Tips och kommentarer 2015-11-04

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Mer galenskap av de amerikanska skolmyndigheternas i spåren av nolltolerans mot vapen och en vilja att avväpna den amerikanska befolkningen. Denna gång gällde det en 6-årig pojke som blev avstängd för att ha skjutit fantasipilar med en fantasipilbåge under en lek med kompisar på rasten. Han hotade alltså ingen, utan det var vanlig lek.

http://www.infowars.com/school-suspends-six-year-old-for-playing-with-imaginary-bow-and-arrow/

Man har otaliga gånger tidigare hört om barn i USA som stängs av från sin skola för att ha ritat en pistol på ett papper, tuggat sin smörgås till formen av en pistol eller andra liknande skrattretande saker och varje gång tror man att det är ett skämt, men det är det inte. Dessa galenskaper pågår verkligen. Frågan är om liknande vansinne kan dyka upp här i Sverige? Kanske är den verkliga fråga när detta dyker upp i Sverige?

——————————————-

Rysslands president Vladimir Putin går nu för tiden från klarhet till klarhet. Nyligen förklarade Putin att global uppvärmning är en bluff som används för att hindra den industriella utvecklingen i flera länder, bland dem Ryssland. Han menar att det självfallet pågår klimatförändringar, men att de är naturliga som en del av jordens klimatcykler och att den antropogena effekten på klimatet, det vill säga den människoskapade påverkan, är så liten att den är obetydlig. Detta är något Rysslands ledning och forskare har kommit fram till efter noggranna studier av frågan.

http://www.infowars.com/putin-anthropogenic-climate-change-is-a-geostrategic-weapon/

 

stod-002

——————————————-

Miljardären och investeraren George Soros erkänner att han är involverad i den europeiska migrationskrisen och att han vill få bort Europas gränser. Detta erkände han efter att Ungerns premiärminister Viktor Orban förra veckan anklagade honom för att ha bidragit till att förvärra krisen.

http://www.breitbart.com/london/2015/11/02/soros-admits-involvement-in-migrant-crisis-national-borders-are-the-obstacle/

——————————————

Galenskaper i Tyskland. Den lilla tyska staden Sumte med 102 invånare ska ta emot 750 migranter i ett läger.

Ursprungligen meddelade myndigheter att byn skulle ta emot 1000 migranter, en siffra som var så orimligt hög att stadens borgmästare inledningsvis trodde att det var ett skämt, men senare ändrades den till 750 migranter, något som inte berodde på de protester som organiserades av invånarna, utan för att den lilla stadens avloppssystem inte skulle klara fler än 750 migranter.

Denna extrema situation bevisar att de tyska myndigheterna inte alls bryr sig om vad medborgarna tycker, ett faktum som har bevisats om och om igen på senare tid då kommuninvånare i olika delar av Tyskland som har protesterat mot att för många migranter tas emot har svarats med fraser som “om det inte passar så är det bara att flytta” från politiker och tjänstemän.

Den enda som verkar ha något annat än negativa ord att säga om situationen i den lilla tyska staden är en neonazistisk politiker som säger att detta är en katastrof för den lilla staden, men ger ett otroligt uppsving för hans egen politiska kampanj.

Här kan ni läsa om detta i The Daily Caller:

http://dailycaller.com/2015/10/31/german-town-of-100-gets-enriched-by-750-migrants/

Även The Daily Mail skriver om detta:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3300029/Police-prepare-violence-500-migrants-moved-German-village-population-just-102-neo-Nazi-town-councillor.html

I verkligheten är motståndet mot den omfattande migrationsvågen stort, men i mainstreammedier som New York Times framställs det som att de enda som protesterar mot det som sker är nazister.

http://www.nytimes.com/2015/11/01/world/europe/german-village-of-102-braces-for-750-asylum-seekers.html?_r=2

Samtidigt som migrationen gör att muslimerna blir allt fler i Tyskland så börjar skolor och dagis i hela Tyskland ta bort och ändra namnen på högtider som St. Martin-dagen. På vissa håll har firandet ställts in och på andra håll har firandet döpts om till “Ljusfestivalen”. Tyska traditioner ska alltså ändras för att passa migranterna, inte tvärt om vilket vore det rimliga, att migranterna får anpassa sig till tyska traditioner. På andra håll i Tyskland har skolor gått ut med meddelanden om anpassning till den nya situationen, som t.ex en skola som skickade ett brev till föräldrarna om att deras döttrar kanske inte borde bära shorts eller korta kjolar eftersom detta kunde provocera migranterna i ett läger nära skolan.

http://www.infowars.com/german-schools-abolish-christian-festival-to-avoid-offending-muslim-migrants/

———————————————-

Det är riktigt roligt när Bill Maher driver med PK-vänsterns försök att även dra in vad som ska anses vara accepterat att klä ut sig till på Halloween i den politiska korrektheten. Det roliga börjar 2:50 minuter in i filmklippet.

Här kan ni läsa mer om detta:

http://www.infowars.com/bill-maher-hilariously-destroys-anti-halloween-pc-liberals/

————————————

Från fantasipilbåge i det första tipset över till pistoler och slutligen i hemundervisning i det här. “Om jag hade en pistol” är titeln på en otroligt bra och stark låt där Nicklas Lantz, pappan i en svensk hemundervisande familj som tvingats till ett liv i exil på Åland, ger ett poetiskt uttryck för sin frustration.

Rätten att hemundervisa sina barn finns i alla västliga demokratier, utom Sverige och Tyskland och erkänns dessutom av FN i de mänskliga rättigheterna och EU i den europeiska konventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna.

Här skriver den svenska hemundervisningsorganisationen ROHUS om låten och familjen Lantz:

http://www.rohus.nu/lantz_song.html

———————————–

Mer om Nicklas Lantz, hans familj och låten “Begrav mig i Sverige”.

Den hemundervisande pappan och musikern Niklas Lantz har spelat in en låt om Sverige, det land som han och hans familj var tvungna att lämna för några år sedan eftersom de inte fick leva här tillsammans som en familj på det sätt som de ville. Första versen går så här:

“Ett land har förlorat en son till moder jord Ett land där frihet och liv blir tomma ord När barn och föräldrar skiljs ifrån varann Ett land där bara staten kan”

Exakt så som Niklas skriver är det i Sverige, det land där bara staten kan! I Sverige är det nämligen staten, samhället, med myndigheter och tjänstemän, som bäst vet hur man uppfostrar ett barn, hur man lär ett barn vad det behöver lära sig för att bli en vuxen människa som klarar sig och kan bidra till samhället. Som bäst vet vad ett barn behöver.

Alla barn kan dessutom, enligt Sverige, utbildas på exakt samma sätt trots att alla människor är så olika varandra, med unika drömmar och intressen som inte delas av alla. Så är det i alla fall enligt de som bestämmer i Sverige. Och då är det så! Stämmer det då, är det verkligen så som politiker och tjänstemän säger? Självfallet inte!

Vart flyttade då Niklas och hans familj kanske någon undrar? Efter att ha lyssnat på svenska politiker och tjänstemän så får man lätt uppfattningen att de som flyttar för att kunna fortsätta att hemundervisa antagligen måste ha flyttat till Nordkorea eller något annat land utan mänskliga rättigheter och respekt för barns behov. Sanningen är att Niklas Lantz och hans familj har flyttat till Åland. Familjen Lantz behövde bara flytta ungefär 5 mil från Sverige för att ha rätt att hemundervisa sina barn. En rätt alla föräldrar har enligt FN:s mänskliga rättigheter och den europeiska konventionen om de mänskliga rättigheterna, men som förvägras dem i Sverige.

Hade Niklas och hans familj velat så hade de lika gärna kunnat flytta till något annat av våra nordiska grannländer eftersom hemundervisning är tillåtet i dem alla. Men i Sverige är det förbjudet.

I refrängen sjunger Niklas:

“Så begrav mig i Sverige men tvinga mig inte att leva där”

Läser man Niklas beskrivning av sig själv på Facebook så står det i slutet på den att han är fri. Och nog är Niklas och hans familj fri. I alla fall mer fri än de flesta familjer. De har vägrat att foga sig när andra har försökt få dem att leva på ett sätt som inte var deras. Det är verkligen något som är beundransvärt! Tänk vilken underbar värld vi skulle ha om vi alla vägrade att foga oss under makten!

Slutligen ett tips! Här kan ni se ett kort reportage från nyheterna på SVT om Niklas och hans familj från när de för några år sedan precis hade flyttat från Sverige till Åland och under en kort tid innan de köpte ett hus bodde i en husvagn. Tyvärr måste ni när ni ser reportaget även höra en massa idiotiskt och okunnigt svammel från den dåvarande utbildningsministern Jan Björklund. Ja, nog var det sorgligt för familjen Lantz med att behöva fly från Sverige och en del krångel med det praktiska att behöva bo i husvagn och hitta ett nytt hus, men det viktigaste för dem var ändå att de kunde vara tillsammans och leva som fria människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *