Europas multikulturella omvandling

Här är ett filmklipp som visar hur förödande den multikulturella omvandlingen är för Europa och som utöver detta även ger en ledtråd om en del av de krafter som står bakom det hela.

Text: Tobias Lindberg 2016-04-01. Uppdaterad 2016-12-20.

Ungefär 2:04 in i filmklippet kan man se den ledande tyska socialistiska politikern, Gregor Gysi, glädja sig åt att det tyska folket håller på att dö ut och ungefär 3:13 minuter in i filmklippet kan man se grundaren för den svenska judiska organisationen Paideia, Barbara Lerner Spectre, förklara att Europa ska bli multikulturellt och att judar har en ledande roll i att genomdriva detta.

stod-donera-swish-012

Här kan den som vill se hela Gregor Gysis uttalande om att det är något bra att tyskarna håller på att dö ut kan göra det här i ett filmklipp som är textat på engelska:

https://youtu.be/CZngUCVO-tc

Här är samma filmklipp på Gysis Facebook-sida, med det han säger utskrivet på tyska, fast utan engelsk textning i filmklippet:

https://www.facebook.com/gregor.gysi/videos/10152718375047693/

Här är Gysis Facebook-inlägg arkiverat:

http://archive.is/Phdyd

En annan som uttalar sig på ett liknande sätt, att det är bra att européerna håller på att bli en minoritet i sina egna hemländer, är politikern Dr. Steffi von Berg som företräder det tyska Miljöpartiet.

https://youtu.be/_4F-bv9zTpo

Här kan den som vill se hela Barbara Lerner Spectres resonemang om att Europa måste bli multikulturellt och att judar har en central roll i att genomdriva detta:

https://youtu.be/9UsNjgZxMQc

Är det förresten någon som tror att Barbara Lerner Spectre resonerar likadant om sitt eget land, att även Israel ska bli multikulturellt? Nej, såklart gör hon inte det. Och som alla vet kallas sådant hyckleri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *