Tyskland: Migrationskrisens extremfall

Den lilla tyska staden Sumte med 102 invånare ska ta emot 750 migranter i ett läger. Mainstreammedia framställer det som att de enda som protesterar mot migrationenskrisen i Tyskland är nazister. Tyska högtider förändras och skolbarn uppmanas klä sig annorlunda för att migranterna inte ska förargas.

Text: Tobias Lindberg 2015-11-04

migrationskrisen-tyskland-001Som det andra av Europas extremfall, som god tvåa till Sverige som toppar detta, ska Tyskland nämnas.

Ursprungligen meddelade tyska myndigheter att den lilla staden Sumte skulle ta emot 1.000 migranter, en siffra som var så orimligt hög att stadens borgmästare inledningsvis trodde att det var ett skämt, men senare ändrades den till 750 migranter, något som inte berodde på de protester som organiserades av invånarna, utan för att den lilla stadens avloppssystem inte skulle klara fler än 750 migranter.

Denna extrema situation bevisar att de tyska myndigheterna inte alls bryr sig om vad medborgarna tycker, ett faktum som har bevisats om och om igen på senare tid då kommuninvånare i olika delar av Tyskland som har protesterat mot att för många migranter tas emot har svarats med fraser som “om det inte passar så är det bara att flytta” från politiker och tjänstemän.stod-002

Den enda som verkar ha något annat än negativa ord att säga om situationen i den lilla tyska staden är en neonazistisk politiker som säger att detta är en katastrof för den lilla staden, men ger ett otroligt uppsving för hans egen politiska kampanj.

Här kan ni läsa om detta i The Daily Caller:

http://dailycaller.com/2015/10/31/german-town-of-100-gets-enriched-by-750-migrants/

Även The Daily Mail skriver om detta:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3300029/Police-prepare-violence-500-migrants-moved-German-village-population-just-102-neo-Nazi-town-councillor.html

I verkligheten är motståndet mot den omfattande migrationsvågen stort, men i mainstreammedier som New York Times framställs det som att de enda som protesterar mot det som sker är nazister.

http://www.nytimes.com/2015/11/01/world/europe/german-village-of-102-braces-for-750-asylum-seekers.html?_r=2

Samtidigt som migrationen gör att muslimerna blir allt fler i Tyskland så börjar skolor och dagis i hela Tyskland ta bort och ändra namnen på högtider som St. Martin-dagen. På vissa håll har firandet ställts in och på andra håll har firandet döpts om till “Ljusfestivalen”. Tyska traditioner ska alltså ändras för att passa migranterna, inte tvärt om vilket vore det rimliga, att migranterna får anpassa sig till tyska traditioner eller i vart fall får lära sig att stå ut med att tyskarna har sina traditioner och firar dessa på det sätt de vill. På andra håll i Tyskland har skolor gått ut med meddelanden om anpassning till den nya situationen, som t.ex en skola som skickade ett brev till föräldrarna om att deras döttrar kanske inte borde bära shorts eller korta kjolar eftersom detta kunde provocera migranterna i ett läger nära skolan.

http://www.infowars.com/german-schools-abolish-christian-festival-to-avoid-offending-muslim-migrants/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *