The Knockout Game

Medierna kallade det för en lek, fast än många skadades och flera dog. Det framställdes som om det var slumpartat och utan mönster, fast än gärningsmännen nästan alltid var färgade och offren nästan alltid vita. Några reportage gjordes, men intresset svalnade snabbt. Hur tror ni medierna hade agerat om det hade varit tvärtom, att vita ungdomar hade attackerat färgade människor på samma sätt?

Text: Tobias Lindberg 2016-04-01. Uppdaterad 2016-09-13.

the-knockout-game-001För ett par år sedan rapporterades det en del om vad som döptes till “The Knockout Game”, på svenska knockout-spelet alltså, där människor oväntat och helt oprovocerat går fram och slår ned någon förbipasserande oskyldig människa ute på stan med ett knytnävsslag med full kraft i huvudet med målet att offret ska knockas med ett enda slag.

Detta är såklart enormt farligt och oerhört fegt. Många har skadats allvarligt och flera har dött, ibland direkt av själva slaget, men oftast av att de medvetslösa faller omkull och huvudet slår i marken. Att bli träffad av något helt oförberedd är extremt farligt och när man medvetslös slår ner i marken finns inget som helst “muskelförsvar” som motverkar kraften av fallet och därför blir skadorna ofta svåra. De flesta filmklipp av detta kommer från USA, men även i Europa inträffar detta.
stod-donera-swish-012
Här kan ni se ett filmklipp av ett reportage CBS News där de beskriver vad detta handlar om och vad konsekvenserna kan bli.

I reportaget framställs det som att det inte finns några mönster i hur angriparna väljer ut sina offer. Detta är fel. Det finns ett tydligt mönster både vad gäller vilka som utför attackerna och vilka som angrips. Nästan alla gärningsmännen är svarta och nästan alla som angrips är vita med europeiskt utseende, men detta undviker “våra” medier att nämna. Ibland tillhör gärningsmännen andra invandrargrupper, särskilt i Europa, men nästan alltid är de svarta.

Sedan förminskas betydelsen av vad som helt uppenbart är tydliga hatbrott och rasistiska angrepp genom att döpa det hela till en “lek”. Tänk bara hur det hade låtit om det var tvärt om, att vita ungdomar gjorde så här mot svarta eller araber. Vi hade aldrig sett ett slut på fördömandena och det hade absolut inte kallats för en “lek”, utan snarare något med ändelsen “-ism”.

Saken är att det är medierna som i verkligheten är rasistiska, våra mainstreammedier, då de gör en otroligt stor skillnad på hur det rapporterar beroende på vem som gör vad mot vem. Om en vit människa attackeras så görs väldigt sällan någon koppling till att denne skulle ha attackerats för att den var vit, om en färgad attackeras så är det däremot inte alls ovanligt att det pratas om att det kan ha handlat om rasism. Vita anses nästan aldrig vara offer, medan färgade väldigt ofta anses vara det.

Hur kan det komma sig att det är så egentligen, när verkligheten är att per capita så blir många fler vita blir attackerade och våldtagna av färgade än tvärt om? Skillnaden är faktiskt enorm. Relativt till varandra och jämfört per capita så är det väldigt ovanligt att vita våldtar svarta, arabiska eller muslimska kvinnor, medan män från samma grupper våldtar vita kvinnor i en enorm omfattning.

Ja, svarta, araber och muslimer utsätts i per capita i våra samhällen för fler brott och mer våld än vita, men dessa brott och detta våld utförs då nästan alltid av människor från samma grupp som dem själva. Jämfört med andra grupper och per capita är det väldigt ovanligt att vita attackerar andra. Detta beror delvis på social status, men även när man har korrigerat för detta så visar forskningen att det kvarstår en stor skillnad, vilket jag har skrivit om och refererat till forskningen om i inlägget “Att vilseleda om invandringens konsekvenser“. Vissa grupper av invandrare, t.ex vissa asiatiska grupper, begår dessutom väldigt lite brott och gör så även när de har det lika dåligt ställt som t.ex svarta och araber.

I verkligheten, alltså utanför mainstreammediernas och filmindustrins värld, är vanliga vita människor de största offren för våld i våra samhällen om man ser till differensen mellan hur mycket våld en grupp utövar per capita mot andra grupper i förhållande till hur mycket den utsätts för, men bara för att “våra” ledare, politiker och finansmän, beter sig illa mot och utnyttjar människor i andra delar av världen så framställs det underförstått i medierna som att vi vita på något sätt förtjänar det vi utsätts för. Trots att “våra” ledare faktisk utnyttjar oss vita européer lika mycket som de utnyttjar människor i andra delar av världen och lika mycket är våra fiender som någon annans så anses vi på något underligt sätt ändå var kollektivt ansvariga för det “våra” ledare gör. Medierna säger till oss att inte hålla alla muslimer ansvariga för vad de beskriver som enskilda individers övergrepp mot kvinnor, men samtidigt håller de alla oss vita ansvariga för vad västvärldens ledare gör. I allt detta framgår tydligt mainstreammediernas dubbelmoral, rasism och hyckleri.

Som avslutning vill jag rekommendera folk att se detta filmklipp där en svart kvinna, Peggy Hubbard, förklarar hur otroligt våldsamma och destruktiva många svarta människor är och hur sjukt det är med alla människor som hela tiden ursäktar deras kriminalitet och dåliga beteende med det vanliga tramset att det är så synd om dem och att allt beror på att de lever under sämre socioekonomiska förhållanden.

2 tankar kring ”The Knockout Game

 1. Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

  Jag tror att många vet att det är judar som äger medierna och deras sataniska agenda som avgör vad och hur det framställs. Det är ondska. satanism och lögner som är deras ledstjärna.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jag skulle nog hellre säga sionister då faktiskt inte alla judar tycker att det som sionisterna och globalisterna gör är bra, men jag förstår hur du menar. =)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *