Nyhetstips och kommentarer 2016-04-17

den-verkliga-historien-om-sydafrika-karin-smith-red-ice-radio-001Den verkliga historien om Sydafrika. Trodde ni att ni kände till den? Det gör ni inte! Det mesta vi har fått höra och lära oss är ren propaganda.

Detta avsnitt av Red Ice Radio måste ni lyssna på! Här berättas det om det som inga internationella medier rapporterar om, hur den vita minoriteten i Sydafrika blir mördade, misshandlade och våldtagna i en skrämmande hög utsträckning.

Sydafrika har otroligt många lagar som missgynnar den vita minoriteten och gynnar den svarta majoriteten och hur ungefär en tredjedel av alla vita i Sydafrika nu saknar hem, är arbetslösa och så fattiga att en stor del av alla som vill lämna Sydafrika inte ens kan göra det.

Kanske ser vi i det som nu händer i Sydafrika våran egen framtid här i Europa om 30–50 år om utvecklingen med massinvandring fortsätter. Mycket talar för att alla folkgrupper inte är lika rättvisa och vänligt sinnade till minoriteter som européer generellt är.

http://www.redicecreations.com/radio/2015/09/RIR-150907.php

—————————————–

Kommande Bilderbergmöte äger rum 9–12 juni i Dresden, Tyskland. I detta filmklipp avslöjar WeAreChange’s Luke Rudkowski vad detta årliga elitmöte egentligen handlar om.

——————————————————

stod-000————————————————

Ja, det ger säkert inget incitament för någon att fuska!

http://www.exponerat.net/trelleborg-gar-i-borgen-for-nyanlanda-som-behover-bostad/

———————————

Jag har inget till övers för kungahusen och önskar helst att de försvann, men för en gångs skull så sa faktiskt en av dem något bra. Norske Kung Harald under en pressträff i Italien:

“Vi kan inte ta emot hela Afrika i Europa.”

Helt riktigt!

http://unvis.it/www.abcnyheter.no/nyheter/2016/04/07/195209593/kong-harald-vi-kan-ikke-ta-imot-hele-afrika#svpol

——————————————

I London finns det muslimer som skriker “Det här är vårt land. Ut med er!”.

http://www.exponerat.net/video-muslimer-i-london-skriker-this-is-our-country-now-get-out/

Och i Sverige hörs araber i vissa förorter säga “det här är inte Sverige” om sitt område.

——————————————

stod-000

————————————–

Zero Hedge publicerade för sju veckor sedan en läsvärd och ingående text där nationalekonomen Tino Sanandaji hade intervjuats om hur den omfattande migrationen under andra halvan av 2015 hade påverkat Sverige.

Bland en stor mängd otroligt intressanta fakta nämndes bl.a att:

– Bara de initiala kostnaderna för invandringen under 2015 är dubbelt så mycket som FN lägger på världens samtliga 60 miljoner flyktingar.

– De migranter som lyckades ta sig hit motsvarar i antal 0,3 % av antalet flyktingar i världen, om nu så många av de som kom ens är flyktingar vill säga, vilket mycket tyder på att de inte var, men får ändå två gånger så mycket resurser som av de övriga 99,7 % av världens flyktingar.

– Kostnaden för Sverige att ta hand om de 35.000 så kallade ensamkommande barnen som kom under 2015 kommer att överstiga den totala budgeten + allt ekonomiska bistånd för Afghanistan, ett land med 30 miljoner invånare.

Ett måste att läsa!

http://www.zerohedge.com/print/524658

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *