Nyhetstips och kommentarer 2015-11-05

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Det är stötande när det delas ut så låga straff för något så förnedrande och grymt som denna gruppvåldtäkt! Kan man begå så grova sexualbrott detta så tycker jag att man helt klart ska kunna få samma straff som en vuxen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article21707553.ab

Och hur kan det komma sig att bara för att man inte vet vilket land de kommer ifrån så ska man inte kunna utvisa dem?

Ska vi ha ett system där människor genom att slänga bort pass eller att inte uppge var de kommer ifrån kan undgå att utvisas?

Om någon vägrar att samarbeta och inte avslöjar var de kommer ifrån så kan man väl bara köra dem till närmsta gräns och säga att ser vi dig här igen så blir det 10 år i fängelset. Eller 20 år. Eller 50 år. Eller vad man nu vill.

—————————–

En tredje så kallad “pappamånad” ser tyvärr ut att bli verklighet då regeringen och Folkpartiet ställer sig bakom förslaget. På detta sätt blir det mindre frihet för individen och familjen att bestämma hur de vill leva sina liv och mer makt åt politiker och byråkrater att detaljstyra befolkningens göranden. Även sådant som hur bra barns anknytning till en primär anknytningsperson generellt blir och hur länge barn generellt ammas kommer att påverkas av ett beslut som detta. Denna utveckling är väldigt dålig, istället borde hela föräldrapenningens fördelning bli fri att fördela som föräldrarna vill!

http://www.svd.se/klart-for-tredje-pappamanad

Om någon oroar sig för att frihet för familjen att fördela föräldrapenningen som man vill skulle göra att kvinnor fick lägre lön för lika arbete så kan jag nämna att denna feministiska påhitt om att kvinnor än idag skulle ha lägre lön än män för samma arbete inte ens stämmer. Att kvinnor generellt tjänar mindre än män beror främst på att kvinnor och män generellt gör olika yrkesval och att kvinnor överlag tjänar mindre än män i samma yrke beror på att de generellt yrkesarbetar mindre under livet, att de gör andra livsval, vilket gör att de inte når lika långt i karriären. Allt detta kan ni läsa mer om i texterna “Påtvingad jämställdhet” och “Därför är jag inte feminist” som ni hittar här:

http://www.informationskriget.se/2015/07/26/patvingad-jamstalldhet/

http://www.informationskriget.se/2015/06/12/darfor-ar-jag-inte-feminist/

Se gärna avsnittet från dokumentärserien “Hjernevask” som är produceras av norsk statstelevision som jag länkar till i texten “Påtvingad jämställdhet”. Avsnittet heter “Jämställdhetsparadoxen” och förklarar den paradox som gör att i de allra mest jämställda samhällena i världen så tenderar kvinnor och män att välja mer olika än i många mindre jämställda samhällen.

——————————————–

stod-002

För alla som tänker har detta varit uppenbart länge, att det finns en gräns för hur många ett litet land som Sverige kan ta emot. Faktum är dock att den gränsen passerades för länge sedan, inte nu som Morgan Johansson verkar tro. Att ta hand om folk och integrera dem på ett bra sätt är nämligen långt mer komplext och kostsamt än att bara hitta kortsiktiga boplatser åt de som anländer och inte ens det klarar Sverige av nu.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/morgan-johansson-i-en-mening-finns-en-grans-for-vad-vi-klarar

———————————–

Det pratas nu om att det kan visa sig ha kommit hela 5.000 asylsökande till Sverige bara idag under torsdagen den 5 november. Hur illa det är får vi väl se och läsa om imorgon då Migrationsverkets siffror kommer ut.

5.000 på en dag!!! Det är sjukt många.

http://www.svt.se/nyheter/migrationsverket-tvingas-till-nodlosningara

——————————

Hahaha! Ofrivillig humor när den är som bäst. Från Östersunds-Posten (OP).

Ämnet för OP:s artikel är det inget konstigt med, jag skrev själv idag om Avpixlats påstående om en vapengömma i ett asylboende och sa att Avpixlat mycket väl kan ha begått ett fel, utan det lustiga är den totala bristen på sjukdomsinsikt som OP och övrig mainstreammedia lider av.

I en och samma artikel skriver OP följande om sig själv och sina polare bland övriga mainstreammedier. Mina följdkommentarer inom klamrarna.

1. På grund av Avpixlats artikel så “störs det värdefulla arbete som journalister utför eftersom tid måste avsättas åt att dementera felaktiga uppgifter i stället för att bevaka lokala nyhetshändelser“.

[Journalisters värdefulla arbete? Jo men tjena! Visst finns det väl en och annan bra journalist, men att det skulle gälla generellt? Nä, det stämmer inte. Fast i och för sig så beror väl det på ur vems perspektiv man ser det. Värdefullt för ägarna, ja, värdefullt för folket, nej.]

2. “Mot detta står en gammal, tråkig och hederlig mediebransch …”

[Gammal? Ja. Tråkig? Ja. Hederlig? Nej, verkligen inte. Två rätt och ett fel, inte så illa faktiskt. Att de sedan själva faktiskt ser mediebranschen som hederlig är både uppseendeväckande och oroande.]

3. “Vi tror på yttrandefriheten, pressetiska principer och att en god journalistik sker oberoende och i medborgarnas tjänst för att ge en rättvis bild av verkligheten.

[Hahaha, hela meningen. Ingen som helst självinsikt uppenbarligen. “Medborgarnas tjänst” och “rättvis bild av verkligheten”. Hahaha!]

4. “Vad som skiljer oss från er är trovärdighet …”

[Nja, eller så är inte skillnaden så stor ändå. Ingendera känns direkt trovärdig.]

http://www.op.se/opinion/ledare/avpixlat-har-fel-det-fanns-aldrig-en-vapengomma-pa-flyktingboendet-i-krokom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *