Nyhetstips och kommentarer 2016-01-25

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Här är ett filmklipp där en 16-årig tysk flicka berättar om hur situationen i Tyskland är efter den enorma invandring landet har haft och att hon nu mera är rädd för att röra sig ute. Hon uppmanar bland annat tyska män att det är dags för dem att börja skydda sina kvinnor. Att unga europeiska kvinnor ska behöva vara rädda för att gå ut är inte det Europa vi ska ha!

Uppdatering av inlägget “Inget förstör julfriden som friade gruppvåldtäktsmän”:

http://www.informationskriget.se/2015/12/25/inget-forstor-julfriden-som-friade-gruppvaldtaktsman/

———————————————————

stod-002

Svensk domstol slår fast att migranter har rätt att köra bil utan att behöva bevisa att de faktiskt har giltigt körkort i sitt hemland. Istället är det svenskt rättsväsendes uppgift att bevisa att någon inte har det. På detta sätt har en migrant som blir tagen utan att kunna visa ett giltigt körkort rätt att fortsätta att köra bil i Sverige i 12 månader, vilket i praktiken kan göra att det handlar om 2,5 år då asylansökningsprocessen räknas in. Farorna med att människor som kanske aldrig har haft ett körkort kan köra omkring lång tid på våra gator innan de tvingas att skaffa ett är uppenbara.

http://www.redicecreations.com/article.php?id=35135

——————————————

Sju–åtta killar i 18–20-årsåldern från ett “flyktingboende” håller fast två 11-åriga tjejer på ett äventyrsbad i Växjö och tar dem på brösten och mellan benen.

http://www.expressen.se/kvallsposten/sexuella-overgrepp-mot-tva-flickor-pa-bad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *