Början på den andra revolutionen

Springtime-for-the-revolution-borjan-pa-revolutionen-henrik-larsson-001När patriotiska veteraner från militären och Occypy-rörelsen förenades med III% Oathkeepers och Anonymous i en mäktig och folklig protest i Washington, D.C., USA, i ett försök att starta en fredlig andra revolution så var det helt tyst om detta i mainstreammedierna. Bara alternativmedia och deltagarna själva dokumenterade vad som pågick.

Med filmen “Springtime for the Revolution” för Henrik Larsson ut en del av allt det som sades vid tal och i diskussioner mellan deltagarna så att fler kan förstå drömmarna som så många vanliga amerikaner delar om att USA än en gång ska kunna bli det frihetens land det en gång skapades för att vara.

Länken till filmen:

https://youtu.be/g2eHbbP2WVk

stod-000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *