Gruppvåldtäkter en vanlig del av att växa upp

“Barn som hade blivit indränkta i bensin och hotats att de skulle tändas på, hotats med pistol, tvingats att bevittna brutala våldtäkter och hotats att de skulle vara nästa att utsättas om de berättade för någon” var exempel på hur de kriminella muslimska gängen hade agerat i Rotherham, England, under de 16 år detta tilläts fortgå för att stadens politiker, sociala myndigheter och polis var rädda för att bli anklagade för rasism. Med tanke på hur stor rädslan för att anklagas för rasism är, hur vet vi att inte liknande hemskheter pågår här i Sverige?

Text: Tobias Lindberg 2016-02-08. Uppdaterad 2016-02-18.

rotherham-valdtakt-gang-001Den som inte är medveten om vad som har pågick i staden Rotherham har en skyldighet att läsa om det hemska som skedde där!

Minst 1.400 barn, de allra flesta flickor och en del så unga som 11 år, blev under denna långa tid sexuellt trakasserade, utsatta för hot, utpressning, våld, våldtäkter, gruppvåldtäkter, blev kidnappade och blev tvingade att prostituera sig av kriminella ligor som främst bestod av pakistanska män.

Rotherham var långt ifrån den enda staden i England där brittiska barn utnyttjades av kriminella muslimska gäng från Mellanöstern. Andra städer som kan nämnas är Derby, Leeds, Blackpool, Blackburn, Sheffield, Rochdale, Oldham och Birmingham. Brittiska tidningar har de senaste åren varit fyllda av artiklar som beskriver rättegångar där skrämmande detaljer avslöjas. Nästan alla förövare i dessa rättegångar där kriminella gäng har utnyttjat barn sexuellt har varit män från Mellanöstern, nästan alla förövare har varit muslimer och nästan alla offer var vita brittiska flickor. En flicka beskrev att “gruppvåldtäkter var en vanlig del av att växa upp i Rotherham“.

stod-donera-swish-013

rotherham-valdtakt-gang-002Med tanke på hur rädda politiker, tjänstemän, polis och media här i Sverige är för att anklagas för rasism, hur vet vi att inte samma sak har pågått i England även har pågått och pågår här i Sverige? Varför skulle Sverige vara så mycket bättre än England på att förhindra sådant här och varför skulle bara muslimska män i England hålla på med sådant här, men inte muslimska män här i Sverige? Andelen muslimer i Sverige är trots allt nästan exakt lika stor som i Storbritannien och andelen av befolkningen som är både född i annat land och som är född i land utanför EU är större i Sverige än i Storbritannien. Offren i Storbritannien var oftast unga tjejer med problem som hade tagits om hand av myndigheterna eller som bodde i familjer som inte brydde sig om dem, sådana som var lätta att utnyttja utan att någon brydde sig och sådana barn finns det lika många av i Sverige som i Storbritannien.

Informationskriget.se skrev om detta som pågick i Rotherham redan för ett knappt år sedan. Den texten kan läsas här:

http://www.informationskriget.se/2015/02/23/radsla-att-stamplas-som-rasist-mojliggjorde-fortsatta-overgrepp-pa-barn/

I en artikel i Forbes förklaras det att det är politisk korrekthet som har gjort att de som ska skydda dessa flickor istället har valt att överge dem.

I en intervju på CNN London berättar Gavin Boby från den engelska Law and Freedom Foundation om en rapport som beskriver hur det här som kallas “locallized grooming” fungerar, alltså att unga flickor 11–15 år gamla blir sexuellt utnyttjade, våldtagna och prostituerade av kriminella gäng, varför det är så vanligt förekommande bland just muslimska män och att forskning och statistik visar att det är mer gånger större sannolikhet att muslimska män begår detta brott än icke-muslimska män.

Referenser

http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28939089

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/child-sex-grooming-the-asian-question-7729068.html

http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/11/17/5-facts-about-the-muslim-population-in-europe/

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Foreign-born_population_by_country_of_birth,_1_January_2014_%28%C2%B9%29_YB15.png

http://www.forbes.com/sites/rogerscruton/2014/08/30/why-did-british-police-ignore-pakistani-gangs-raping-rotherham-children-political-correctness/

https://youtu.be/kKDgfO70c0w

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *