En del kulturer är bättre än andra – Väst är bäst!

en-del-kulturer-ar-batrre-an-andra-vast-ar-bast-paul-joseph-watson-infowars-001Infowars Paul Joseph Watson förklarar i filmklippet här nedanför varför väst är bäst.

“Gandhi antydde att västvärlden var misslyckad och ociviliserad. Nå, Gandhi hade fel! Väst är bäst!

Varför tror ni att alla vill flytta hit? Men när de sedan flyttar hit så tar de med sig de värsta aspekterna av deras egna kulturer och skapar getton som tränger undantränger den ursprungliga kulturen. Vänstern stödjer sedan och uppmuntrar dessa getton eftersom de tror på kulturell relativism, idén att alla kulturer är lika bra.

Saken är att detta inte stämmer. Vissa kulturer är bättre än andra!”

Sedan tar Paul Joseph Watson upp problem med olika kulturer. Hur naturliga behov bara görs ute på gatan i och hur sopbergen växer i Indien, att de inte verkar vara intresserade av att hålla sina samhällen rena, hur många muslimer som nu kommer till väst gör sina behovs på gator och andra ställen samt ibland till och med måste undervisas hur man använder en toalett, hur vuxna män har sex med pojkar i Afghanistan i en sedvänja som kallas “Bacha bazi“, hur ortodoxa judiska präster som en del i sedvänjan att omskära små pojkar suger på deras penisar, något som förutom att det är vidrigt har lett till att bebisarna ibland drabbas av infektioner, sjukdomar och död, hur vidskepliga uppfattningar i t.ex Kina att kraft erhålls om tigerpenisar äts hotar tigrarnas fortlevnad i det vilda, hur slaveri än idag existerar i delar av Afrika, Indien och andra delar av världen.

“Även när slaveriet var som störst i västvärlden så ägde bara 1,4 % av vita amerikaner slavar, men vi blir ändå ständigt påminda om hur onda vi är trots faktumet att väst var först med att förbjuda slaveriet.

Var är ramaskriet över de 30 miljoner människor som är förslavade just nu runt om i världen, men jag gissar att äga slavar bara är en del av deras kultur, visst?

[…]

Lyssna, jag säger inte att det inte finns bra saker som vi kan ta från andra kulturer och jag vet att västerländsk kultur inte är perfekt, men det är det bästa vi har i form av individuella friheter, ekonomiskt välstånd, intellektuell utveckling, teknologisk framgång, konsten, medicinen, väst tillhandahöll ritningen till resten av mänskligheten.”

stod-000

Sedan undrar Paul Joseph Watson hur det kan komma sig att västvärlden, trots att den är den del av världen som är mest tolerant mot andra kulturer, ändå alltid förväntas skämmas över sig själv. Hans svar är följande.

“Jag skäms inte för demokrati. Jag skäms inte för renässansen. Jag skäms inte för upplysningen. Jag skäms inte för hur väst fick slaveriet att upphöra. Jag skäms inte för att jag kommer från den mest toleranta platsen i världen.

Se på den västerländska civilisationens frukter, en ökning i hälsa, välstånd, trygghet, frihet och förväntad livslängd, oöverträffad i den mänskliga historien.

Det är därför som vi ska inte skämmas för att försvara den västerländska civilisationen mot kulturell relativism. Vi får inte låta oss bli trakasserade till att offra vår egen kultur och låta den bli ersatt av underlägsna kulturer i den politiska korrekthetens namn. Väst är bäst! Men det kommer bara att förbli så om vi skyddar det som ursprungligen gjorde den bra.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *