och skada andra!
http://www.informationskriget.se/2015/11/18/att-skjuta-tillbaks-vapen-i-handerna-pa-vanligt-folk-raddar-liv/


Skärpta lagar mot legala vapen minskar inte terrorn
vapenlagar-002
Som svar på den hemska terror som drabbade Paris under november så levererar EU ett förslag på skärpta vapenlagar i unionen. Det nya förlaget är dock ogenomtänkt och kommer inte att minska terroristers eller kriminellas tillgång på vapen, utan bara göra det svårare för för skötsamma och laglydiga människor att äga legala vapen för jakt, sportskytte och försvar.
http://www.informationskriget.se/2015/12/07/skarpta-lagar-mot-legala-vapen-minskar-inte-terrorn/


Beväpna folket
isis-attacks-texas-002
Efter att terrorister hade attackerat ett köpcentrum i Kenya 2013 sa den dåvarande chefen för Interpol, Ronald Noble, att en beväpnad befolkning är ett bra skydd mot terrorism. När ISIS ett par år senare attackerade Texas sköts båda terroristerna ihjäl omedelbart, medan terrorister som vid två olika tillfällen samma år attackerade Paris däremot hade gott om tid att skjuta ihjäl oskyldiga utan risk att någon sköt tillbaks.
http://www.informationskriget.se/2015/12/07/bevapna-folket/


Baby’s Got a Gun
sjalvforsvar-001
Den ögonöppnande kortfilmen ”Baby’s Got a Gun” förklarar de verkliga orsakerna bakom varför de som styr vill att folket ska vara obeväpnade, rädda och beroende av sina ledare för skydd och försörjning.
http://www.informationskriget.se/2015/08/27/babys-got-a-gun/


Riktig feminism
feminism-riktig-feminism-001
Ingenting jämnar ut oddsen mellan en kvinna och en man som försöker att dominera eller våldta henne bättre än en pistol. I all äkta feminism ingår att möjliggöra att kvinnor kan försvara sig själva, med vapen om de så vill.
http://www.informationskriget.se/2015/08/28/riktig-feminism/


Den amerikanska historien de inte vill att du ska känna till
det-handlar-inte-om-tur-001
USA bildades som en konstitutionell republik för att en amerikanska revolutionens ledare visste att ett folk aldrig kan vara fritt i en utpräglad demokrati. Redan hundra år senare hade dock mäktiga bank- och finansintressen i praktiken lyckats att omvandla landet till en demokrati, bara på pappret och i högtidstal var det fortfarande en konstitutionell republik. Något som bank- och finansintressena däremot aldrig lyckades med, trots sina upprepade försök, var att ta ifrån det amerikanska folket rätten att äga och bära vapen för att försvara sitt liv, sin egendom och sin frihet från såväl brottslingar som tyranniska regeringar.
http://www.informationskriget.se/2015/01/18/den-amerikanska-historien-de-inte-vill-att-du-ska-kanna-till/


ratten-till-sjalvforsvar-ar-medfodd-i-vara-hjartan-010-fbanpassadRätten till självförsvar är medfödd i våra hjärtan
http://www.informationskriget.se/2016/04/14/ratten-till-sjalvforsvar-ar-medfodd-i-vara-hjartan/


Kurt Russel om hårda vapenlagar: ”Jag tycker det är helt galet!”
kurt-russel-om-harda-vapenlagar-010I en intervju med en vapenlags-lobbande politiskt korrekt reporter säger Kurt Russel att det är total galenskap att tro att hårda vapenlagar skulle stoppa terrorister eller göra livet säkrare för vanliga människor.
http://www.informationskriget.se/2015/12/17/kurt-russel-om-harda-vapenlagar-jag-tycker-det-ar-helt-galet/


Så skyddar du dig mot sexövergrepp
sa-skyddar-du-dig-mot-sexovergrepp-i-sommar-nyheter-idag-sjalvforsvar-001
I en riktigt bra artikel på Nyheter Idag hymlas det inte med hur tjejer bäst skyddar sig mot övergrepp. Inget trams om att armband från polisen eller förslag om säkra zoner för tjejer. Rådet som tidningen ger är istället det självklara, skaffa vapen och lär er hur man använder dem. Förslag som ges är pepparspray, elpistoler, knogjärn, knivar och pistoler. Det som passar en bäst. Ja, självklart är allt sådant såklart olagligt att gå runt med i vårt sjuka samhälle, men det som egentligen borde vara olagligt är att genom lagar och regler göra det omöjligt för folk att försvara sig på tillräckligt effektivt sätt. Självklart måste även massinvandringen stoppas och de flesta av alla som har invandrat de senaste årtiondena skickas tillbaks för att ordningen ska återställas, men detta som Nyheter Idag ger råd om är sådant som du själv kan göra omedelbart.
http://www.informationskriget.se/2016/07/15/sa-skyddar-du-dig-mot-sexovergrepp/


Referenser

http://nyheteridag.se/sa-skyddar-du-dig-mot-sexovergrepp-i-sommar/

http://archive.is/78KPr

https://youtu.be/SxN0WpTqhnQ

https://youtu.be/0zOha4t3Swo

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3691629/I-delivering-ice-cream-Nice-terrorist-told-police-stopped-truck-hours-promenade-massacred-84.html

https://www.gunowners.org/sk0802htm.htm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *